arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۴۹۷۲۶
تعداد نظرات: ۵۳ نظر
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۲ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۴
روحانی:

عربستان به جای داد و فریاد، آب خنک بخورد تا آرام شود / کلید روابط اقتصادی ایران و آمریکا در واشنگتن است؛ اگر در تهران بود، حتما از آن استفاده می کردم

رئیس جمهور گفت: کارهای عربستان از نظر ما باز هم غیر قابل توجیه است. ادامه تنش، ما می دانیم که عربستان در منطقه برنامه هایی داشته و ناموفق بوده، عصبانی است و می خواهد پوششی برای شکست های خود درست کند؛ ما متوجه هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عربستان به جای داد و فریاد، آب خنک بخورد تا آرام شود / بر یخ روابط ایران و اروپا، آفتاب تابیده است

حسن روحانی طی نشست خبری در ایتالیا، به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش «انتخاب»، رئیس جمهور گفت: کارهای عربستان از نظر ما باز هم غیر قابل توجیه است. ادامه تنش، ما می دانیم که عربستان در منطقه برنامه هایی داشته و ناموفق بوده، عصبانی است و می خواهد پوششی برای شکست های خود درست کند؛ ما متوجه هستیم.

خبرنگاری از رئیس جمهوری پرسید: سفر شما به ایتالیا در راستای ارتقای توسعه روابط میان ایران و رم و کشورهای اروپایی است. با توجه به علاقه مندی غرب برای نزدیکی با ایران در بخش اقتصادی و سایر بخش ها، دورنمای این روابط را چه طور ارزیابی می کنید؟

رئیس جمهوری پاسخ داد: قبل از این که این سفر را انجام دهم، نیز دورنما را به دلیل سفر مقامات اقتصادی- سیاسی و همچنین بخش خصوصی کشورهای اروپایی به ایران مثبت می دیدم.

روحانی افزود: تردیدی ندارم بعد از این توافق، یک فضای مثبتی برای همکاری ها ایجاد می شود، این ارتباطات بین ما و اروپا کاملا منجمد شده بود، در یک زمستان سردی این روابط منجمد شده بود، من کاملا آفتاب همکاری را بر روی این یخ ها مشاهده می کنم، این یخ ها در حال بازشدن است و روابط ما نه تنها به گذشته باز می گردد بلکه بهتر از گذشته خواهد بود.

خبرنگاری در زمینه روابط ایران و عربستان پرسید که ارزیابی شما از این روابط چیست و چطور شد که این دو کشور بعد از اعدام شیخ نمر به این نقطه از تنش رسیدند و ارتباطات فعلی این دو چه تاثیری بر مذاکرات سوریه دارد و دولت ایران چطور خود را برای مذاکرات آینده سوریه آماده می کند؟ 
رئیس جمهوری اظهار داشت: ایران و عربستان دو کشور مهم مسلمان و همسایه هستند.

روحانی افزود: ما از گذشته همواره خواهان روابط خوب و برادرانه با عربستان بودیم؛ در بعضی از مقاطع مشکلاتی بین ما و عربستان به وجود آمد که من به گذشته آن نمی پردازم، در داستان آخر آنچه اتفاق افتاد این بود که یک عالم دینی و مذهبی اعدام و سر بریده شد و این جای بسیار بسیار تاسف و از نظر ما محکومیت شدید داشت.

وی ادامه داد: به دلیل این که آن عالم نه در کار ترور بوده، نه در کار فعالیت مهم خطرناکی بوده و نه در مسایل علیه امنیت کار کرده، سخنرانی می کرده و حرف می زده و سخنرانی اش این بوده که همه مردم باید از حقوق مساوی برخوردار باشند.

رئیس جمهوری اضافه کرد: سخنرانی اش این بوده که مذهب نباید عاملی شود برای این که مردم از حقوق اجتماعی و سیاسی محروم باشند. مجازات یک آدمی که راجع به حقوق اجتماعی مردم حرف می زند که اعدام نیست؛ که بخواهند سرش را ببرند؛ بسیار کار غلطی انجام گرفت.

