arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۴۱۵۴۳
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۰۹ - ۲۷ آبان ۱۳۹۷

پاسخ ابتکار درباره طرح مقابله با اسیدپاشی: بخش عمده این طرح در دو لایحه «تامین امنیت زنان در برابر خشونت» و «حمایت از کودکان و نوجوانان» قید شده

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده درباره سرانجام طرح مقابله با اسیدپاشی گفت: بخش عمده‌ای از این طرح در لایحه "تامین امنیت زنان در برابر خشونت" قید شده و یک بخشی هم در لایحه "حمایت از کودکان و نوجوانان" به این موضوع اشاره شده است. البته طرحی هم توسط مجلس در خصوص اسید پاشی دنبال می‌شود که ما هم مخالفتی نداریم و امیدوارم چون در دو بخش لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت و لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان وجود دارد، با یکدیگر همپوشانی نداشته باشند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از شناسایی زنان سرپرست خانوار برای بیمه‌شدن خبر داد.

معصومه ابتکار (معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده) در گفت‌وگو با ایلنا درباره بیمه زنان سرپرست خانوار گفت: طبق آخرین خبری که من دارم، زنان سرپرست خانوار و آنهایی که در واقع نیاز به این بیمه دارند، در حال شناسایی هستند تا اقدامات لازم برای این کار آغاز شود.

وی درباره سرانجام طرح مقابله با اسیدپاشی گفت: بخش عمده‌ای از این طرح در لایحه "تامین امنیت زنان در برابر خشونت" قید شده و یک بخشی هم در لایحه "حمایت از کودکان و نوجوانان" به این موضوع اشاره شده است. البته طرحی هم توسط مجلس در خصوص اسید پاشی دنبال می‌شود که ما هم مخالفتی نداریم و امیدوارم چون در دو بخش لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت و لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان وجود دارد، با یکدیگر همپوشانی نداشته باشند.

ابتکار در پاسخ به این سوال که تاکنون چه اقداماتی از سوی شما برای قربانیان اسیدپاشی صورت گرفته است، گفت: مهمترین مساله تصویب این دو لایحه و اجرایی کردن آن است که البته لایحه کودکان و نوجوانان به تصویب رسیده و مجلس باید فقط آخرین اصلاحیه‌های شورای نگهبان را تحویل دهد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده درباره رفع شکاف بین دختران و پسران توسط دستگاه‌های دولتی که اخیرا مطرح کرده، توضیح داد: این مساله به عدالت جنسیتی در سیاست‌ها و برنامه‌های دولت مربوط می‌شود. باید مطمئن شویم برنامه ریزی‌هایی که انجام می‌دهیم نتیجه‌اش برای دختر و پسر یکسان است؛ یعنی اطمینان حاصل کنیم که هر دو می‌توانند از این نتیجه بهره‌مند شوند. مثل مقوله آموزش و ورزش که دختران ما نباید از آن باز بمانند.

وی تصریح کرد: همچنین فعالیت‌هایی که ما در یک جامعه تعریف می‌کنیم به این صورت نباشد که دختران از آن جا بمانند به تعبیر دیگر امکان دسترسی دختران برای استفاده از فعالیت‌ها امکان‌پذیر باشد.

نظرات بینندگان