arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۷۷۷۰۰
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۲۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸

نماینده اتریشی دراعتراض به منع حجاب درمدارس با روسری درمجلس حاضر شد

«مارتا بیسمان» نماینده زن اتریشی روز جمعه در اعتراض به ممنوعیت حجاب در مدارس اتریش، در پارلمان این کشور با روسری به سخنرانی پرداخت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نماینده اتریشی دراعتراض به منع حجاب درمدارس با روسری درمجلس حاضر شدبه گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، پارلمان اتریش قانونی تصویب کرده که براساس آن حجاب اسلامی در مدارس ابتدایی این کشور ممنوع می شود.
در فیلمی که درشبکه های اجتماعی منتشر شد، بیسمان، نشان داده می شود که پیش از نطقش در مجلس، روسری قرمز رنگی می پوشد و به موافقان تصویب این قانون می گوید: مرا نگاه کنید، آیا با پوشیدن حجاب تغییری کرده ام؟
وی با تکرار سخنان خود بار دیگر تصریح می کند: آیا من مارتا بیسمان نماینده مجلس اتریش نیستم؟ چرا ! ، من همان خانم آزادی خواه و مخالف فرقه گرایی و مدافع حقوق زنان هستم.
بیسمان ادامه داد: من همان فردی هستم که به این نتیجه رسیده ام که انسان آزاد متولد شده است.
وی گفت: افتخار این را داشتم که در ماه های گذشته، با بسیاری از خانم های بزرگوار مسلمان در کشور آشنا شدم، افرادی که به عنوان پزشک، فیزیکدان، معلم، فعالیت دارند، اما شما می خواهید با این قانون، آنان را مجازات کنید.
نماینده مجلس اتریش در دفاع از حجاب زنان محجبه کشورش گفت: تمامی این افراد زنانی موفق و بلندپرواز هستند و رعایت حجاب، مانع از پیشرفت، ترقی و انجام وظیفه شان نشده است.
وی به نمایندگان اتریشی که قانون ضد حجاب را تصویب کرده اند، توصیه کرد: به جای آن که شما از زنان مسلمان حرف بزنید، بیایید و با آنان (مستقیما) سخن بگویید.
بیسمان گفت: ما می توانیم ارزش های زیادی چون گذشت، حس کمک کردن، همبستگی و عشق به کار برای منافع جمعی را از زنان مسلمان بیاموزیم.
ممنوعیت حجاب در مدارس اتریش، با انتقادهای زیادی در رسانه های اجتماعی رو به رو شده اما سیاستمداران دست راستی و پوپولیست اروپایی از آن حمایت کرده اند. 
مطابق قانون جدید اتریش دانش آموزان مدارس ابتدایی از پوشیدن 'لباس های متاثر از ایدئولوژی یا مذهب از جمله پوشاندن سر' منع می شوند. این قانون بطور خاص پوشیدن کلاههای یهودی 'کیپا' و پوشش مخصوص سیک های هندی (پارکا) را مستثنی کرده است.
این قانون با حمایت نمایندگان عضو ائتلاف دست راستی حاکم شامل حزب محافظه کار 'مردم' و حزب 'آزادی' که 60 درصد کرسی های پارلمان را دارند به تصویب رسید. 
احزاب مخالف در پارلمان اتریش شامل سوسیال دموکرات ها این قانون را اقدامی پوپولیستی علیه اقلیت های مذهبی دانستند و به آن رای مخالف دادند.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان