arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۷۳۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۳ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸

5 روش عالی برای ترک اعتیاد به گوشی هوشمند

این روزها بسیاری از افراد به شدت به گوشی هوشمند خود وابسته اند. این وابستگی اغلب باعث می شود افراد با مشکلاتی رو به رو شوند. برای مثال به کارهای خود نرسند، بی توجه باشند و حتی وقتی گوشی هوشمندشان نزدیکشان نیست دچار اضطراب شوند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

این روزها بسیاری از افراد به شدت به گوشی هوشمند خود وابسته اند. این وابستگی اغلب باعث می شود افراد با مشکلاتی رو به رو شوند. برای مثال به کارهای خود نرسند، بی توجه باشند و حتی وقتی گوشی هوشمندشان نزدیکشان نیست دچار اضطراب شوند.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، یک مطالعه جدید نشان می دهد که  بزرگسالان ایالات متحده روزانه حدود دو ساعت و 22 دقیقه را  صرف کار با گوشی های هوشمند خود می کنند و این رقمی رو به رشد است. اما نکته منفی در مورد این آمار این است که اغلب افراد گوشی های خود را با هدف بررسی پیام ها یا انجام فعالیت های مهم استفاده نمی کنند و صرفا با باز کردن گاه و بیگاه قفل گوشی خود، اقدام به بررسی وضعیت گوشی می کنند.

اگرچه نمی توان با قطعیت مشخص کرد که چرا گوشی های هوشمند به شدت اعتیاد آورند، اما روش هایی وجود دارد که می تواند نرخ این وابستگی را کاهش داد.

 

نور صفحه گوشی برای زنگ،پیام های هشدار و ... را قطع کنید

یکی از عواملی که باعث می شود توجه شما گاه و بیگاه به سمت گوشی هوشمندتان جلب شود، نور صفحه نمایش است. درواقع شاید این روشن شدن صفحه نمایش مثل یک نیروی یاداور باعث شود توجه شما به سمت گوشی هوشمندتان جلب شود.

بر این اساس بهتر است نور همراه با زنگ،پیام و... را قطع کنید. در گوشی های مختلف اندروید یا IOS مسیر قطع این نور از بخش تنظیمات می گذرد.

 

شبکه های اجتماعی را بکشید

درست است که برخی افراد به علت شغل یا شرایط زندگی خود مجبورند در شبکه های اجتماعی حاضر باشند. اما این موضوع برای همه مصداق ندارد. درواقع برخی افراد بی هیچ دلیل خاصی حداقل در 4 شبکه اجتماعی از واتس اپ تا اینستاگرام حضور دارند. سعی کنید تعداد شبکه های اجتماعی خود را کاهش دهید. این به این معنا نیست که باید همه شبکه های اجتماعی را قطع کنید ولی می توانید تعداد شبکه های اجتماعی خود را به حداقل برسانید.

 

دست از سلفی گرفتن های بی دلیل بردارید

یکی از علل وابستگی بیش از حد به تلفن همراه، سلفی گرفتن های مداوم است. درواقع شما با سلفی گرفتن های مکرر، همزمان به اختلال وسواس ظاهری و وابستگی بیش از حد به تلفن همراه خود دچار می شوید.

 

به گوش هوشمند خود مرخصی بدهید

شاید عجیب به نظر برسد اما شما می توانید در تعطیلات آخر هفته یا مواقعی که با خانواده خود وقت می گذرانید، به گوشی هوشمندتان مرخصی بدهید. یعنی یا گوشی را خاموش کنید یا آن را بی صدا کرده و در جایی قرار دهید که کمتر چشمتان به آن بیفتد. این یک تمرین مناسب برای شما خواهد بود که ببینید بدون گوشی هوشمند هم می توان زندگی کرد.

 

از تلفن خود به عنوان ساعت زنگدار خود استفاده نکنید

سعی کنید کمتر از تلفن هوشمند خود به عنوان ساعت زنگدار استفاده کنید. این موضوع کمک می کند که صبح ها به محض بیدار شدن و باز کردن چشمانتان مشغول بررسی شبکه های اجتماعی نشوید.

 

 

 

 

 

 

برچسب ها: گوشی هوشمند ، فناوری
نظرات بینندگان