arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۱۷۸۹۷
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۲ - ۱۷ تير ۱۳۹۷

منتجب‌نیا: در حزب اعتماد ملی کودتا شده / آقای حضرتی! شما محور توطئه‌ هستید؛ با کودتا به دنبال پست قائم مقامی و دبیرکلی بودید که به بخش اول آن دست یافته‌اید / کاش به معاملات پشت‌صحنه با افراد و احزاب تندرو برای رسیدن به پیروزی در شهرداری، ستاد تقسیم غنائم و مافیای دلّالی پُست‌ها اشاره می‌فرمودید / در صورت لزوم نام افراد را همراه با پرونده فساد مالی و اخلاقی آنها به‌اطّلاع عموم خواهیم رساند

دفتر رسول منتجب‌نیا قائم‌مقام حزب اعتماد ملی در بیانیه‌ای به انتخابات اخیر شورای مرکزی این حزب که در آن الیاس حضرتی به‌عنوان قائم‌مقام جدید انتخاب شد، واکنش نشان داد. در بخشی از این بیانیه درباره جلسه ای که در آن حضرتی به عنوان قائم مقام حزب انتخاب شد، آمده: جلسه مزبور از تعداد 61 نفر اعضاء اصلی و علی‌البدل شورای مرکزی زمان رأی‌گیری فقط تعداد 25 نفر صاحب رأی حضور داشتند که جلسه رسمی نبوده و مصوّب آن فاقد اعتبار است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

منتجب‌نیا: در حزب اعتماد ملی کودتا شده / آقای حضرتی! کاش به معاملات پشت‌صحنه با افراد و احزاب تندرو برای رسیدن به پیروزی در شهرداری٬ ستاد تقسیم غنائم و مافیای دلّالی پُست‌ها اشاره می‌فرمودید / در صورت لزوم نام افراد را همراه با پرونده فساد مالی و اخلاقی آنها به‌اطّلاع عموم خواهیم رساند

دفتر رسول منتجب‌نیا قائم‌مقام حزب اعتماد ملی در بیانیه‌ای به انتخابات اخیر شورای مرکزی این حزب که در آن الیاس حضرتی به‌عنوان قائم‌مقام جدید انتخاب شد، واکنش نشان داد.

به گزارش «انتخاب»، متن این بیانیه به‌شرح زیر است:

جناب آقای الیاس حضرتی، مدیر مسئول محترم روزنامه اعتماد

با سلام

جناب‌عالی در مصاحبه خود با روزنامه اعتماد مورخ 97.4.16 و خبرنگار زهیر موسوی مطالبی بیان کردید که بخشی از آن خلاف واقع و توهین‌آمیز است، لذا طبق قانون مطبوعات در اولین شماره روزنامه و در همان صفحه با همان تیتر این توضیحات را درج نمایید:

«در جلسه شورای مرکزی مورخ 97.4.15 همه اعضاء به‌جز یک نفر به قائم‌مقامی جناب‌عالی رأی دادند و تعداد مخالفان آن رأی در حزب، از 7 یا 8 نفر تجاوز نمی‌کند که آن هم طبیعی است».

جلسه مزبور از تعداد 61 نفر اعضاء اصلی و علی‌البدل شورای مرکزی زمان رأی‌گیری فقط تعداد 25 نفر صاحب رأی حضور داشتند که جلسه رسمی نبوده و مصوّب آن فاقد اعتبار است، ضمن آنکه به‌دلایل متعدد آن جلسه غیر‌قانونی و کودتاگونه بوده و نمی‌توان آن را جلسه حزبی نام گذاشت و لذا 36 نفر از اعضاء اکثراً تعمّداً شرکت نکردند چون آن را غیرقانونی می‌دانستند.

«منشأِ اختلافات در حزب اعتماد ملّی عضویت در شورای‌عالی سیاست‌گذاری بود.»، این سخن نیز دروغ محض است چون در شورای مرکزی مصوّب شد با آن شورا و شورای هماهنگی اصلاحات تعامل شود امّا با حفظ هویّت حزبی، متأسفانه علی‌رغم حضور قائم‌مقام محترم حزب و دو تن دیگر در آن شورای‌عالی به‌دلیل خودباختگی و مقهور شدن تعداد 5‌ــ‌4 نفر عضو شورای مرکزی در برابر شخصیت‌ها و احزاب دیگر و تأکید اکثریت شورا بر حفظ استقلال حزب، این اختلاف شدت گرفت.

البته آغاز اختلافات در حزب اعتماد ملی، بازگشت یکی از اعضاء از خارج کشور و آزادی دو تن از اعضاء شورا از زندان بود که بسیار جای تأمّل و تأسّف است.

