arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۱۸۶۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۰۵ - ۲۷ تير ۱۳۹۰

شریعتمداری: جريان انحرافي حقيرتر از آن است كه نامش بر زبان مبارك ولي امر مسلمين جاري شود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در جنگ «احد» از تنگه غنيمت و سهم خواهي ضربه خورديم، در جنگ «صفين» از نيزه جهالت و ترك ولايت زخم برداشتيم و در 9 دي از بلنداي بصيرت بر لشكر مشترك كفر و شرك و نفاق تاختيم و بنيان فتنه اي را كه به جنگ احزاب شبيه بود و بيش از 20 سال تدارك شده بود، برانداختيم.

حسين شريعتمداري مديرمسئول روزنامه كيهان در همايش سراسري ناظران شوراي نگهبان استان مازندران كه در مسجد امام علي(ع) دانشگاه علوم پزشكي بابل برپا شده بود گفت؛ آن روزها كه جمهوري اسلامي ايران در اولين گام هاي حيات خود بود، آمريكا و متحدانش كه مي دانستند ادامه حيات اين نظام برخاسته از اسلام ناب محمدي(ص)، موجوديت آنها را به چالش جدي مي كشاند، با همه توان به مقابله با آن برخاستند بنابراين امروزه كه جمهوري اسلامي ايران به قدرتمندترين كشور منطقه تبديل شده و جهان اسلام را عليه حاكميت آمريكا و متحدانش به ميدان كشيده است، بسيار ساده انديشي است اگر تصور كنيم كه از توطئه و كينه توزي دست مي كشد.

مديرمسئول كيهان با تاكيد بر نااميدي دشمن از حمله نظامي و ساير شاخه هاي جنگ سخت گفت؛ امروزه يكي از اهداف دشمن كه از طريق پياده نظام داخلي خود دنبال مي كند، نفوذ در مراكز تصميم ساز و سياست پرداز نظام است و در اين ميان مجلس نهم از اهميت ويژه اي برخوردار است و نشانه ها حكايت از آن دارند كه پياده نظام دشمن با چراغ خاموش به سوي خانه ملت گسيل شده است و دقيقا به همين علت است كه در انتخابات پيش روي، نقش شوراي نگهبان و ناظران و بازرسان اين شورا كه چشم و گوش ملت هستند از هميشه تعيين كننده تر است.

مديرمسئول كيهان در ادامه سخنان خود گفت؛ مردم با توجه به تجربه و سابقه اي كه از دوره هاي مختلف انتخابات دارند، ناظران و بازرسان شوراي نگهبان را فرزندان با بصيرت و چشم و گوش بينا و شنواي خود مي دانند و به همين علت از آنها انتظار دارند كه پياده نظام دشمن را پيشاپيش شناسايي كرده و از نفوذ آنها به مجلس شوراي اسلامي كه به قول حضرت امام(ره) عصاره فضيلت هاي ملت است جلوگيري كنند و افزود؛ پيرزني به كريمخان زند شكايت كرد كه حراميان نيمه شب به خانه ام تاخته و اموالم را به غارت برده اند. كريمخان پرسيد؛ هنگام هجوم دزدان چه مي كردي؟ پيرزن گفت؛ خوابيده بودم، خان زند به ملامت پرسيد؛ چرا به خواب رفته بودي؟ و پيرزال به كنايه گفت؛ گمان مي كردم كه تو بيداري.

