arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۷۹۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۱۹ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۸

پارلمان اتریش رای اعتماد خود را از صدراعظم این کشور پس گرفت

به دنبال رسوایی اخیر معاون صدراعظم اتریش، پارلمان این کشور رای اعتماد خود به سباستین کورتز صدراعظم دولت ائتلافی را پس گرفت.روز 29 اردیبهشت ماه، یک روز پس از آنکه انتشار ویدئویی از زد و بند مالی معاون صدراعظم اتریش و رهبر حزب آزادی به استعفای این سیاستمدار راستگرا منجر شد، سباستین کورتس صدر اعظم با اعلام فروپاشی کابینه ائتلافی، از رئیس‌جمهور این کشور خواست «هرچه زودتر» انتخابات پیش از موعد برگزار کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

پارلمان اتریش رای اعتماد خود را از صدراعظم پس گرفت

به دنبال رسوایی اخیر معاون صدراعظم اتریش، پارلمان این کشور رای اعتماد خود را از سباستین کورتز پس گرفت.

به گزارش فارس، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که به دنبال رسوایی اخیر معاون صدراعظم اتریش، پارلمان این کشور رای اعتماد خود به سباستین کورتز صدراعظم دولت ائتلافی را پس گرفت.

به دنبال رای امروز پارلمان اتریش، سباستین کورتز که در تدارک ترمیم کابینه با نفرات جدید تا برگزاری انتخابات بعدی بود از صدراعظمی این کشور کنار خواهد رفت و «الکساندر فن در بیلن» باید فرد جدیدی را مسئول تشکیل کابینه تا انتخابات بعدی کند.

روز 29 اردیبهشت ماه، یک روز پس از آنکه انتشار ویدئویی از زد و بند مالی معاون صدراعظم اتریش و رهبر حزب آزادی به استعفای این سیاستمدار راستگرا منجر شد، سباستین کورتس صدر اعظم با اعلام فروپاشی کابینه ائتلافی، از رئیس‌جمهور این کشور خواست «هرچه زودتر» انتخابات پیش از موعد برگزار کند.

انتخابات زودهنگام قرار است اواخر تابستان برگزار شود.

دو هفته پیش پایگاه اینترنتی دو روزنامه آلمانی «اشپیگل» و «زود دویچه» ویدئویی منتشر کردند که نشان می‌داد «هاینس کریستین اشتراخه» معاون صدراعظم و رهبر حزب راستگرای افراطی «آزادی» در سال ۲۰۱۷ با زنی که ادعا شده تبعه روسیه است، دیدار کرده و از وی خواسته در انتخابات از حزب متبوع او حمایت مالی کند. رسانه‌ها این زن را به ارتباط با دولت روسیه متهم و ادعا کرده‌اند که سرمایه‌ای که او قصد داشته وارد اتریش کند، پول سیاه و حاصل پولشویی و فعالیت‌های غیرقانونی بوده است.

با انتشار این ویدئو جنجال گسترده‌ای در اتریش به راه افتاد و نهایتا اشتراخه امروز از معاونت دولت و همچنین ریاست حزب آزادی کناره‌گیری کرد.

در چند سال اخیر همزمان با ورود موج مهاجران از سوریه و کشورهای آفریقایی به اروپا، احزاب راستگرای افراطی و بیگانه‌ستیز یکی پس از دیگری در کشورهای اروپایی به قدرت می‌رسند و همین امر موجب نگرانی مقام‌های اتحادیه اروپا شده است. روز شنبه «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان از حامیان احزاب لیبرال خواست برای مقابله با احزاب راستگرا که به همسویی با روسیه نیز متهم هستند، به پاخیزند.

اتریش از جمله کشورهایی است که به همگرایی با روسیه و ارتباط مخفی با مسکو متهم شده و حتی به نوشته نیویورک‌تایمز بسیاری از کشورهای اروپایی از بیم درز اطلاعات به روسیه، همکاری‌های اطلاعاتی با وین را متوقف کرده‌اند.

نظرات بینندگان