پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پژمانفر مقصر اصلی اعتراضات را لاریجانی و روحانی میداند و بر این باور است که آنها اجازه نمیدهند نمایندگان مجلس به مسائل موسسات مالی غیرمجاز ورود پیدا کنند و مانع سوال از روحانی میشوند.
پژمانفر بر این باور است که لاریجانی به سمت اعتدال تغییر موضع داده است. او معتقد است که اگر قالیباف کنار نرفته بود انتخابات به مرحله دوم کشیده میشد. پژمانفر میگوید جبهه پایداری از نظرات فقها طبق اساسنامه بهره میگیرد و برای انتخابات 98 بنایی برای ارائه لیست جداگانه ندارد.
نصرالله پژمانفر در گفتگو با فرهیختگان درباره وحدت اصولگرایی گفت: مشکل جریان اصولگرایی را وحدت نمی دانم. من فکر میکنم پایبندی به این موضوع است. وحدت هم یکی از مسائل است. وحدت خود اصالت ندارد، باید جریان اصولگرایی منجر به وحدت شود، اما وحدت هم تحکمی نیست.در انتخابات ریاستجمهوری خیلیها در جمنا حضور رسمی داشتند، اما حضور دلی نداشتند، به همین دلیل از همه ظرفیتهای خود برای حضور استفاده نکردند.
اهم اظهارات پژمانفر به شرح زیر است:
*فکر میکنم در آن مقطع اگر آقای قالیباف کنار نمیرفت، احتمال به مرحله دوم کشیده شدن انتخابات بیشتر بود. بالاخره کسانی که در جمنا تصمیم گرفتند از ابتدا بنایی بر این نداشتند که به نظرات ما هم توجه کنند و در آن زمان هم از جبهه پایداری نظری نخواستند، ضمن آنکه خیلیها از جمله برخی اعضای جبهه پایداری آن روزها علنا و با منطق این نظر را در رسانهها اعلام کردند، اما انگار افرادی قصد دیگری داشتند و کاری به این حرفها نداشتند.
*{درباره 15.5 میلیون رأی رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری}:فکر میکنم رای در این سبد بیشتر از این مقدار بود. اگر واقعا این فضاسازیها و عدالت در تبلیغات و انصاف در گفتمان بود، مطمئنا نه آقای روحانی 24 میلیون رای داشت و نه آقای رئیسی 16 میلیون. قطعا شاید به هم بسیار نزدیک میشدند و شاید نتیجه چیز دیگری میشد. و این صرفا ادعا است، اما مطمئنا اگر انصاف را طرف مقابل رعایت میکرد و نگرانیها را در فضای رسانهای که دست خودشان بود، ایجاد نمیکرد، قطعا این آرا به هم نزدیکتر میشدند.
*{درباره دعوت جمنا از پایداری برای شرکت در شورای مشورتی}: این جریان تاکنون هیچگونه دعوتی از جبهه پایداری جهت شنیدن دیدگاهها و نظراتش به عمل نیاورده است.
*{درباره نواصولگرایی قالیباف}:به آقای قالیباف فرصت داده نشد که از حرفهای خود دفاع کند و بگوید منظور چه بود. واقعا اگر منظور ایشان اصولگرایی است، همین امروز تا قیامت هم میگوییم اگر چارچوب انسانیت، اخلاق و مبانی دین را رعایت کند، وظیفه خود را انجام داده و تا انتها باید پیش برود. اگر بخواهد از اینها عدول کند اشتباه کرده است.
*بهشدت نظر به این داریم که تنها کاری را انجام ندهیم. اگر امر دایر به تنها بودن و انجام تکلیف شود، حس این است که انجام تکلیف مهمتر از تنهابودن است.