مديرمسئول كيهان گفت؛ دقت نظر شوراي نگهبان و بازرسان و ناظران اين شورا در تعيين صلاحيت نامزدها طي سال هاي گذشته گواه آن است كه در پاسداري از مراكز حساس و تعيين كننده نظام هوشيار و بيدار بوده اند. و افزود؛ در جريان جنگ احد از تنگه غنيمت ضربه خورديم. آنجا كه نگاهبانان تنگه احد، پيروزي در ميدان پيش روي را ديدند اما، دشمن به كمين نشسته در پشت جبهه را نديدند. در جنگ صفين از نيزه جهالت زخم برداشتيم، آنجا كه شماري از سپاهيان حضرت اميرعليه السلام، به سوي پاره هاي بر نيزه رفته قرآن شتافتند و قرآن ناطق را در ميانه ميدان تنها گذاشتند، اما امروزه همه آن نشيب ها در پيچ و خم حوادث به فراز تبديل شده است و اينگونه بود كه در 9 دي ماه 88 از بلنداي بصيرت بر لشكر مشترك كفر و شرك و نفاق تاختيم و بنيان فتنه اي را كه به جنگ احزاب شبيه بود و بيش از 20 سال تدارك شده بود، برانداختيم.

مديرمسئول كيهان در بخش ديگري از سخنان خود گفت؛ يكي از دستورالعمل هاي ديكته شده به عوامل وابسته به جريانات فتنه و انحرافي، پنهان كردن هويت واقعي خود براي حضور در رقابت هاي انتخاباتي مجلس نهم است و نتيجه گرفت؛ استفاده از اين ترفند نشان مي دهد كه عوامل وابسته به جريانات مورد اشاره از نفرت عميق مردم نسبت به خود باخبرند و اگر چنين نبود، نيازي به پنهان كردن هويت واقعي خود نداشتند. و افزود؛ مدتي است كه پياده نظام داخلي دشمن از ميدان واقعي به فضاي مجازي و سايبري كوچ كرده و با بهره گيري از شگرد «انگاره سازي» و استفاده از صدها سايت اينترنتي كه هزينه آن از بودجه 400 ميليون دلاري و اعلام شده آمريكا تأمين مي شود، نفرات خود را پرشمار جلوه داده و اين توهم را به مسئولان نظام القا مي كند كه رد صلاحيت نامزدهاي وابسته به آنها پرهزينه خواهد بود!

مديرمسئول كيهان در ادامه به تشريح چند فرمول و شاخصه پرداخت كه استفاده از آن مي تواند در شناسايي افراد فاقد صلاحيت نقش موثري داشته باشد و از جمله به دو معيار «سابقه» و «حال فعلي» افراد اشاره كرد و گفت؛ نگاه به حال فعلي افراد، درباره كساني است كه سابقه خوب داشته اند ولي امروزه به انحراف افتاده اند، بديهي است كه اين عده و كساني كه در حلقه آنها بوده و هستند، صلاحيت نامزدي مجلس شوراي اسلامي را ندارند. وي گفت؛ البته اين افراد نظير عوامل نشان دار فتنه 88 و جريان انحرافي مستقيما وارد ميدان نمي شوند و برخي از وابستگان كمتر شناخته شده خود را مي فرستند كه تحقيق در سوابق آنها اگرچه براي ناظران و بازرسان شوراي نگهبان وقت گير است ولي كار دشواري نيست و با توجه به اهميت آن، صرف وقت ضرورت دارد.

مدير مسئول كيهان گفت؛ بدسابقه هاي نشان دار نيز به ميدان نمي آيند ولي در اينجا نكته ظريفي هست و آن اين كه؛ اين روزها و در آستانه انتخابات مجلس نهم، شماري از افراد وابسته به فتنه گران و يا جريان انحرافي ادعا مي كنند كه از جريانات مزبور جدا شده اند. اين ادعا اگرچه بعيد نيست كه صحت داشته باشد اما شرط احتياط آن است كه با توجه به سابقه آنها از تاييد صلاحيت آنان خودداري شود در اين حالت بر فرض هم كه در ادعاي خود صادق باشند حقي از آنها ضايع نشده است چرا كه اولا؛ خانه ملت، جاي افراد بدسابقه و مشكوك نيست و ثانيا؛ مگر تنها محل خدمت به مردم و نظام، مجلس شوراي اسلامي است؟ اين افراد اگر واقعا از جريانات فتنه و انحرافي جدا شده اند مي توانند در زمينه هاي ديگري به مردم خدمت كنند.

