arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۹۶۳۷۰
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۱ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸

بارش‌های سیل آسا در شمال هند ۳۰ کشته برجای گذاشت

مقام های هندی اعلام کردند که در بیست و چهار ساعت گذشته باران های سیل آسا در ایالت های شمالی هند ۳۰ نفر کشته برجای گذاشته و شدت بارش ها به حدی است که بیش از ۲۰ نفر نیز مفقود شده اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مقام های هندی اعلام کردند که در بیست و چهار ساعت گذشته باران های سیل آسا در ایالت های شمالی هند ۳۰ نفر کشته برجای گذاشته و شدت بارش ها به حدی است که بیش از ۲۰ نفر نیز مفقود شده اند.

نشریه "هندوستان تایمز" نوشت: بارش های شدید در مناطق شمالی هند باعث سیل گسترده، رانش زمین، آسیب به جاده ها و ساختمان ها شده است.

مقامات دولتی در ایالت های دهلی، هاریانا، پنجاب و اوتار پرادش نسبت به خطر وقوع سیل به دلیل بالا آمدن سطح آب رودخانه ها از جمله رودخانه یامونا که از کنار دهلی نو پایتخت هند می گذرد، هشدار دادند.

ایالت های هیماچال پرادش و اوتراکند در یک روز گذشته شاهد بیشترین خسارت های ناشی از بارش های فصلی بوده است. رانش های زمین مسیر های ارتباطی در این دو ایالت را قطع و صد ها نفر را گرفتار کرده است در حالی که بارندگی های شدید سبب از کار افتادن نیروگاه های آبی در این دو ایالت نیز شده است.

دولت هند ضمن اعلام هشدار در مورد خطر وقوع سیل از مردم در مناطق پایین دست خواسته است تا خانه های خود را ترک کرده و به مناطق امن بروند.

به گفته پلیس دهلی نو در24 ساعت آینده سطح آب رودخانه یامونا از سطح خطر عبور خواهد کرد و این امر می تواند مناطق مسکونی حاشیه این رودخانه را به زیر آب ببرد.

با توجه به تارنمای "ال دورادو" که گزارش بارندگی در سطح جهان را منتشر می کند، از 15منطقه در سراسر دنیا که شاهد بیشترین بارندگی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند، ۱۳ منطقه در هند حضور دارد.

به گفته مقامات هندی در فصل پرباران جاری، تلفات سیل و رانش زمین در سراسر هند به یک هزار و ۵۸ نفر رسیده است. در حالی که در سال گذشته آمار تلفات ناشی از سیل در این کشور یک هزار و ۲۱۱ نفر اعلام شده بود.

در سال جاری، ایالت ماهاراشترا با ۲۴۵ تن کشته، دارای بیشترین آمار تلفات انسانی ناشی از سیل در هند بوده است.

تلفات سیل در هند به صورت سالانه افزایش داشته است. در سال ۲۰۱۶ این تلفات ۹۳۶ نفر بود که در سال ۲۰۱۷ تعداد کشته شدگان به ۱۲۰۰ نفر افزایش یافت. در مقایسه با سال گذشته، در فصل جاری بارش باران در هند با شدت بیشتری ادامه یافته است.

باران های موسمی (مونسون) از ژوئن تا سپتامبر هر سال خسارت های جانی و مالی زیادی در این منطقه برجای می گذارد.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان