پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بسیاری از افراد با مشکل حافظه رو به رو هستند و در شرایط مختلف برای تقویت حافظه خود نیاز به دوپینگ از نوع خوراکی دارند. درواقع می توان با کمک برخی خوراکی ها حافظه را بهبود بخشید.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، اگرچه عواملی مثل سن، ژنتیک و استرس روزمره در وضعیت حافظه تاثیر گذار است اما می توان با برخی خوراکی ها حافظه را بیش از گذشته تقویت کرد:
_ماهی یکی از برترین منابع فسفر و البته تقویت کننده حافظه است. مصرف منظم ماهی برای کودکان و نوجوانان به شدت توصیه می شود
_جالب است بدانید تخم مرغ یکی از منابع مفید برای تقویت حافظه محسوب می شود
_انواع آجیل ها می توانند به تقویت حافظه کمک کنند
_کشمش و مویز از برترین خوراکی های شیرین برای تقویت حافظه و به ویژه تقویت حافظه کوتاه مدت محسوب می شوند
_اگر مشغله ذهنی بالایی دارید می توانید قهوه را به عنوان یک راهکار عالی برای تقویت سریع حافظه امتحان کنید
_افزودن زردچوبه به غذاهای مختلف نقشی موثر در تقویت حافظه ایفا می کند
_گوجه فرنگی سرشار لیکوپین است و در نتیجه با خاصیت محرک خود نقشی مفید در افزایش سطح حافظه دارد
_غذاهای تازه و غیر فریزری می توانند به تقویت حافظه کمک کنند
_مصرف منظم میوه و سبزیجات در تقویت حافظه نقش دارد
_کنجد از خوراکی هایی است که در تقویت حافظه نقش ایفا می کند
_مصرف منظم آبمیوه های طبیعی به رشد و تقویت حافظه کمک می کند
_کاهش مصرف قند مصنوعی و جایگزین کردن قندهای طبیعی در تقویت حافظه نقش دارد