شريعتمداري در ادامه اين همايش بزرگ استاني، به پرسش هاي حاضران پاسخ گفت. وي در پاسخ به اين سؤال كه نظر رهبر معظم انقلاب درباره جريان انحرافي چيست؟ گفت؛ حضرت آقا همانگونه كه اخيراً نيز تاكيد فرموده اند، اجازه انحراف از مباني اسلام و انقلاب را به هيچكس و هيچ جريان و فرقه اي نمي دهند و در ماجراي عزل آقاي مصلحي كه پروژه جريان انحرافي بود، شاهد بوديم با قدرت و صلابت ايستادند.

وي در ادامه گفت؛ جريان انحرافي حقيرتر از آن است كه نامش بر زبان مبارك ولي امر مسلمين جاري شود. ايشان هرجا كه اين جريان و يا جريانات مشابه ديگر در پي ساختارشكني و ضربه زدن به حيثيت نظام برآمده اند، با صلابت و اقتدار مثال زدني از آن جلوگيري فرموده اند، آيا از اين نمونه ها نمي توان نظر حضرت آقا درباره اين جريان را درك كرد؟ شريعتمداري در پاسخ به سؤال ديگري گفت؛ جريان انحرافي ادامه كاريكاتوري فتنه 88 است وهمان اهداف فتنه گران را دنبال مي كند بنابراين چرا نبايد اين دو جريان را در ائتلاف با يكديگر تلقي كرد؟

مدير مسئول كيهان در پاسخ به سؤال ديگري گفت؛ دليلي ندارد كه مجلس شوراي اسلامي در انحصار يك عده ثابت از نمايندگان باشد، بسياري از اين نمايندگان طي چند دوره نمايندگي، ظرفيت خود را به كار گرفته اند و حالا بايد جاي خود را به نيروهاي مؤمن و متعهد ديگر بدهند.

وي افزود؛ لازم است نيروهاي مردمي و توده هاي عظيم حزب الله، افراد ولايي دلسوز و كارآمد و فداكار را شناسايي و براي نامزدي مجلس به تهيه كنندگان ليست اصولگرايان معرفي كنند و بر حضور آنان در فهرست نامزدها اصرار بورزند چرا كه مردم ولي نعمت هاي واقعي هستند و تهيه كنندگان ليست بايد نظر آنها را در اولويت قرار دهند. اين افراد با توجه به حمايت مردمي از رأي بالايي برخوردار خواهند شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۷
1
7
چرا جریان انحرافی در این مدت 6 سال کشف نشد و به حضور مردم معرفی نشد ؟ حالا با گذشت 6 سال از به قدرت رسیدن این جریان که بر شریانهای قدرت چنگ انداخته باید به ملت معرفی شوند؟ آن هم با شک وتردید و مدارا .
پاسخ ها
***
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
شما الان از کجا می فهمی که رفیقت داره باهات مزورانه برخورد می کنه؟ اون زمان برخی با شعار ولایتمداری و اصولگرائی آمدند وارد عرصه شدند رای آورندند مورد اعتماد و حمایت برخی رجال هم قرار گرفتند. الان خیلی ها مثل من به واقعیت پی بردند و شجاعانه دارند از همون جریان انتقاد می کنند. این که یه نکته مثبته که اگه به خطا بودن اعتقادت پی بردی بدون تعصب بپذیری. حالا شما دوست عزیز یه مقدار ازون کسائی که قبول داری انتقاد کن! اگه تونستی؟ نمی تونی! چون خیلی قبولشون داری تا حدی که نقاط ضعف و منفی شون به چشمت نمیاد. همه باید به نوعی اعتدال در اعتقادات و اظهارنظرهامون برسیم. متشکرم که نظرمو خوندید.
نظرات بینندگان