کد خبر: ۴۸۹۵۰
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۱ - ۱۱ دی ۱۳۹۰

معرفی اعضای جدید هیات مدیره سایپا یدک

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

طی حکمی از سوی مهندس پوستین دوز مدیرعامل گروه خودرو سازی سایپا مهندس بهزاد پناهی و مهندس مهرداد جزایری به عنوان اعضای جدید موظف هیات مدیره شرکت سایپا یدک برگزیده شدند.

به گزارش انتخاب به نقل از سایپا نیوز ، مهندس بهزاد پناهی با 14 سال سابقه کاری در شرکت سایپا یدک هم اکنون بعنوان معاون بازرگانی مدیر عامل با این شرکت همکاری می نماید و علاوه بر عضویت درهیات مدیره امداد خودرو سایپا، وعضویت در هیات مدیره شرکت مهندسین مشاورخودرو  بعنوان مدیر فنی گارانتی ، مدیرتعمیرگاه های مرکزی، مدیر امور نمایندگی ها و مناطق ، مدیر آموزش و معاون مدیر عامل در مهندسی و کیفیت  شرکت سایپا یدک را نیز بر عهده داشته است .  

وی دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف در مقطع کارشناسی ارشد رشته مکانیک است. تدریس در دانشکده هوا فضای دانشگاه هوایی شهید ستاری، کارشناس ارشد شرکت آسه صنعت در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی از دیگر سوابق ایشان به شمار می رود.

همچنین مهندس مهرداد جزایری با 28 سال سابقه حضور در شرکتهای صنعتی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی بوده و پیش از این در شرکتهای تحت پوشش سازمان گسترش و نوسازی، شرکتهای خودروسازی، شرکت های زیرمجموعه صنعت نفت و شرکتهای تحت پوشش بنیاد مستضعفان و جانبازان دارای سوابق مدیریتی بوده است.
نظرات بینندگان