arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۷۸۳۲۲
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۱۶ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

با عجیب ترین جنون دهه 1860 آشنا شوید / هراس از خط آهن در طول یک دهه

سال ها پیش از سراسری شدن خطوط راه اهن بسیاری از مردم معتقد بودند که حرکت کردن با سرعتی بالاتر از 30 مایل در ساعت منجر به بروز بیماری های روانی می شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سال ها پیش از سراسری شدن خطوط راه اهن بسیاری از مردم معتقد بودند که حرکت کردن با سرعتی بالاتر از 30 مایل در ساعت منجر به بروز بیماری های روانی می شود.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، یکی از عقاید عجیب در دورانی که هنوز راه آهن سراسری ایجاد نشده بود، اعتقاد به بروز جنون در هنگام حرکت با سرعتی بالاتر از حد عادی بود.

شاید بین همه اعتقادات عجیب و قدیمی بیماری جنون راه آهن یکی از عجیب ترین بیماری های روانی باشد. البته نکته جالب در مورد این بیماری روانی این است که به همان سرعتی که ظاهر شد به مرور زمان محو شد و دیگر فردی با علائم نجنون راه آهن دیده نمی شود.

 یکی از ارزان ترین و گسترده ترین روش های حمل و نقل زمینی استفاده از سیستم قطار  است. اما قبل از اختراع خطوط راه آهن، مردم در مورد هر چیزی که سریعتر از 30 مایل در ساعت حرکت می کرد، اعتقادی  بسیار منفی و خنده دار داشتند. اعتقاد بر این بود که  سفر قطار به مغز آسیب می زند.

در طول دهه های 1860 و 1870، گزارش های بسیاری از "جنون راه آهن" گزارش شد. بر اساس گزارش رسانه های آن زمان، افراد مبتلا به این بیماری رفتار های عجیبی داشتند که غیرقابل تشخیص بود. این موضوع در گزارش های پزشکان، روانشناسان، روانپزشکان و ... آن دوران وجود داشت.

در طول یک دهه این بیماری هر از چند گاهی در یک منطقه جدید ظاهر می شد اما جالب است بدانید در نهایت این بیماری محو شد. درواقع اکنون صدها سال است که حتی یک مورد از جنون راه آهن دیده نشده است. به نظر می رسد این جنون نوعی بیماری اکتسابی شبیه به جو گیر بودن است که بر اثر فشارهای محیطی و اجتماعی ظاهر شده بود.  

 

نظرات بینندگان