روحانی تاکید کرد: مردم ما به شدت عصبانی و ناراحت شدند و محکوم کردند و ما هم به عنوان دولت این کار را محکوم کردیم، بسیاری از کشورها حتی غربی و اروپایی این عمل را محکوم کردند.

وی افزود: به دنبال آن، عده ای از روی احساسات به سفارت عربستان حمله کردند و در بخشی از سفارت آتش سوزی شد؛ از نظر ما این کار محکوم بود و اولین کسی که چند ساعت بعد در یک اعلامیه رسمی این کار را محکوم کرد، خود من بودم.

رئیس دولت یازدهم گفت: فکر می کنم از طرف ما کارها تمام شده است و کارهایمان را انجام داده ایم؛ باید عمل حمله به سفارت را محکوم می کردیم که محکوم کردیم، باید افرادی که بر خلاف قانون به سفارت حمله کردند، شناسایی می کردیم که شناسایی کردیم. باید آنها را دستگیر می کردیم که دستگیر کردیم. باید تحویل دستگاه قضا داده شود که در اختیار قوه قضاییه هستند و محاکه خواهند شد؛ این از نظر مسایل دو جانبه ما بود. 

روحانی افزود: اما کارهای عربستان از نظر ما باز هم غیر قابل توجیه است. ادامه تنش، ما می دانیم که عربستان در منطقه برنامه هایی داشته و ناموفق بوده، عصبانی است و می خواهد پوششی برای شکست های خود درست کند؛ ما متوجه هستیم.

روحانی گفت: کشوری که به همسایه خود حمله می کند، 10ماه است مردم یمن را بمباران می کند و نتیجه ای نگرفته و بیش از همیشه تاریخ در میان مردم یمن منفور شده است، کشوری که در عراق، سوریه و لبنان اهدافی داشته، ناموفق بوده و به آن دست نیافته، عصبانی است و آدم عصبانی راه های مختلفی می تواند پیدا و خود را آرام کند.

وی ادامه داد: ما در فارسی می گوییم، طرف باید مقداری آب خنک بخورد، آرامش پیدا کند به جای این که داد و فریاد کند، راه های مختلفی دارد و عربستان باید راه دیگری را برای این کار پیدا کند؛ آنچه من می توانم بگویم این که ما خواهان ادامه تنش با عربستان نیستیم و می دانیم هر اختلاف جدیدی کار را سخت تر می کند.

روحانی در پاسخ به این سوال که درباره دیدار خود با پاپ بیشتر توضیح دهید و آیا از پاپ برای سفر به ایران دعوت شده است یا خیر؟ گفت: ما با پاپ دیدار بسیار خوبی داشتیم. به نظر من در همه موضوعاتی که باهم گفت و گو کردیم دارای اتفاق نظر بودیم. 

وی ادامه داد: بحث را از رابطه ادیان شروع کردیم و من به او گفتم اساسا در دین اسلام اگر مسلمانی به پیامبر اسلام (ص) و تعالیمش ایمان داشته باشد، اما به انبیاء گذشته از جمله عیسی (ع) ایمان نداشته باشد ایمانش، ایمان کاملی نخواهد بود. 

رئیس جمهوری اضافه کرد: ایمان کامل در اسلام، ایمان به پیامبر(ص) و کتاب آسمانی ما و همچنین به پیامبرهای گذشته و کتاب های آسمانی آنها است. همانطور که قرآن کتاب آسمانی برای ما است ، انجلیل و تورات هم به عنوان کتابهای آسمانی و مقدس هستند و پیامبران بزرگ الهی از قبیل موسی، عیسی ، نوح و ابراهیم مورد احترام ما هستند.

روحانی گفت: آقای پاپ هم تعبیرات خوبی داشتند. من هم معتقدم ما همیشه باید این ندای آسمانی را با گوش دلمان به خوبی بشنویم و کاملا موافقم که این ندا، ندای دائمی از سوی آسمان است که از بحث تفصیلی آن می گذرم که این محور اول صحبت های ما بود.

