arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۹۲۸۱۹
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۸ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۶

سینمای ایران وارد بورس می‌شود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محمد مهدی حیدریان از تأسیس صندوق‌های ویژه در بورس برای سرمایه گذاری در سینماخبر داد.

به گزارش ایلنا، محمد مهدی حیدریان با اشاره به لزوم جهانی شدن سینمای ایران گفت: جهانی شدن سینمای ایران امروز یک رؤیا نیست و ما هر ساله بیش از ۲۰۰ جایزه می‌گیریم ولی باید از این دستاورد استفاده کنیم و با بدنه سینمای جهان رابطه برقرار کنیم.

وی ادامه داد: ما دو کار را به موازات هم باید انجام بدهیم اول اینکه بازارها را گسترش بدهیم که یکی از این بازارها سالنهای سینمایی هستند. درسال گذشته ۶۰ سالن سینما به ناوگان سینماهای کشور اضافه شدند و تا پایان سال آینده ۹۰ سالن دیگر نیز اضافه می‌شوند.

رئیس سازمان سینمایی که بامداد جمعه ۲۰ بهمن در برنامه سینمایی هفت حاضرشده بود افزود: وی او دی و ای پی تی وی نیز با سرعت در حال گسترش است و بخش خصوصی برای نمایش خانگی و وی او دی ۴۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری ویژه کرده است اما ما باید کمیت تولید را همراه با لحاظ کردن کیفیت تولید افزایش بدهیم زیرا اگر خوب فیلم نسازیم نه تنها دیگر مخاطبان خارج از کشور فیلم مارا تماشا نمی‌کنند بلکه مخاطب داخلی نیز توجه نخواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه به دنبال کمک فکری و مالی به سینماگران است افزود: شعار برنامه حمایتی ما ایجاد حیات طبیعی سینما است در حوزه اقتصادی سینمای ما نیاز به نقدینگی دارد و با سازمان بورس توافقات لازم انجام شده است و بعد از جشنواره فیلم فجر صندوقهای ویژه سرمایه گذاری در سینما با نام صندوقهای جسورانه رونمایی می‌شود.

حیدریان افزود: مردم می‌توانند با استفاده از این صندوق‌ها و با همکاری بورس با استفاده ازسرمایه اندک خود در سینما در تولید فیلم سرمایه گذاری کنند و بر اساس تمام سرمایه‌ای که مردم دارند بسته‌های از فیلمهای بخش خصوصی به انها معرفی می‌شود و یک شورای کارشناسی درباره میزان سودآوری فیلم نظر می‌دهد وتامین سرمایه برای سینمای ایران می‌تواند از طریق بورس پذیره نویسی شود و سینمای ایران وارد بورس می‌شود.

وی همچنین درباره تفکیک سینمای رسانه با سینمای سینماگران در جشنواره فیلم فجر گفت: باید همه بخشهای ما حرفه‌ای شود و یکی از این بخشها جشنواره فیلم فجر و منتقدان وروزنامه نگاران است در سالهای گذشته انتقادهای وارد شده بود که تمام خبرنگاران و منتقدان حاضر در جشنواره 500 نفر بودند و بقیه افراد مشخص نبودند چه کسانی هستند و با چه هدفی به جشنواره می آیند و این مسئله به فعالیت روزنامه نگاران لطمه می‌زد.

وی ادامه داد: کاخ جشنواره برج میلاد نیست و برج میلا ویژگی کاخ جشنواره را نداردقصد داریم از سال آینده با همکاری شهرداری و سازمانهای دیگر تأسیس کاخ جشنواره را شروع کنیم.

حیدریان با اشاره به عدم نفوذ در داوری سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر گفت: به جز روز اول که درباره کلیات و برنامه جامع سینما با داوران صحبت کردم هیچ تماسی با داوران نداشته‌ام.

نظرات بینندگان