arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۰۶۴۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۸ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷

ارز دیجیتال تلگرام به حالت تعلیق درآمد / سرنوشت ۱.۷ میلیارد دلار سرمایه جذب شده نامشخص است / نقشه دوم پاول دورف چیست؟

تلگرام نخستین مرحله عرضه ارز دیجیتال خود موسوم به «گرام» را به حالت تعلیق درآورده است. این موضوعی است که گرچه به شکل رسمی اعلام نشده اما از سوی برخی از منابع ناشناس و موثق مطرح شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تلگرام نخستین مرحله عرضه ارز دیجیتال خود موسوم به «گرام» را به حالت تعلیق درآورده است. این موضوعی است که گرچه به شکل رسمی اعلام نشده اما از سوی برخی از منابع ناشناس و موثق مطرح شده است.
 به گزارش سرویس آی تی انتخاب به نقل از سی ان ان، یک منبع ناشناس در گفتگو با وال استریت ژورنال خبر داده که تلگرام از ارائه نخستین پول مجازی رسمی خود منصرف شده است.

اما این انصراف پاول دورف از عرضه نسخه عمومی ارزهای دیجیتال باعث سرخوردگی گروه بزرگی از سرمایه گذاران می شود که قصد داشتند با  سرمایه گذاری بزرگ 1.7 میلیارد دلاری خود،بزرگ ترین رکورد را در این حوزه ثبت کنند. 

اما نکته مهم تر،علت این ماجرا است. یک منبع ناشناس دیگر در گفتگو با وال استریت ژورنال می گوید، علت اصلی عقب کشیدن پاول دورف از برنامه های ارز دیجیتال، تا حدی زیادی به مقررات  فزاینده ای مرتبط است که از سوی  کمیسیون اوراق بهادار و کمیسیون معاملاتی کالا و دیگر قانونگذاران به این شرکت اعمال می شد و در نتیجه برنامه ریزی های تلگرام را برای  ICO به تعلیق می انداخت.

از ماه ژانویه به بعد  چارچوب های نظارتی بسیار تغییر کرده اند. در ماه فوریه نیز  جی کلایتون، رئیس دفتر SEC  گفت: "بسیاری از سازمان های اطلاعاتی غیردولتی که در حوزه ارزهای دیجیتال کار می  کنند، فعالیت هایی غیرقانونی دارند و در صورتی که از قوانین جدید تبعیت نکنند با عواقبی سخت رو به رو خواهند شد."

اما یک فرضیه ثانویه نیز برای عدم رغبت پاول دورف برای پیگیری ماجرای ارزهای دیجیتال وجود دارد. درواقع برخی کارشناسان معتقدند با توجه به درامد بالای دورف طی ماه های اخیر،وی دیگر چندان نیازی به  ICO ندارد. اولین پیش فروش تلگرام  در ماه فوریه 850 میلیون دلار از 81 سرمایه گذار را تقدیم این شرکت کرد. در ماه مارس،نیز  این شرکت اعلام کرد که با موفقیت 850 میلیون دلار دیگر از 94 سرمایه گذار در دور دوم فعالیت های خود کسب کرده است. در مجموع، تلگرام موفق شده از کمتر از 200 سرمایه گذار خصوصی  1.7 میلیارد دلار سرمایه جذب کند.

اما شاید سوالی که پیش می آید این باشد که پس تکلیف این حجم سرمایه جمع آوری شده چه خواهد شد؟ظاهرا قرار است این پول به سوی پروژه شبکه «Opengram Telegram» حرکت کند که پلتفرمی زیرساختی است.پلتفرمی که قرار است  به عنوان یک جایگزین برای ویزا یا مسترکارت کار کند.باید دید نقشه دوم پاول دورف چیست.

برچسب ها: تلگرام ، فناوری ، تکنولوژی
نظرات بینندگان