arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۳۷۰۷۷
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۴ - ۰۲ آبان ۱۳۹۷

واعظی: جهانگیری نفر دوم دولت است / همه اعضاء دولت باید با ایشان هماهنگ باشند

رئیس دفتر رئیس جمهوری درباره شایعات جدایی جهانگیری از دولت، اظهار کرد: جناب آقای جهانگیری نقش شان هم در دولت یازدهم و هم دوازدهم یک نقش بسیار پررنگ و تعیین کننده است. هیچ وقت بحث استعفای ایشان مطرح نشده یا من نشنیده ام. به نظرم این مطلب اصلا درست نیست و امروز هم نقش آقای جهانگیری تعیین کننده است، ایشان نفر دوم دولت است و وظیفه همه وزرا و همه اعضاء دولت این است که با ایشان هماهنگ باشند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رییس دفتر رییس جمهور ورود مجمع تشخیص مصلحت به عنوان یکی از مراجعی که مصوبات مجلس با آن تطبیق داده شود را باعث رکود در تصمیم گیری و معطل شدن کارها برشمرد .

محمود واعظی ظهر امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره این که مجمع تشخیص اخیراً به عنوان یکی از مراجعی که مصوبات مجلس با آن تطبیق داده می شود، معرفی شده است و برخی اعضای دولت به این موضوع انتقاد داشته اند، گفت: قانون گذاری و مسیرش در کشور روشن است. این اتفاقی که افتاده هم بسیاری از حقوق دانان به آن انتقاد دارند و هم معاونت حقوقی رئیس جمهوری به آن انتقاد داشته است. فکر می‌کنم این موضوعی است که هرچه سریعتر باید به آن رسیدگی شود. این روشی که اخیرا در پیش گرفته شده است باعث رکود در تصمیم گیری و معطل شدن کارها می شود.

وی درباره جزئیات نهایی شدن بسته حمایتی دولت از اقشار کم درآمد، اظهار کرد: در ارتباط با اینکه ما در شرایط فعلی بتوانیم از همه ابرازهای مان استفاده کنیم برای اینکه با مشکلات اقتصادی طبقه ای که این گرانی های اخیر روی زندگی شان تاثیر گذار بوده، برنامه ریزی های مختلفی شده از جمله اینکه بسته های حمایتی برای شان در نظر گرفته شود که امروز همه ابعاد آن خوشبختانه بررسی و تصویب شد و امیدوارم کمیته ای که مسئولیت اجرایی آن را دارد و وزارت کار که مسئولیت نهایی اجرایی اش را بعهده دارد، پس از انجامش گزارشی را خدمت مردم ارائه کند.

واعظی درباره احتمال رای اعتماد گرفتن وزرای پیشنهادی مجلس، اظهار کرد: کاری که در دولت انجام شد و مطالعاتی که شخص رئیس جمهور انجام دادند و کاری که گروه های صاحب نظر در این زمینه انجام دادند این بود که تلاش بر این شد که در وضعیت موجود کشور و با توجه به مشکلاتی که داریم، بهترین ها انتخاب شوند و خوشبختانه از زمانی که اسامی را اعلام کردیم تا به امروز که جلسات متعددی با نمایندگان داشتند، پیشرفت های خوبی داشتند و امیدوارم که هر چهار وزیر رای آورند.

رئیس دفتر رئیس جمهوری درباره شایعات جدایی جهانگیری از دولت، اظهار کرد: جناب آقای جهانگیری نقش شان هم در دولت یازدهم و هم دوازدهم یک نقش بسیار پررنگ و تعیین کننده است. هیچ وقت بحث استعفای ایشان مطرح نشده یا من نشنیده ام. اینکه ما بخواهیم در رسانه ها به شایعات توجه کنیم همان چیزی است که ماه هاست آمریکا و سایر کشورهایی که می خواهند روی ناکارامدی نظام سرمایه گذاری کنند یکی از کارهایشان این شایعات است و به نظرم این مطلب اصلا درست نیست و امروز هم نقش آقای جهانگیری تعیین کننده است، ایشان نفر دوم دولت است و وظیفه همه وزرا و همه اعضاء دولت این است که با ایشان هماهنگ باشند.

واعظی همچنین در پاسخ به سوالی درباره دلیل انتخاب شریعتمداری برای تصدی مجدد پست وزارت در دولت، گفت: کسی که مسئولیت دارد هم طرفدار دارد هم مخالف، ولی فراموش نکنیم که جناب شریعتمداری یکی از وزرای قوی ما هستند و هم در دولت اصلاحات کار کردند و عملکردشان روشن است در دولت یازدهم معاون اجرایی بودند و منشاء خدمات بسیار شدند، در یک سال گذشته با همه تلاطم هایی که بوده کا خود را انجام دادند بنابراین ما باید از افراد با تجربه و موثرمان چه داخل و چه خارج از کابینه مخصوصا در شرایط فعلی استفاده کنیم. این جابه‌جایی هم که به تشخیص رئیس جمهوری بوده برای بهبود کار انجام شده است.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۲
0
0
معاون اولی که رییس دفتر برایش اعتبار دست و پا کنه ... !؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۲
0
0
این ادبیات آقای واعظی همه چیز و نشون میده ...
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۲
0
0
راست میگن فحش رو که بندازی رو زمین صاحبش میاد ورش میداره
حالا این واعظی خودش هم آخر همه فهمید که جهانگیری منظورش چی بوده.
محمد راسخ نژاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۳
0
0
سالهای اول انقلاب بزرگان ما ایده شان این بود که "ناچاریم" کارها را به دست افراد "متعهد" بسپاریم و هزینه هایش را هم بپردازیم تا پخته و کاربلد شوند . متعهدین ان دوران هم اکثرا ناپخته بودند . بدیهی بود که ازمون و خطاهای انها هزینه ساز باشد . اما اکنون بعد از 4 دهه حرف از "ازمون و خطا زدن" گرچه در ظاهر خنده دار به نظر میاید , اما حقیقتا گریه اور و تاسف بار است ! چون در حال حاضر از یک سو مملکت متعهدین پخته و کاربلد و دلسوز زیاد دارد . از سوی دیگر با کوچکترین خطایی سخت ترین جریمه ها و خسارتها را باید پرداخت . ازمون و خطا کلا مال زمانهای امن و فرصتهای زیاد مثل ازمایشگاههاست . اوایل انقلاب هم چاره ای نبود . امروز دیگر دهه ی 60 و 70 نیست . دهه ی 90 یا بقولی قرن 21 است . دوران ازمون و خطا گذشته است . حقیقتا دیر هم شده . خیلی خیلی هم دیر شده . دیگر زمان , زمان ازمون و خطا نیست . الان "زمان مرور" است . مرور تصمیمها و اقدامات و کارنامه ها و عملکردها . پیداکردن خطاها و برطرف کردن انها . مخصوصا خطاهای تکراری و تجربه شده خیلی دردناکتر هستند . امروز دیگر ازمون و خطا بجز بباراوردن "هزینه ها و اسیبها و خسارتهای سنگین و غیر قابل جبران" حاصل دیگری ندارد ! حالا که ادعای همه مسئولان و دست اندرکاران دلسوزی و تعهد است ! فقط کافی است کارها را به "افراد پخته و کاربلد" بسپارند ! یاحق
نظرات بینندگان