«استعفای دبیرکل به‌دلیل مخالفت آقایان … بود»؛ حتماً فراموش کرده‌اید که استعفای دبیرکلّ پس از کشف مرحله اوّل کودتای آن چند نفر علیه دبیرکل و قائم‌مقام او بود نه اختلافات دیگر!

«شورای اجرائی را جایگزین قائم‌مقام کردند»، این کلام هم از اکاذیب روشن است چون پس از آنکه قائم‌مقام محترم، ریاست شورا را نپذیرفت، ضمن تأکید دبیرکل بر قائم‌مقامی وی به آن شورا مأموریت اجرایی داده شد که متأسفانه ناکام ماند و در اداره امور به‌خصوص مدیریت کنگره رسوائی به‌بار آورد.

«در لحظات پایانی کنگره افرادی می‌خواستند جلسه را بر هم بزنند.»؛ همه حضّار کنگره شاهد بودند که جناب‌عالی و چند تن از آن حلقه خاص تأکید بر ممانعت از رأی‌گیری برای شورای مرکزی بین نامزدهای عضویت در شورا داشته و در میان حدود 2000 نفر اکثراً غیرحزبی برای ابقاءِ شورای مرکزی یازده‌ساله با قیام و قعود رأی‌گیری باطل و غیرقانونی بلکه مسخره‌آمیز کردید که مورد اعتراض اعضاءِ رسمی حزب واقع شد و دوستان شما با توسّل به فحّاشی، هتّاکی، و حتی ضرب‌وجرح خواستند به مقصود خود برسند که موفق نشدند و شکست مفتضحانه‌ای خوردند و هم‌اکنون تأیید یا ابطال اصل کنگره در کمیسیون ماده 10 احزاب مورد تردید می‌باشد و در هر حال باید کنگره قانونی دیگر تشکیل شود و در آن، افراد شایسته برای عضویت شورای مرکزی انتخاب شوند.

«از طرفی آقای منتجب‌نیا نیز تا امروز 4 بار استعفا داده‌اند»؛ این حرف درست است منتهی هر استعفایی از نامبرده به‌دنبال یکی از چهار کودتای حزبی دوستان شما بوده است که مکمّل آنها در 97.4.15 صورت گرفت و در هر نوبت، دبیرکل محترم با استعفای ایشان مخالفت کرده است.

«اختلاف بین دفتر سیاسی و قائم‌مقام»؛ حتماً اطلاع دارید که قائم‌مقام محترم از سال 95 ریاست دکتر ابوالحسنی بر دفتر سیاسی را پایان‌یافته اعلام کرد و لکن شما و دوستانتان با دعوت از افراد همفکر خود به‌طور غیرقانونی تاکنون این دفتر را برای طرّاحی کودتاها فعّال نگه داشته‌اید!

«من در آن زمان در میان کار قرار داشتم»؛ این جمله نیز خلاف واقع است زیرا حضرت‌عالی از ابتدای فعال نگه داشتن مجدد حزب محور اختلافات و توطئه‌ها بوده و در صدد تصاحب قائم‌مقامی سپس دبیرکلی حزب بوده‌اید که با چهارمین کودتا به بخش اول دست یافته‌اید!

«برخی نهادهای بیرونی…»؛ آنچه مسلّم است چند نفر بازگشته از خارج و آزادشده از زندان، آتش‌بیار اختلافات بوده‌اندو بارها از افراد و احزاب تندرو و ساختارشکن پیام‌هایی به آنان ابلاغ شده است و اخیراً تشکیل جلسه غیرقانونی 97.4.15 و انتخاب قائم‌مقام جعلی به‌دستور آن افراد بوده است! و باید رمز آزادی و بخشودگی محکومیت چندین‌ساله برخی افراد گشوده شود و مأموریت آنها در خارج و داخل کشور مشخص گردد.

حضرت‌عالی به موفقیت حزب در انتخاب شهردار تهران اشاره کرده و آن را دلیل اثرگذاری و توفیق این حزب دانستید! ای‌کاش به معاملات و قرار و مدارهای پشت‌صحنه با افراد و احزاب تندرو برای رسیدن به این پیروزی و نیز ستاد تقسیم غنائم مسئولیت‌های شهرداری بین دوستان و همفکران خود یا مافیای دلّالی پُست‌ها و وعده‌هایی که در زمان دعوت به کنگره و نیز شورای مرکزی اخیر به افراد داده شده است و همچنین افرادی که به‌ناحق و بدون شرائط لازم در مسئولیت‌های گوناگون شهرداری اخیراً منصوب شده‌اند اشاره می‌فرمودید و در صورت لزوم نام افراد را همراه با سوابق و پرونده فساد مالی و اخلاقی آنها به‌اطّلاع عموم خواهیم رساند.

والسّلام

دفتر رسول منتجب‌نیا ــ قائم‌مقام حزب اعتماد ملّی

نظرات بینندگان