امام جمعه موقت تهران گفت: فایلی که اخیرا از انتخاب مقام معظم رهبری در مجلس خبرگان پخش شده است کامل نیست و تنها بخش اول آن پخش شده و قسمت دوم آن پخش نشده که آقا در آن زمان تواضع کرده و گفته اند مرا انتخاب نکنید. این برای بزرگان ما افتخار است که به دنبال جاه و مقام نیستند.
به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام سید احمد خاتمی امروز (پنجشنبه) در همایش روحانیت و حوزه انقلابی در جمع روحانیون استان اصفهان، اظهار کرد: حوزه علمیه اصفهان از همان اوایل نقش مهمی در نشر مکتب اسلام و انقلاب داشته است. چشم حوزه علمیه قم به فضلا و علمای اصفهان روشن است و امید این است که حوزه علمیه اصفهان همان حوزه علمیه بروجردی پرور شود.
وی ادامه داد: پنج نمایندهای که استان اصفهان به خبرگان فرستادند مایه دلگرمی و امید برای ما شد. آیت الله طباطبایی نژاد اولین بزرگی بود که گفتند رییس مجلس خبرگان باید آیت الله جنتی باشد. اصفهان افتخارش همیشه محفوظ است که تشییع جنازه ۳۸۰ شهید در یک روز در تاریخ ماندگار و بی نظیر شد.
امام جمعه موقت تهران گفت: حوزه انقلابی عنوانی است که مقام معظم رهبری حدود دو سال است در سخنانشان دنبال می کنند و بنا دارند که این عنوان ماندگار شود. علمای شیعه باید مرزبان اسلام باشند. عالم شیعه تن پرور نیست و علما روحانیت را به عنوان شغل انتخاب نکرده اند بلکه آنها رزمنده هستند. عالم شیعه در هر مقطعی می داند باید چه موضعی بگیرد که رهبری این را در یک کلمه خلاصه کرده که آن همان حوزه انقلابی است.
عضو هیئت رییسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: حوزه انقلابی ویژگی های زیادی دارد که یکی از آنها حوزه انقلابی خدایی است. این تصور که حوزه انقلابی تنها کار به سیاست دارد به هیچ عنوان نظر رهبری نیست و در صدر این حوزه ربانیت و خدایی بودن است که یکی از مصداق های آن خواندن نماز شب است.
وی اظهار کرد: فایلی که اخیرا از انتخاب مقام معظم رهبری در اینترنت پخش شده کامل نیست و تنها بخش اول آن پخش شده و قسمت دوم آن پخش نشده که آقا در آن زمان تواضع کرده و گفته اند مرا انتخاب نکنید. این برای بزرگان ما افتخار است که به دنبال جاه و مقام نیستند. برای ما سوال است که این فایل مخفی چگونه منتشر شده و در بی بی سی نشان داده شده است.
امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: خطوطی به عنوان خطوط قرمز مطرح هستند که برای حفظ این خطوط قرمز سر می دهیم و نمی گذاریم این خطوط قرمز زیر پا گذاشته شود. یکی از آنها معصومین(ع) هستند که اجازه نمی دهیم که آنها را به حوزه سیاسی بکشند. افتخار ما در تمام عمر این است که نگهدار حریم اهل بیت (ع) باشیم.
عضو هیئت رییسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: امام راحل جمله ای دارد که حکومت اسلامی فلسفه علمی توحید است. اگر توحید را می خواهید در عرصه زمینی ببینید حکومت اسلامی مصداق آن است. با خون جگرهای فراوان یک پرچمی در این کشور بلند شده است که در تاریخ تشیع بعد از حکومت امیرالمومنین علی (ع) بی سابقه است.
وی اظهار کرد: دشمن حوزه سکولار می خواهد و هدف دشمن این است که حوزه ما سکولار باشد و این که ما کاری به تقویت حکومت اسلامی نداشته باشیم. برای جلوگیری از این کار بصیرت افزایی را باید در دستور کار حوزه قرار داد. نکته دیگر شبه زدایی است که با وجود این فضای مجازی دقیقه به دقیقه شبهه ایجاد می کند. بیان این واقعیات و حقایق که دشمنان اسلام از خطوط قرمز چپ و راست عبور کرده اند و در پی براندازی نظام جمهوری اسلامی هستند را باید جدی گرفت.
خاتمی گفت: در اغتشاشات اخیر دقیقا این هدف بود. شعار جمهوری اسلامی نمی خواهیم هم شعار این مردم نبوده است. اینها تعداد خیلی اندکی بوده اند. اگر می خواهید مردم را ببینید در ۹ دی و ۱۳ دی ببینید. در این اغتشاشات خط داده بودند که که مراکز حوزه علمیه باید مورد حمله قرار داده شود که بدترین آن حمله به حوزه علمیه تاکستان بود که اتفاقی شبیه مدرسیه فضیه قم در زمان شاه بوده است. طرح این نقشه از مدت ها قبل در سرویس های جاسوسی غربی بود و هزینه هایش را به تعبیر رهبری یکی از کشورهای منطقه تامین کرده است که منظور ایشان عربستان بود.
وی ادامه داد: مجری هم منافقین و سلطنت طلبان بودند. قصد آنها این بود که سلاح را کم کم وارد ایران کنند و ماه بهمن را به جنگ بکشانند. تعجب می کنم از برخی از نمایندگان مجلس که به جای این که در پی محکومیت اغتشاش گران باشند در پی آزادسازی این اغتشاش گران از زندان هستند. ابزار این اغتشاشات فضای مجازی بود، نمی گوییم فضای مجازی نباشد بلکه می گوییم فضای مجازی باید کنترل شده و صحیح باشد تا به ارکان نظام آسیب وارد نشود مانند آنچه در چین و روسیه اجرایی شده است.
امام جمعه موقت تهران گفت: اعتراضات به حق مردم را به تعبیر رهبری باید از اغتشاش یک عده جدا دانست. دشمن در پی نا امید کردن مردم است. همه باید این را بدانند که انقلاب اسلامی ماندنی است.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: سوابق مربوط به جلسه خبرگان سال ۶۸ برای انتخاب رهبری، ثبت شده و تصاویر آن موجود و بهطور کامل قابل انتشار است.