وی ادامه داد: محور دوم صبحت های ما این بود که چطور از نفوذ خودمان، همه عالمان اسلامی، همه عالمان مسیحیت، یهود و ادیان دیگر که نفوذ در میان پیروان خود دارند، برای امحای سلاح کشتار جمعی استفاده کنند. 

رئیس جمهوری یادآور شد: من در دیدار با پاپ اشاره کردم به این که مردم ما قربانی سلاح شیمیایی هستند و ما به خوبی می دانیم که سلاح شیمیایی چقدر خطرناک است، همینطور سلاح هسته ای و میکروبی؛ بنابراین ما باید سلاح کشتار جمعی را امحا کنیم تا یک وقت یک آدم کم عقلی بالا سر این انبار اسلحه قرار نگیرد تا دنیا را به آشوب و آتش بکشد.

روحانی گفت: مساله بعدی که بحث کردیم راجع به خشونت، افراط و پیشنهاد من در مجمع عمومی سازمان ملل و درباره قطعنامه WAVE بود که کاملا مطلع بود و من برایش توضیح دادم و گفتم چگونه ما باید با خشونت مبارزه کنیم و ادیان در این زمینه چه نقشی را بازی کنند. به طور طبیعی راجع به منطقه خودمان بحث و بررسی به میان آمد.

رئیس جمهوری یادآور شد: امیدوارم همه بحث هایی که با پاپ داشتیم، از جمله مساله تبیین آزادی بیان و توهین به ادیان آسمانی که هیچ ارتباطی با آزادی بیان ندارد و این یک مغلطه است که بعضی ها انجام می دهند، همه ادیان باید مورد احترام ما باشند ، پیامبرانشان، کتاب های آسمانیشان و ایجاد شکاف و اختلاف در میان جوامع بشری به نفع کسی نخواهد بود، بتوانیم در مقام عمل همه ما دنبال کنیم و شاهد دنیای بهتری باشیم.

وی اضافه کرد: ما هر دو راجع به محو سلاح های کشتار جمعی در جهان و اقداماتی که مبلغان اسلامی و مسیحی و دیگر ادیان باید در این زمینه انجام دهند، در بخش مبارزه با خشونت و افراطی گری و تروریسم و جهان عاری از خشونت، افراط و ترور و همچنین در زمینه تبیین آزادی بیان صحبت کردیم.

رئیس جمهوری یادآور شد: آزادی بیان به مفهوم این نیست که هر کس هر کاری که خواست در این جهان انجام دهد. همانگونه که آزادی معنایش این نیست که کسی به حریم زندگی دیگران تعرض کند، آزادی بیان هم به این معنا نیست که کسی به حریم اعتقادات دیگران و مقدسات ادیان مختلف تعرض کند.

روحانی افزود: این کار تحریک آمیز و از نظر اخلاقی غلط است و این کار می تواند فاصله و شکاف های اجتماعی را بیشتر کند لذا هر دو با زبان های گوناگون این گونه حرکت ها را محکوم کردیم و همانطور که ترور و خشونت محکوم است، توهین به دیگران هم محکوم است.

رئیس جمهوری گفت: پاپ در این زمینه مثالی زد و گفت من به یکی گفتم آیا در حضور تو بیایند و به مادر تو فحاشی و اهانت کنند، تو خوشت می آید و عکس العمل نشان نمی دهی؟ خب؛ پیامبران آسمانی دارای محبوبیت بیشتری در میان پیروان خودشان هستند.

روحانی افزود: همچنین درباره اینکه ادیان آسمانی اهداف مهم واحدی دارند و این ادیان به هم پیوسته اند و جدا از هم نیستند و اقداماتی که برای حفظ معنویت جهان باید انجام بگیرد، مذاکرات خوب و مفیدی داشتیم.

