arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۹۳۰۴۶
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۲۲ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۸
نتایج مطالعات مرکز ایمنی ترافیک ایالات متحده نشان داد:

رانندگان مسن که از تکنولوژی حین رانندگی استفاده می کنند بیشتر تصادف می کنند / 40 ثانیه زمان برای تطابق ادراک افراد بالای 55 سال با سیستمهای هوشمند لازم است

با وجود این که این روزها بسیاری از افراد برای رانندگی خود از ابزارهای هوشمندی مثل اپلیکیشن ها یا سیستم های صوتی گویا استفاده می کنند، اما به نظر می رسد این موضوع برای افرادی که سن و سال بالایی دارند چندان مفید نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

با وجود این که این روزها بسیاری از افراد برای رانندگی خود از ابزارهای هوشمندی مثل اپلیکیشن ها یا سیستم های صوتی گویا استفاده می کنند، اما به نظر می رسد این موضوع برای افرادی که سن و سال بالایی دارند چندان مفید نیست.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، نتایج مطالعات مرکز ترافیک و ایمنی ترافیک ایالات متحده نشان می دهد فناوری به جای کارکرد مثبت باعث ایجاد مشکلاتی در رانندگی افراد مسن می شود.

بر اساس این مطالعه به طور متوسط ​​، رانندگان 55 تا 75 ساله بیش از رانندگان جوان برای تطابق با تکنولوژی های روز به مشکل بر می خوردند و زمان بیشتری نیز صرف می کنند. محققان از شش خودرو مختلف استفاده كردند كه همه آنها در سال 2018 ساخته شده و 128 راننده در این آزمون شرکت کردند كه به دو گروه سنی تقسیم شدند ، وظایفی از قبیل استفاده از دستورات صوتی و صفحه نمایش لمسی ، برقراری تماس ، ارسال پیام و برنامه را نیز در هنگام رانندگی انجام می دادند.

اغلب افرادی که سن و سال بالاتری داشتند گفتند که فناوری باعث شده است احساس "حواس پرتی" بیشتری داشته باشند و نرخ این حواس پرتی در سنین بالاتر تشدید می شده است. در حالی که رانندگان گروه جوان 31.4 ثانیه طول می کشد تا ناوبری ورودی هوشمند خودرو را انجام دهند ، این رقم برای رانندگان گروه مسن 40 ثانیه طول کشید. ارسال متن و برقراری تماس به ترتیب برای رانندگان جوان 27.7 ثانیه و 17.7 ثانیه و برای رانندگان قدیمی تر به ترتیب 33.8 ثانیه و 24.4 ثانیه طول کشید.

جیک نلسون ، مدیر مشاوره و تحقیقات ایمنی در مورد ترافیک می گوید: این یک "مشکل طراحی" است و ربطی به سن ندارد به هر حال فناوری پیچیده با منوهای پیچیده یا دستورات صوتی کار را برای رانندگان مسن دشوارتر می کند. سالمندان در حال تبدیل شدن به سریعترین جمعیت در حال رشد در کشور هستند و تا سال 2030 ، 20 درصد رانندگان جاده را تشکیل می دهند.تغییرات خاص در سیستم های سرگرمی درون خودرو ، مانند بهبود فناوری فرمان صوتی ، ساده سازی منوها در نرم افزار ، از بین بردن کنترل های پیچیده کنسول مرکزی و کنترل موقعیت یابی سیستم به منظور توجه رانندگان در جاده ها می تواند نیازهای قدیمی را برآورده سازد و سیستم ها را برای همه رانندگان ایمن تر کند. "

 

برچسب ها: فناوری
نظرات بینندگان