arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۵۱۳۴۳
تعداد نظرات: ۱۳ نظر
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۰۹ - ۱۷ دی ۱۳۹۷

شمخانی: در افغانستان، دو نماینده آمریکا به من مراجعه کردند و گفتند آمریکا می‌خواهد با ایران مذاکره کند

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در سفرم به افغانستان دو نماینده آمریکا به بنده مراجعه کردند و گفتند آمریکا می‌خواهد با شما مذاکره کند. شمخانی با بیان اینکه مشخص است ما با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم افزود: آمریکا عهدشکن و غیر قابل اعتماد است پس مذاکره با آنها معنایی ندارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شمخانی: در افغانستان دو نماینده آمریکا به من مراجعه کردند و گفتند آمریکا می‌خواهد با شما مذاکره کند

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در سفرم به افغانستان دو نماینده آمریکا به بنده مراجعه کردند و گفتند آمریکا می‌خواهد با شما مذاکره کند.

به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری ها، امیر دریابان شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در همایش دفاع و امنیت در غرب آسیا که صبح امروز (دوشنبه) در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، زمان برگزاری این همایش را بسیار مهم دانست و اظهارداشت: در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی هستیم و جهان به دو دسته تقسیم شده که عده ای به دنبال بی ثباتی منطقه هستند و در مقابل محور مقاومت قدرت گرفته و ثبات افرین است.

وی در ادامه با بیان اینکه باید شادی پیروزی های جبهه مقاومت را با مردم تقسیم کرد افزود: آمریکایی ها ۷ تریلیون دلار برای نابودی دولت قانونی یک کشور هزینه می کنند و در مقابل، کمک ما به کشور های منطقه را هدر دادن سرمایه ملی و دخالت در امور کشور ها می‌نامند.

شمخانی ادامه داد: سیاست ایران مخالفت جدی با تجزیه کشورها و حفظ امنیت منطقه و مبارزه جدی با هر نوع تروریسم و همکاری و تعامل با کشورها است.

شمخانی با اشاره به رفتار دولت آمریکا در خروج از برجام، پیمان آب و هوایی پاریس، جنگ اقتصادی با چین و اروپا و خروج از یونسکو به دلیل حمایت این سازمان از فلسطین گفت: آمریکا امروز با دو نوع خروج اختیاری و اجباری روبرو است، خروج از سوریه به اجبار صورت گرفت و به دلیل شکست استراتژی های آنها بود، آنها در افغانستان نیز شکست خورده و احساس کرده اند که ۱۷ سال حضور آنها در افغانستان هیچ دستاوردی برای آنها نداشته و تروریسم و مواد مخدر چندین برابر شده است.

وی ادامه داد: در سوریه نیز راهبرد آمریکا شکست خورده و به بن بست رسیده اند و چاره ای جز خروج و ترک این کشور ندارند، در عراق نیز داعش حضور فیزیکی ندارد و عراق خطر تجزیه را دور و ارتش و نیروهای مردمی را برای دفاع از خود دارد، به همین دلیل باید در تاریکی و با آن وضع، شبانه به عراق سفر کنند، در واقع این وضعیت بی ثبات سازان منطقه است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه با اشاره به سیاست های آمریکا در منطقه و ایجاد داعش و نا امنی و کشتار مردم منطقه تصریح کرد: آمریکایی ها جایی در منطقه ندارند اما همچنان دست از دشمنی با انقلاب اسلامی ایران و مردم مظلوم یمن و عراق برنمی دارند، اما از طرف دیگر مدال افتخار برای ملت ایران است که به کمک مردم منطقه رفتند و تبدیل به قدرت منطقه ای شدند این یک واقعیت است و باید جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی را با شکوه برگزار کرد.

شمخانی ادامه داد: آمریکایی ها به دلیل شکست های مختلف موج چهارم تحریم را علیه ایران به کار گرفتند اما آنها در گذشته نیز این راهبرد را آزموده بودند و البته شکست خوردند، در زمان دموکرات ها آنها تمام تلاش خود را انجام دادند تا دانش هسته ای و پیچ و مهره هسته ای ایران را جمع کنند ولی نتوانستند، پس پیشنهاد مذاکره دادند و گفتند ما حق غنی سازی را به شما می‌دهیم و برجام شکل گرفت، اما ترامپ همه توافق ها را زیر پا گذاشت.

وی افزود: امروز نیز آنها حرف از مذاکره می زنند، در افغانستان دو نماینده آمریکا به بنده مراجعه کردند و گفتند آمریکا می خواهد با شما مذاکره کند اما ایران با آنها مذاکره نخواهد کرد.

