arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۱۴۸۰
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۱ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸

هشدار اسنودن در مورد جاسوسی گوگل، آمازون و فیس بوک: این شرکت‌ها زندگی خصوصی و تمام اطلاعات شخصی کاربران را ثبت و ضبط کرده و می‌فروشند

ادوارد اسنودن پیمانکار سابق سازمان اطلاعات و امنیت مرکزی آمریکا (سیا) که به دلیل افشای اطلاعات محرمانه این سازمان تحت تعقیب دولت آمریکا است، در مورد مقاصد شوم ابرشرکت های اینترنتی که حجم بسیار گسترده ای از اطلاعات کاربران خود را ذخیره کرده اند، به کاربران هشدار داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ادوارد اسنودن پیمانکار سابق سازمان اطلاعات و امنیت مرکزی آمریکا (سیا) که به دلیل افشای اطلاعات محرمانه این سازمان تحت تعقیب دولت آمریکا است، در مورد مقاصد شوم ابرشرکت های اینترنتی که حجم بسیار گسترده ای از اطلاعات کاربران خود را ذخیره کرده اند، به کاربران هشدار داد.

وی یکشنبه شب در گفتگو با شبکه دو تلویزیون آلمان (زد. د. اف) گفت این شرکت ها زندگی خصوصی و تمام اطلاعات شخصی کاربران را ثبت و ضبط کرده و با فروش آنها به دولت ها و سرویس های اطلاعاتی پول به دست می آورند.

افشاگر ۳۶ ساله آمریکایی که در روسیه زندگی می کند، تاکید کرد نمی توان با جزئیات و به دقت گفت که این شرکت ها چه اطلاعاتی را می دانند تا از درز آنها جلوگیری شود.

انتشار مصاحبه های اخیر «ادوارد اسنودن» با رسانه های آلمانی و ابراز تمایل وی به دریافت پناهندگی از برلین، به بحث ها در مورد موافقت و یا مخالفت این کشور با این درخواست دامن زده است.

به گزارش نشریه «دی ولت» در حالی که مقامات احزاب سوسیال دموکرات، سبزها و چپ ها رویکرد مثبتی در این خصوص داشته اند اما احزاب مسیحی و لیبرال ها به مخالفت با وی برخاسته اند.

پیمانکار سابق سیا که به خاطر افشای اطلاعات محرمانه این سازمان از سوی دولت آمریکا تحت تعقیب بوده و ۶ سال گذشته را در روسیه به سر برده است، به تازگی در مصاحبه با دی ولت و اشپیگل بی عملی و بی تفاوتی کشورهای اروپایی را علت پناهندگی اجباری خود به روسیه عنوان کرده است.

در حمایت از اسنودن، «آنتون هوفرایتر» رئیس فراکسیون سبزها در پارلمان آلمان وضعیت کنونی وی را ناشی از «فقر دموکراتیک» کشورهای غربی دانست و گفت که به خاطر این نقص، او به سلطه روسیه و «ولادیمیر پوتین» تن داده است.

با این حال احزاب حاکم و لیبرال آلمان با چنین اقداماتی مخالف هستند به طوری که «یورگن هارت» سخنگوی فراکسیون دموکرات مسیحی در پارلمان آلمان، اقدام اسنودن در افشای اطلاعات محرمانه را به زیان کشورش ارزیابی کرد و گفت چنین اتفاقی ممکن است برای دیگر کشورها نیز بیافتد.

به گفته وی چنین اطلاعاتی می تواند به قیمت امنیت کشور و یا جان افراد لو رفته تمام شود و از این رو نباید از اسنودن مانند یک قهرمان یاد شود.

«ولفگانگ کوبیکی» معاون رئیس حزب دموکرات آزاد نیز معتقد است که آلمان نمی تواند به اسنودن پناهندگی بدهد زیرا وی نه تنها به خاطر جرم سیاسی بلکه به خاطر قانون شکنی از سوی ایالت متحده تحت تعقیب است و این فرد باید برای پاسخ به اتهاماتش به این کشور بازگردانده شود.

ادوارد اسنودن در جدیدترین مصاحبه خود با یک رادیو فرانسوی ابراز امیدواری کرده که این کشور اروپایی به وی پناهندگی بدهد.

وی با اشاره به رویکرد مستقل «امانوئل مکرون» در مقابل سیاست های آمریکا گفته است اگر رئیس جمهوری فرانسه چنین پیشنهادی به وی بدهد، با کمال میل آن را می پذیرد.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان