پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
انواع کنسروها، از کنسرو خورشت های مختلف تا کنسرو میوه ها بین افراد مختلف بسیار محبوب هستند. با این وجود گاهی می خوانیم یا می شنویم که مصرف مداوم کنسروها خوب نیست.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، کنسروهای مختلف طرفدارانی پرشمار دارند. اما باید سعی کنیم در مصرف این خوراکی محبوب افراط نکنیم و به این نکات دقت کنیم:
_سعی کنید بیش از یک بار در هفته از کنسروها استفاده نکنید
_در هنگام خرید کنسرو حتما به تاریخ درج شده روی آن دقت کنید
_اگر قوطی کنسرو برجسته شده، سوراخ است یا آسیب دیده آن را نخرید
_حتما کنسروها را جوشانده و سپس مصرف کنید و از مصرف کنسرو سرد خودداری کنید
_پس از گرم شدن کنسرو، آن را در یک ظرف شیشه ای خالی کرده و سپس میل کنید
_قوطی کنسرو را در آب جوش گرم کنید و هرگز روی حرارت مستقیم یا در آتش داغ نکنید
_اگر کنسرو میوه مصرف می کنید به علت قند بالا مراقب وضعیت دیابت و قند خون خود باشید
_با توجه به این که کنسروها اغلب حاوی جیوه هستند سعی کنید در مصرف این خوراکی افراط نکنید
با همه این نکات قرار نیست اگر گاهی هوس کنسرو می کنید نگران باشید. مصرف برخی کنسروها مثل لوبیا یا تن ماهی خواصی هم دارد و اگر در مصرفشان افراط نشود می تواند برخی مواد غذایی مغزی برای بدن را تامین کند.