شمخانی با بیان اینکه مشخص است ما با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم افزود: آمریکا عهدشکن و غیر قابل اعتماد است پس مذاکره با آنها معنایی ندارد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: جان بولتون تحلیل‌های خود را از بولتن‌های منافقین می‌گیرد و به کنگره می‌برد و مبنای سیاست های خود قرار داده است؛ این برای یک کشور که ادعای ابرقدرتی دارد زشت است که بولتن های یک گروه تروریستی را بدون تغییر، مبنای رفتار خود قرار دهد.

شمخانی با اشاره به ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی گفت: ملت ایران در راستای سیاست با ثبات سازی که رهبر معظم انقلاب انتخاب کرده‌اند، ثبات و زنجیره امنیت را شکل داده است. منطقه محل مانور ملت های منطقه و خروج برای بی ثبات سازان است و سال ۲۰۱۸ این روند تثبیت می‌شود و سال آینده آمریکا و همپیمانان او چاره‌ای جز خروج از خلیج فارس ندارند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۲۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
3
12
نیازی به امدن دو نماینده در افغانستان نبوده که
هر روز ترامپ داره رسما اعلام میکند که حاضر به مذاکره است و تند روها سنگ اندازی میکنند و فرجام را هوا کردند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
2
7
همین توضیحات و استدلال ها چرا کتبی و مستقیم و از کانال خودش که همان مقامات در افغانستان یا وزیر خارجه که نماینده سیاست خارجی امریکاست گفته نمی شود؟ به عبارت دیگر خطاب قرار دادن رسانه ای عوام که هیچکاره هستند و تلاش برای توجیه اقدامات و ژست های امتناعی و مقاومت در برابر مذاکره علنی چه معنایی دارد؟ نکند دعواها برای دوشیده شدن هر چه بیشتر گاوهای نفتی است و ملت های بیچاره و از همه جا و همه چیز بیخبر !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
9
1
آقای شمعخانی روحانی را در جریان بگذار و با نرمش قهرما نانه مانند همان برگام اقدام کنید آقای ظریف را هم خبر کنید تا این دفعه جاو آن شتر کشته شود به هرحال همه قدرتهای بزرگ از روحانی وظریف حساب می برند واحتال جایزه صلح به آنها زیاداست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
خودت فهمیی چی نوشتی؟
تتنبق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
2
15
آقا نفست از جای گرم در میاد ؛ پدر مردم دراومده یه خورده به جای حرفای محمل و نخ نما شده به فکر مردم باشید....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
3
1
باید دید؟!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
1
12
اره . ما به باور كردن عادت كرده ايم اصلا اگر شما بفرماييد باران از زمين به اسمان مي بارد ما قبول ميكنيم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
6
15
خاک بر سر ما که افغانها برای ما واسطه سیاست خارجه هستند...
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
طرزفکرارتجائی ، چون دراینجاتعدادی کارگرافغانی زندگی میکنندتمام افغانهاکارگرند؟؟دوست عزیزافغانهادرخیلی ازکشورهای پیشرفته تربمراتب ازخیلی ازهمسایگانمان موفق ترند،درکاناداوزیردولت افغانی داریم که باافتخارمیگویددرایران کودکی گذرانده ، آقای زالمای خلیل زادسالهاسفیرکشورامریکابوده، سعی کنیم واقعیتهارابدون تعصب قبول کنیم ونه اینکه قومی رابدون دلیل ستایش کنیم وبرعکس قوم دیگری رانکوهش مغزمانراازحالت رخوت وتعصب غلط برهانیم وطن ودستی بسیار خوب است بیگانه پرستی نکوهیده درایت اولی هرکه بما صادقانه خدمت کندبدون کلک وموذیگری باشددوستمان است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
عزیز جان، منظور من وزن سیاسی واسطه مذاکرات است، اساسا افغانها کجای سیاست و اقتصاد جهانی قرار دارند که نقش واسطه های سیاسی را برای ما بازی کنند... یکی از پارامترهای تعریف کننده وزن سیاسی ما، نقش کلیه دست اندرکاران موثر در فرایند مذاکره است، وقتی واسطه کشور افغانستانی باشد که عروسک گردانانی چون عربستان، پاکستان، آمریکا و،،،خود تعریف کننده سیاست های داخلی و خارجی هستند و از تامین حداقل های امنیتی خود نیز عاجز است و شاید نتوان برای آن دولت مرکزی به معنای واقعی تعریف کرد و روسا و طوایف نقش اصلی در سیاستگذاری را دارند، خودبخود وزن سیاسی ما هم تعریف میشود...مشکل از طرز فکر ما و ناخودآگاه ماست که بدون دسترسی داشتن به گزاره های لازم بزای قضاوت، قضاوت می کنیم و حکم می دهیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
0
2
اصلا بگو 100 نماینده اومدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
0
5
گفته مذاکره کنیم تسلیم شما که نشده اینقدر قمپوز در می کنی
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
0
3
ایشان دبیر شورای امنیت ملی است ؟
نظرات بینندگان