خبرنگاری پرسید: در ایتالیا از شما استقبال بی نظیری شد، آیا شما فکر می کنید یک روز این امکان وجود دارد که این استقبال در ایالت متحده آمریکا از شما بشود؟ با توجه به اینکه دولت آمریکا هنوز نسبت به ایران بدبین است و تحریم هایی وجود دارد اما صنعتگران و سرمایه گذاران آمریکایی بی صبرانه منتظرند که فرصتی داشته باشند تا در ایران سرمایه گذاری کنند. به نظر شما آنها فرصت بزرگی را از دست می دهند؟ 

رئیس جمهوری گفت: من این سوال را در گذشته به این صورت پاسخ دادم که بله امکان پذیر هست که بین ایران و آمریکا یک رابطه غیرخصمانه و بدون تنشی برقرار شود. 

روحانی ادامه داد: کلید این کار در واشنگتن است و در تهران نیست. اگر این کلید در تهران بود من حتما از آن استفاده می کردم اما متاسفانه در واشنگتن است و آنها باید از این کلید استفاده کنند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵۳
در انتظار بررسی: ۱۷
غیر قابل انتشار: ۵۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
9
491
مسئولان عربستان آتش می گیرند که تحریم ها برداشته شده

عربستانی ها حرصشون در اومده که ارتباط ایران با کشورای قدرتمند داره بهتر می شه

چون اگه ارتباط ایران با اروپا بهتر بشه دیگه کسی به عربستان توجه نمی کنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
سفر رئیس جمهور چین به ایران و سفر دکتر روحانی به ایتالیا و فرانسه

موجب وحشت عربستان شده است.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
آفرین دقیقا همینه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
روحانیییییییییییییی جان, بعد از برجامت همه چیز داره گرووووووووووووووووون تر میشه.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
به دور از هرگونه تعصب مصاحبه ای بود در شان رییس جمهوری اسلامی ایران
آفرین بر تو آقای رییس جمهور
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
11
409
روحانی این دوره و زمانه

با اعتدال و آرامش داره مشکلات ایران رو حل می کنه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
درود بر روحانی و اعتدال
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
6
100
این دولت نیازمند مجلسی اعتدالگرا است.تا ایران را به جایگاهی که شایسته آن است برساند
ابراهیمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
4
74
با این که طرفدار آقای روحانی نیستم اما اظهار نظر خوب و یه موقعی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
52
مردم انسان های عاقل و دل سوز و آگاه را بشناسند و آنها را تقویت نمایند
ناشناس
|
-
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
39
19
آقای روحانی مبادا یکروز لحنت شبیه آن آقایی شود که رفته است ولی آثارش همچنان باقی است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
68
8
لحن مناسب نیست آقای روحانی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
46
بازم اعتدال مرحبا. انشااله با اعتدال روابط با همسایگان هم خوب میشه.
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
22
23
چه جواب دیپلماتیکی! اگر از سفارت ایران بالامی رفتند چه؟ سابقه جمهوری اسلامی در دیوار نوردی سفارت ها چه می شود؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
30
بسیار عالی.
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
38
آخر نفهمیدیم از پاپ برای سفر به ایران دعوت شده یا نه! آل سعود بیشتر از این عصبانی هستند که میدانند به اواخر عمر خود رسیده اند، هرچند از شکست نقشه هایشان در یمن و دیگر جاها هم عصبانیند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۸
کدخدا باید تعیین کنه کی سعودیها باید برند!
علمدار
|
Romania
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
1
35
خسته نباشید رئیس . زمینه وزمان بازکردن قفلها فرارسیده .انشاالله که موفق باشید.
جواد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
2
29
دمت گرم دکتر
ناشناس
|
-
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
2
39
تفاوت شخصیت و ادب دو رئیس جمهور قبلی و فعلی ایران در نحوه صحبت به خصوص ضرب المثل ها کاملا مشهود است"
رئیس محمود: آب را بریز همونجا که.......
دکتر روحانی: آب خنک بخورید.
پاسخ ها
سپهر
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۸
نكته جالبي بود....آي خنديدم.....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
4
27
وقتی این خبر رو خوندم کیف کردم! زنده باد تعامل با تمام جهان
سید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
26
بسیار منطقی و در عین آرامش و موضع قدرت ، صحبت میکند.
روحانی مچکریم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
27
آفرين و صدآفرين به اينهمه سنجيده گويي، صحيح گويي و محكم گويي اما بدون ايجاد تنش و تفرقه و دعوا و . . .
به اين ميگويند استفاده صحيح از عقل و شعور و كمالاتي كه خداي بزرگ به ايشان عطا فرموده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
7
22
ادبيات احمدي نژادي در شان روحاني نيست
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
26
سخنان آقای روحانی به خصوص در رابطه با عربستان بسیار هوشمندانه ومنطقی و توام با حفظ عزت ایرانی ما بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
32
اینجور باید عربستانو سوزوند-نه با حمله به سفارت-این یعنی دیپلماسی
aliaam
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
2
26
عجب جواب کوبنده ای.....
حسین
|
Romania
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
20
درود بر صلح

