arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۳۱۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۳ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۰

وزیر بهداشت: 45 درصد دانش اموزان کشور در روز 4 ساعت تلویزیون تماشا می کنند

براساس آمارها، بیش از 45 درصد دانش آموزان کشور روزانه چهار ساعت تلویزیون تماشا می‌کنند و 40 درصد از دانش آموزان نیز به مدت طولانی از کامپیوتر استفاده می‌کنند که این موارد از عواملی است که به کم تحرکی و چاقی دانش‌آموزان کمک می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مهر: وزیر بهداشت اعلام کرد: براساس آمارها، بیش از 45 درصد دانش آموزان کشور روزانه چهار ساعت تلویزیون تماشا می‌کنند و 40 درصد از دانش آموزان نیز به مدت طولانی از کامپیوتر استفاده می‌کنند که این موارد از عواملی است که به کم تحرکی و چاقی دانش‌آموزان کمک می‌کند.

مرضیه وحید دستجردی در مراسم زنگ سلامت که به صورت نمادین در مدرسه راهنمایی هاجر منطقه 7 تهران برگزار شد، گفت: تغذیه نامناسب از جمله مصرف غذاهای آماده و انواع ساندویچ‌ها هم یکی دیگر از مشکلات میان نسل جوان است.

وی افزود: خوردن خوراکی‌های میان وعده مانند شکلات و چیپس و مصرف بی‌رویه فست فودها، منجر به چاقی می‌‌شود که سلامت دانش آموزان را در آینده به خطر می‌‌اندازد.

وی ادامه داد: هم‌اکنون یکی از مشکلات بزرگ دانش‌آموزان و نسل جوان امروز کشور عارضه چاقی است و در بررسی‌های انجام شده 5/19 درصد پسران و 16 درصد دختران در کشور اضافه وزن دارند.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد:‌ نباید فراموش کرد که چاقی مقدمه بیماری است و این موضوع در آینده انسان را دچار بیماری‌های مختلف و کوتاهی قد می‌کند.

دستجردی گفت: پوکی استخوان، کم خونی، مشکلات قند خون از جمله بیماریهایی است که به خاطر چاقی و اضافه وزن، افراد به آن مبتلا می‌شوند.

وی بیان داشت: یکی از راهکارهای مهم مقابله با چاقی انجام ورزش، تحرک و پویایی در میان جوانان و نوجوانان است و توسعه فعالیت‌های ورزشی و تشویق دانش‌آموزان به ورزش از جمله راهکارهایی است که می‌تواند مانع از چاقی در میان نسل جوان شود.

وی افزود:‌ مصرف بی‌رویه، بدون نسخه و بدون مجوز دارو، ممنوع است و دانش آموزان باید برای نهادینه کردن این فرهنگ در جامعه، کمک کنند.

وزیر بهداشت بیان داشت: تحرک، ورزش و پویایی، کار و کاهش تماشای تلویزیون و رایانه از جمله عواملی است که در جلوگیری از ابتلا به چاقی در میان دانش آموزان موثر است.


وی همچنین با اشاره به اینکه مصرف نادرست آنتی‌بیوتیک‌ها پنجمین عامل مرگ در دنیا است، ادامه داد:‌ باید برای کنترل بی‌رویه مصرف این نوع دارو، برنامه‌ریزی‌ کرد.

وی تصریح کرد:‌ در حال حاضر 40 درصد از مردم ایران، دارو را بدون نسخه و تجویز پزشک به صورت خودسرانه مصرف می‌کنند که این مصرف خودسرانه نه تنها موجب رفع بیماری نمی‌شود بلکه عوارض دیگری نیز برای مصرف کننده به دنبال دارد.

دستجردی افزود:‌ پیشرفت هر کشوری متکی به داشتن نیروی انسانی سالم است و سلامت، سنگ بنای توسعه هر کشور است و انسان سالم، محور این توسعه تلقی می‌شود.

وزیر بهداشت با بیان این که شعار امسال هفته سلامت، مصرف درست دارو به ویژه مصرف منطقی و به جای آنتی بیوتیک‌ها است، اظهارداشت: عدم مصرف درست دارو به ویژه آنتی‌بیوتیک‌ها، بر سلامت انسان تاثیرگذار است.

وی اضافه کرد:‌ امروزه بسیاری از افراد در مقابل کوچک‌ترین عارضه حتی سرماخوردگی، به صورت خودسرانه، آنتی بیوتیک مصرف می‌کنند که این امر موجب اختلال در سیستم بدن می‌شود.

وی تاکید کرد: امروزه از 10 قلم دارو که بیشترین مصرف را در کشور دارد 4 قلم آن، آنتی بیوتیک‌ها است و در 49 درصد از نسخه های تجویزی پزشکان کشور، حتما یک قلم آنتی‌بیوتیک وجود دارد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۰
0
0
از بیکاری / مدرسه ها دچار بیماری تعطیلی مزمن حاد هستن بیچاره معلم ها که بار اینهمه خستگی را تحمل میکنن
نظرات بینندگان