پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سوشی یکی از غذاهای محبوب بسیاری از مردم در سراسر جهان است. درواقع افراد بسیاری، سوشی را به عنوان یک تجربه جذاب خوراکی می شناسند اما این سوشی جذاب از کجا آمده است؟
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، سوشی ک ترکیبی است از ماهی خام، برنج و برخی ادویه و چاشنی های خاص، از روز اول به عنوان یک غذا شناخته شده نبود و درواقع نوعی روش برای حفظ ماهی بود.
تاریخ اولین نسخه های سوشی به قرن دوم میلادی در چین می رسد. در آن زمان، چینی ها ماهی ها در برنج قرار می دادند تا برای مدتی طولانی قابل نگهداری شود. درواقع هدف از این کار جلوگیری از فساد ماهی بود و در نتیجه هنگام خوردن ماهی، برنج آن دور ریخته می شد و ماهی شستشو داده و به تنهایی مصرف می شد.
این روش به سرعت محبوب شد چرا که نگهداری ماهی به این روش بسیار ارزانتر از خرید ماهی تازه بود. به مرور زمان سوشی در سراسر ژاپن نیز محبوب شد. در اوایل قرن بیست و یکم، مردم ژاپن با افزودن نگهدارنده هایی مانند بادام یا سرکه به برنج آن را همراه با ماهی می خوردند.
به زودی، سوشی تغییر ماهیت داد و به جای روشی برای نگهداری ماهی تبدیل به غذایی ویژه برای مشکل پسندان شد. در اوایل قرن نوزدهم، سوشی تغییرات عمده ای داشت. برای مثال به جای بسته بندی برنج دور ماهی، ماهی دور برنج رول می شد یا چاشنی هایی متعدد به ماهی افزوده می شد. این روزها در سراسر جهان انواع سوشی ها با قطر رول کم و زیاد و چاشنی های مختلف سرو می شود.