درود بر اعتدال

درود بر دیپلماسی

درود بر کلید صلح
مهدى معصومى
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
23
روحانى جان عزيز... مچكريم
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
2
22
این تعبیر بیشتر حرص عربستانی ها رو در میاره
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
5
24
درود بر سیاست ظریف روحانی
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
6
25
بهترین رئیس جمهور ایران.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
درود
ناشناس
|
Romania
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
4
23
اعتدال زنده باید ............روحانی پاینده باد
ناشناس
|
Romania
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
5
19
اعتدال زنده باید ............روحانی پاینده باد
علی
|
Germany
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
8
32
چقدر فرق است بین این رئیس جمهور و رئیس جمهور سابق!
دوستتان داریم آقای روحانی, دست مریزاد که دارید شان ایرانی را در مجامع جهانی دوباره زنده میکنید. متشکریم!
پاسخ ها
ناشناس
| Sweden |
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
قبلی میگفت آب رو بریزن ...
این گفته آب رو بخورن !!!
خودمونیم ادبیات هنوز یکم شبیهه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
6
21
کیف کردم
حسین
|
Romania
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
6
20
اعتدال زنده باید ............روحانی پاینده باد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
4
24
امیدوارم اثرات رفع تحریم ها هر چه زودتر خودش را نشان بدهد تا دهان مخالفان بسته شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
4
25
خوشحالم که دکتر روحانی رئیس جمهوره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
4
23
سخنان عزتمندانه
گودرز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
2
12
به اميد عظمت و پيشرفت كشور عزيزمان ايران
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
13
6
آقای روحانی با اینکه خیلی دوستتون دارم ولی این نوع سخن گفتن خاطرات بدی رو یادآوری میکنه لطفا شبیه فرد سابق نباشید
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
13
درود درود درود
ایزدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
3
13
انصافا آقای روحانی زیرک و در انتخاب واژه ها صاحب سبک هستند. سبکی منحصر به فرد,هنرمندانه و دیپلماتیک
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
4
9
به امید خدا ناوگان هوایی رو بروز میکنیم با ایرباس و بوینگ
بعدش هم نیروی هوایی قدرتمند با هواپیمای داسو رافال و موشک متئور با برد 300 کیلومتر.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
2
12
آل سعود خيلي حسود و بدخواه است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
4
13
خدا را شاکرم که در سیاست خارجی موفق بودیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
5
13
20
دانشجو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۸
1
9
حالا اگر دکتر احمدی نژاد با پاپ دیدار می داشت، خیلی خوندنی تر می شد، حتما می نشست می گفت من یکی از یاران آخرین امام (عج) شیعیان و حضرت مسیح (ع) هستم.
افشار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۰۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۸
0
3
ای کاش دکتر وقتی گفتی ال سعود اب خنک بخوره .
نظرات بینندگان