پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دکتر هدایت حسینی، گفت: برنامه ارتقاء سلامت و کیفیت آبلیمو بدلیل وجود
گزارشات فنی از دانشگاههای علوم پزشکی و ارزیابی محصولات سطح عرضه از سال
گذشته بصورت یک برنامه مصوب از سال گذشته در اداره کل نظارت و ارزیابی
فرآورده های غذایی و بهداشتی در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: در طی این برنامه کنترل مستمر واحدهای تولید کننده آبلیمو و محصول آبلیمو در سطح عرضه انجام گرفته است.
وی افزود: در ادامه کنترل مستمر و نمونه برداری های متعدد از سال
گذشته از سطح عرضه بعمل آمد که بر اساس نتایج آزمایشات بعمل آمده با
محصولات و واحدهای تولیدی مختلف برخورد شدیدی نشده است در حال حاضر در
راستای اجرای این برنامه 3 خط تولید آبلیمو در کشور بدلیل تخلفات متعدد
توقیف و از تولید محصول ممانعت شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو مدیر کل نظارت و
ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو خاطر
نشان کرد: همچنین تعداد 51 محصول آبلیمو با نام های تجاری متفاوت موارد
عدم انطباق با ضوابط فنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اثبات شده است که از
طریق دانشگاههای علوم پزشکی ناظر به این واحدهای تولیدی پرونده تخلفات به
مراجع قضایی ارجاع شده است .
در عین حال تعدادی از واحدهای تولید کننده آبلیمو محصولات بسیار
با کیفیت و سالم تولید می کنند که مصرف آنها مورد تائید سازمان غذا و دارو
است که بدلیل کیفیت بالا حتی الامکان اعطا به نشان ایمنی و سلامت بعنوان
یکی از نشان های عالی حوزه سلامت به آنها وجود دارد.