پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اعتماد نوشت:
محمدرضا باهنر، دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری یکی از متنفذترین چهرههای اصولگراست و خود را کارگردان نمایش انتخاباتی آنان میداند اما با انصراف از ثبتنام سوال بزرگی در ذهن فعالین سیاسی ایجاد کرد.
سوالي كه با روشن شدن وزن نيروهاي تندرو در ليست اصولگرا تنها پاسخش اين است كه آنها نميخواستند باهنر در ليست نهايي قرار گيرد و همانطور كه توانستند سنتيها را دور بزنند قرار بود باهنر را هم قرباني اين بازي سياسي كنند اما باهنر بازيخواني كرد و وارد گود درگيري با تندروها نشد. او روز گذشته در گفتوگويي با مهر به بيان آخرين تحليلها و مواضع خود پرداخت:
بناي كار بر اولويتبندي بود. انتخاب از بين ۵۰ نفر آخر خيلي سخت بود و هر كدام از اينها را كه فكر ميكرديم در ليست جا نميشوند، حيفمان ميآمد. اما بحمدالله بالاخره بعد از مدتها گفتوگو و صحبت و جلسه به قول آقاي دكتر حدادعادل دود سفيد بلند شد و ليست را نهايي كرديم. مهم اين بود كه اين اتوبوس ۳۰ تا صندلي بيشتر نداشت. بنابراين خيلي از اين آقايان و عزيزان در ايستگاه ماندند و شايد هم به ناحق درايستگاه ماندند، ولي ديگر چارهاي نبود.
اينكه بعضي از گروههاي اصولگرا در ليست جا نشده، بايد بگويم بله! خيلي از اصولگرايان در ليست جا نشدند. ادعا نداريم كه فهرستي كه بسته شده بهترين، كاملترين يا بيعيبترين است، به هر حال كار، كارِ ما آدمهاست.
وقتي كاري شورايي ميشود و مثلا سه نفر، ۱۰ نفر يا ۲۰ نفره قرار است در مورد يك ليست نظر بدهند، ممكن است ليست ايدهآل هيچ كدام از آنها نباشد. به تعبير روشنتر ميتوانم بگويم شايد اگر همين هفت نفري كه در كميته بررسي بودند و نشستند با اين ۳۰ نفر به تفاهم رسيدند، اگر به هر كدام از اين هفت نفر به تنهايي گفته شود كه ليست بنويسند، غير از اين ليست را بنويسند، اما در تجميع آرا، اين فهرست درآمده است.
بنابراين ممكن است كه اولويتها صد درصد رعايت نشده بود و اشكالاتي وجود داشته باشد و بعضي از عزيزان دلخور و گلايهمند باشند، اينها همه وجود دارد.
اگر بخواهيم مشابهي براي مجلس دهم پيدا كنيم، ميتوان گفت كه شبيه مجلس پنجم باشد؛ يعني اصولگرايان اكثريت را دارند اما اصلاحطلبان هم يك اقليت قوي پرعدد خواهند بود.