arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۹۰۱۹۳
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۲۲ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۵

فوت کوزه گری تازه نگه داشتن میوه و سبزیجات

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
میوه و سبزیجات پرخاصیت ترین خوراکی ها هستند که نگهداری آنها ترفند خاصی دارد. اگر شما هم می خواهید میوه و سبزیجات را تازه نگهداری کنید با ما در پرداد همراه باشید و این ترفندها را بیاموزید و میوه و سبزیجات را با این روش تازه نگه دارید.

به گزارش انتخاب، بهترین جای نگهداری از این مواد غذایی، یخچال یا جای خنک و تاریک مثل انباری و زیرزمین است. به عنوان مثال، اسفناج پس از دو روز نگهداری در یخچال، یک‌سوم و در دمای محیط، 80 درصد ویتامین‌ خود را از دست می‌دهد.

نگهداری مواد غذایی در یخچال، بهترین راه حفظ مواد مغذی آنها می باشد. دمای پایین، مواد غذایی را تازه نگه می‌دارد، سرعت رشد میکروب‌های خطرناک را به تأخیر می‌اندازد و اجازه نمی‌دهد خواص آنها از بین برود. دمای مناسب یخچال 5درجه سانتی‌گراد و طبقه میانی آن می باشد.

توجه داشته باشید، دما در همه قسمت‌های یخچال یکسان نمی باشد. از این رو با قرار دادن مواد غذایی در طبقات مختلف می‌توانید به مطلوب‌ترین شکل ممکن از مواد غذایی‌تان نگهداری کنید.

کشوهای پایینی با دمای 10 درجه سانتی‌گراد، مخصوص نگهداری میوه و سبزی می باشد. توجه داشته باشید، خنک‌ترین قسمت یخچال طبقه پایین، روی کشوی مربوط به میوه و سبزیجات است که دو درجه سانتی‌گراد دما دارد.

نظرات بینندگان