پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یک کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد: مراقب انگلهای توت فرنگی خوب شسته نشده باشید.
برای شستن توت فرنگی ابتدا باید با آب شست و سپس با آب و مایع ظرفشویی و مواد ضدعفونی کننده تمیز کرد.
مریم شیرمستی، با اشاره به خواص نوبرانهها، اظهار کرد: توتفرنگی یکی از مهمترین نوبرانهها است که به دلیل بوتهای بودن بیشتر در معرض آلودگی و انگل قرار دارد.
وی افزود: رنگ قرمز توت فرنگی ناشی از لیکوپن آن است که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی ضد سرطان است.
این کارشناس تغذیه به افرادی که قند خون بالا دارند توصیه کرد در مصرف توتفرنگی زیاده روی نکنند.
شیرمستی با اشاره به حساسیتزا بودن توتفرنگی، ادامه داد: بهتر است از این میوه برای کودکان زیر یک سال استفاده نشود.
وی در خصوص شیوه صحیح شستن توت فرنگی نیز گفت: باید این میوه را پس از یکبار شستن توت فرنگی با آب، با آب و مایع ظرفشویی و مواد ضدعفونی کننده تمیز کرد.
شیرمستی گوجه سبز را نیز از دیگر نوبرانههای پر خاصیت دانست که برای افرادیکه فشار خون بالا دارند مفید است و به دلیل طعم ترشی که دارد میتواند فشار خون را تعدیل کند، به شرط آنکه همراه با آن از نمک استفاده نشود.
این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: ویتامین ث بالای گوجه سبز برای پوست و لثه خوب است، اما مصرف بیش از حد آن برای افرادیکه ورم معده دارند توصیه نمیشود.
وی درباره چاقاله بادام نیز تصریح کرد: چون این میوه بادام نارس است برای افرادی که مشکل گوارشی دارند و خصوصا کودکان نباید زیاد مصرف شود، چون مشکلات گوارشی را تشدید میکند.
شیرمستی یادآور شد: منیزیم، کلسیم و ویتامین ث از جمله مواد مفید موجود در چاقاله بادام است، به علاوه حاوی موادی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.