arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۹۲۰۵۲
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۰۸ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۶

عامل حمله به محل زندگی سوچی، رهبر میانمار دستگیر شد

پلیس میانمارگزارش داد : یک مرد مبتلا به بیماری روانی دستگیر شده که درهفته گذشته با یک بمب بنزینی به محل سکونت آنگ سانگ سوچی رهبر معنوی میانمار حمله کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

پلیس میانمارگزارش داد : یک مرد مبتلا به بیماری روانی دستگیر شده که درهفته گذشته با یک بمب بنزینی به محل سکونت آنگ سانگ سوچی رهبر معنوی میانمار حمله کرده است.

به گزارش ایرنا، پلیس یانگون با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد که 'وین ناینگ' 48 ساله پس از دستگیری در روز جمعه گذشته ، در ایستگاه پلیس درمورد پرتاب بمب به محل زندگی سوچی اعتراف کرده است.
یک بمب بنزینی روز- پنجشنبه گذشته- به سوی ویلای محل سکونت آنگ سانگ سوچی رهبر معنوی میانمار در منطقه ای نزدیک دریاچه یانگون درحالی پرتاب شد که وی در این محل حضور نداشت.
گزارش پلیس یانگون در شبکه های اجتماعی نیز به همراه تصاویر فردبازداشت شده بازتاب داده شده است.
طبق این گزارش 'ناینگ' نگهبان یک شرکت ساختمانی بوده که یک بطری پر از بنزین را به سوی ویلای آنگ سان سوچی در یانگون پرتاب کرده است.
پس از دور جدید حملات علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار در اوت 2017( شهریور96) این اقدام ،نخستین حمله علیه رهبر معنوی میانمار بوده است.
پلیس یانگون می گوید: به رغم اینکه فرد دستگیر شده دارای مشکل بیماری روانی است اما اقدام قانونی علیه وی اعمال می شود.
در گزارش پلیس به علت و انگیزه های حمله اشاره ای نشده است.
این اقدام تروریستی مردم و حزب حاکم به رهبری آنگ سانگ سوچی را دچار نگرانی هایی ساخت زیرا تاکنون ترور سیاسی علیه مقامات دراین کشور سابقه نداشته است.
سخنگوی دولت میانمار پیشتر گفته بود: سوچی سال ها پیش درخانه اش در کنار دریاچه یانگون توسط دولت نظامی دستگیر شده بود و حمله به این مرکز درواقع اقدامی نمادین محسوب می شود.
رهبر 73 ساله میانمار، درزمان حمله در نایپیدائو پایتخت در مراسم دومین سالگرد به قدرت رسیدن دولت غیرنظامی در پارلمان این کشور شرکت کرده بود.
سوچی به دلیل سکوت درقبال کشتار مسلمانان روهینگیایی که از ماه اوت 2017 (شهریور96) توسط ارتش میانمار و گروههای بودایی افراط گرا انجام شد، مورد انتقاد گسترده بین المللی و نهادهای حقوق بشری در جهان قرار گرفته است.
تاکنون بیش از شش هزار و 700 روهینگیایی در اثر حملات مستمر نظامیان درمیانمار کشته شدند و قریب به 700 هزار نفر از آنها خانه و روستای خود را در ایالت راخین رها کرده و به سوی بنگلادش فرار کردند.
سوچی پس از برنده شدن درانتخابات 2015 توانست دولت غیرنظامی را در میانمار روی کار آورد اما نتوانست مانع از کشتار روهینگیایی ها توسط ارتش این کشور شود.
ارتش و بودائیان افراطی روهینگیایی ها را مهاجران غیرقانونی و' بنگالی ' می نامند و طبق گزارش های سازمان های بین المللی در عملیات کشتار و پاکسازی نژادی این اقلیت درحدود پنج ماه گذشته درایالت راخین میانمار مشارکت داشته اند.

نظرات بینندگان