پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : «ستایش»، دختر بچه افغان مقیم ورامین روز یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ برای خریدن بستنی به مغازه نزدیک خانه می رود اما دیگر هرگز به خانه برنمیگردد.
به گزارش انتخاب، شیرآقا قریشی پدر دختر بچه پس از مدتی پرس و جو از پلیس کمک می خواهد و بعد پلیس اطلاع می دهد دوست پسر همسایه خبر داده که قاتل از او خواسته بود در انتقال جسد به او کمک کند. جسدی که علایم سوختگی با اسید بر روی آن دیده می شده.
قاتل کیست؟ یک پسر ۱۶ ساله. مقتول که؟ دختر بچه ۶ ساله افغان …
تا همین جا هم خبر به قدر کافی روح و روان مان را جریحهدار کرده خاصه اگر دختر بچه یا خواهری با این سال داشته باشیم تا رنجمان صد افزون شود.
جامعه ایران جوان است. فیلم ها و تصاویر تحریک کننده در شبکه های ماهواره ای و اینترنتی و موبایلی به وفور در دسترس است و این لهیب آتش شهوت و غریزه را به صرف پند و موعظه نمیتوان فرو نشاند.
برخی این اتفاق را که قاتل نوجوان پیکر دختر بچه بیگناه را بعد از تجاوز با چاقو به قتل میرساند و پیکرش را در وام حمام میاندازد و رویش اسید میریزد؛ شبیه صحنهای از سریال « بریکینگ بد» میدانند که همراه با سیدی شهرزاد در سوپرمارکتهای شهر به فروش می رسد. فيلمي كه ژانر درام جنایی است و در 5 فصل برای شبکه AMC آمریکا از سال 2008 تا 2013 ساخته شد.
نمی خواهیم بگوییم الزاما این فیلم ها بدآموزی دارند اما این واقعیت را نمی توان نادیده انگاشت که بخشی از خشونت در ایران و جهان از طریق سینما منتقل می شود. هر چند این توجیه هم وجود دارد که فیلم ها انرژی های منفی را تخلیه می کنند. اين فيلم براي آن فرهنگ قابل نمايش است نه براي فرهنگ ما كه درون مايه آن قرابتي با ما ندارد.
پسر ۱۷ ساله ستايش در از بین بردن جنازه موفق نیست و از دوستش کمک میخواهد و این دوست هم پدرش را در جریان میگذارد و خبر به پلیس و کلانتری محل داده میشود و حالا پسرک دستگیر شده است…
مقتول بچه است اما قاتل هم بچه است. گیرم تا ۱۸ ساله شد طناب دار را به گردن او اندازیم. اما او هم با همه سبعيت و جنایتی که مرتکب شده باز بچه است. بايد در اين ميان آبشخورهاي اين جنايت را خشكاند.
در این میان البته خبرهای خوب هم شنیده شده است. چه از قول نماینده ورامین درباره پیگیری و چه وکیلانی که گفتهاند حاضرند بدون دریافت پول وکالت خانواده ستایش را بر عهده بگیرند تا کاربرانی که در شبکههای اجتماعی پروفایل خود را به چهره خندان ستایش تغییر دادهاند و تا مطالبی که با هشتگ هایی با اشاره به این واقعه ناگوار منتشر شده است.
كدام فاجعه اصلي منشاء و سرچشمه اين واقعيت تلخ زهراگين را رقم زده است؟ هر چه باشد فاجعه اصلی جای دیگری در جریان است كه به دست اين كودك رقم خورده است...
ماجرا اما تلختر از آن است که بیشتر بتوان درباره آن نوشت… طفلک ستایش… قربانی چه شد؟