پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مطمئناً عادات سبک زندگی (مانند سیگار کشیدن و برنزه کردن) و ژنتیک می توانند پوست شما را تحت تأثیر قرار دهند ، اما این بدان معنی نیست که رسیدن به یک چهره درخشان آرزویی از دست رفته است. در حالی که بسیاری از مواد آرایشی وجود دارد که خود را "غذای پوست" می نامند ، حقیقت این است که کلید حفظ چهره سالم از بطریهای لوازم آرایشی حاصل نمی شود.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، در حالی که پاک کننده ها و لوسیون ها رفع موضعی پوست را ارائه می دهند، اما به نظر می رسد مصرف برخی از خوراکی ها می توانند در سلامت پوست تاثیری قابل توجه داشته باشند:
گوجه فرنگی پخته شده
لیکوپن ماده ای فیتوشیمیایی است که گوجه فرنگی را قرمز می کند، به تقویت و استحکام کلاژن کمک می کند. کلاژن پروتئینی است که به پوست ساختار جوانی می بخشد و با از بین بردن رادیکال های ضد پیری پوست ، اثر اکسید کننده اشعه UV را از بین می برد. یک مطالعه منتشر شده در مجله پوست و مو در انگلیس نشان داد شرکت کنندگانی که روزانه 5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی می خورند ، 33 درصد بیشتر از یک گروه دیگر که این کار را نمی کنند، در برابر آفتاب سوختگی محافظت می شوند. پخت و پز گوجه فرنگی سطح لیکوپن آنها را بالا می برد.
هویج
هویج حاوی بتاکاروتن و ویتامین A زیادی است در نتیجه سرشار از آنتی اکسیدانی است که از تولید بیش از حد سلول در لایه بیرونی پوست جلوگیری می کند. این بدان معناست که تعداد سلول های مرده کمتری در پوست وجود خواهند داشت. به علاوه ، ویتامین A در کاهش رشد سلولهای سرطانی پوست نقش اساسی دارد. این ماده از بهترین مواد غذایی برای پوست است.
زردچوبه
زردچوبه فقط در هنگام محافظت در برابر سرطان یا کاهش درد ، مفید نیست، بلکه این ادویه محبوب هندی ها، می تواند از پوست شما محافظت کند. این امر به این دلیل است که آنتی اکسیدان فعال زردچوبه؛ کورکومین ، یکی از مؤثرترین گزینه های ضد التهابی و رادیکال های آزاد (حتی مؤثرتر از ایبوپروفن!) است. بعلاوه ، تحقیقات نشان می دهد که این ادویه همچنین می تواند برای روشن شدن لکه های رنگدانه تیره یا زخم های ناشی از پیری ، عدم تعادل هورمون یا قرار گرفتن در معرض آفتاب از طریق مهار آنزیمی در پوست که رنگدانه ایجاد می کند ، استفاده شود. همچنین فقط کافی است آن را با عسل ترکیب کنید تا یک ماسک شفابخش صورت ایجاد کند.
فلفل زرد
ویتامین C برای تشکیل و رشد پوست و بافت ماهیچه ها و همچنین ساختن کلاژن، پروتئینی است که باعث تقویت و ساختار پوست ، استخوان ها ، ماهیچه ها و تاندون های شما می شود. مقداری فلفل زرد رنگ غنی از ویتامین C است. در یک مطالعه با حضور بیش از 700 زن ژاپنی ، محققان دریافتند که هر چه بیشتر سبزیجات زرد و سبز مصرف می شود ، چربی های پوستی و پوسته پوسته شدن پوست کمتر است.
اسفناج
در مطالعه ای که در ژورنال بین المللی سرطان منتشر شده است ، افرادی که بیشترین سبزیجات را می خورند ، از سرطان سلول سنگفرشی پوست جلوگیری کرده اند. محققان حدس می زند که مقادیر زیاد فولات به عنوان یک ویتامین ضروری B که به حفظ و ترمیم DNA کمک می کند ، در این سبزیجات احتمال رشد سلولهای سرطانی را کاهش می دهد. فقط یک فنجان اسفناج حاوی 65 درصد فولات است.