پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ژاپن عنوان نخست باهوش ترین مردم دنیا را به خود اختصاص داد.
به گزارش اسپوتنیک، نشریه آمریکایی فوربس، لیست باهوش ترین مردم کشورهای دنیا را منتشر کرد.
براساس این لیست منتشر شده، کشور ژاپن در صدر این فهرست قرار گرفته است.
این رده بندی براساس تعداد برندگان جایزه نوبل، میانگین سطح IQ و موفقیت های تحصیلی صورت گرفته است.
این کشور از نظر سطح دستاورد تحصیلی رتبه پنجم و از نظر تعداد جوایز دریافتی نوبل و میانگین بهره هوشی رتبه ششم را از آن خود کرده است.
در این فهرست ژاپن بهترین عملکرد را در معیارهای ذکر شده داشته و مقام اول را به خود اختصاص داده است.
همچنین رتبه های دوم و سوم به ترتیب سوئیس و چین به خود اختصاص دادند و آمریکا در جای چهارم قرار گرفته است.
کشور روسیه نیز در این فهرست در مکان ششم قرار گرفته است.
خدارو شکر با توجه به غنای مذهبی و 40 سال حکومت اسلامی و ترویج معنویت، اخلاق و مهرورزی از بابت لطافت روح انسانی الگوی دنیا هستیم و دشمن به همین دلیل حسادت می کنه و اجازه نمی ده تا ما صادر کنیم ولی ما صادر می کنیم و نیازی هم نداریم که باهوش باشیم و هرکی که اسم مارو تولیست نذاشته در فساد غرق شده و ایشالا تو اتیش جهنم بسوزه
پیشرفت علمی و تحصیلی و بردن جایزه نوبل و غیره بیشتر از اینکه به هوش ارتباط داشته باشه به امکانات و شرایط فرهنگی و اجتماعی و سیاسی کشورها بر می گردد..این رو هر روانشناس و جامعه شناسی می دونه..
الکی جنگ زرگری نکنید که این مقاله پشیزی نمی ارزد...
التماس تفکر
با سلام و احترام خدمت شما
اما طی بررسی چندین مقاله معتبر در مورد هوش، ضریب هوشی و انواع هوش باید گفت : بحث ضریب هوشی آنقدر وسیع و پیچیده است که هیچ مرجعی در دنیا نتوانسته یک روش مشخص برای سنجش میزان هوش افراد معرفی کند. در واقع تیت های نسبتا درست شامل مجموعه ای از روشها هست که بوسیله امتحانات در چندین دوره از افراد گرفته می شود که خیلی هم طولانی و متنوع است.(ممکنه است حتی یک الی چند ماه برای هر نفر طول بکشد ). اما آن هم ملاک قطعی برای هوش برتر نیست چون هوش ابعاد بسیار زیاد و پیچیده ای دارد..
این ابعاد شامل:
هوش محاسبه ای(IQ)
هوش هیجانی
هوش فیزیکی
هوش معنوی
و ...
ممکن است یک دونده اهل جامائیکا با IQ حدود 60 که یکی از کم هوش ترین افراد دنیا باشد اما از نظر هوش فیزیکی باهوش ترین فرد دنیا بشود و بتواند برنده مدال طلای المپیک باشد.
همینطور بازیگری مانند آقای × که حتی قادر به پاس کردن امتحان های دبیرستان هم نبوده با داشتن میانگین بالای هوش هیجانی به یکی از بهترین مجری های تاریخ ایران تبدیل بشود.
حقیقت این است معیار هوش یک ملت مجموعه ای از جایزه های علمی_ پژوهشی، جوایز عاطفی و اجتماعی، عدم وابستگی و اقدار ملی، جوایز ورزشی، سلامت عمومی و هزاران معیار دیگر هست. در واقع در دنیا هیچ منبع معتبری به خودش اجازه نداده همینطوری یه سری امار و ارقام در مورد ای کیو همه کشور های جهان ارائه بدهد.. در مورد ضریب هوشی برخی افراد مشهور هم باید گفت که اکثرا من در اوردی یا از روی حدس و گمان بوده است. در واقع مساله هوش یکی از مقوله های مبهم برای اکثر دانشمندایی مثل انیشتن و امثالهم است.
محمد عبدی عضو هیات علمی علوم پزشکی زنجان