پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : جالب است که ریشه دلواپسیهایشان در این بخش بیش از همیشه هویدا میشود که یکی از آنها وعده تغییر استانداران غیرهمسو است که از سوی مسئولان وزارت کشور بارها داده شده و در اواسط هفته جاری نیز بار دیگر بر آن تاکید شد. این وعده و چند نمونه از تحقق آن سبب شد که صدای دلواپسان بلند شود. صراطنیوز یکی از سایتهایی است که دلواپسی دلواپسان را اینگونه شرح داده است: «با آغاز سال 94 پروژه تغییر استانداران کلید خورد و نگرانی از برخی طراحیها برای دخالت گسترده دولت در انتخابات بیشتر شد. دولت سال93 با جابه جایی استاندار البرز نشان داده بود برخلاف شعار اعتدال قصد دارد استاندارانی که تمایلات اصولگرایانه دارند را برکنار کند و اردیبهشت ماه 94 بود که برخلاف نظر نماینده ولیفقیه در استان مربوطه، یکی از اعضای اصلاحطلب و نایبرئیس بنیاد باران به عنوان استاندار استان مرکزی معرفی و شائبه انتخاباتی بودن جابهجایی استانداران بیشتر شد. این تغییرات در بدنه دولت در حالی آغاز شد که فشار جریانات اصلاحطلب تندرو برای تغییرات گسترده در فرمانداریها و استانداریهای سراسر کشور به عنوان مجری انتخابات مجلس و از طریق روزنامههای زنجیرهای اصلاحطلبان صورت میگرفت.»
جالب آنجاست که اصولگرایان تندرو سعی دارند دلواپسی خود را به اصلاحطلبان تعمیم دهند و بگویند آنها دلواپس انتخابات و نبود استاندارانی از طیف خود در استانداریها هستند! این دلواپسان به فکر ایجاد شکاف در میان دولتیها هم هستند بدین نحو که اظهارات هر یک از آنها را منتشر و متضاد مینامد اما غافل هستند که ماهیت اصلی این اظهارات هیچ تفاوتی با هم ندارد و همه آنها به یک هدف میرسد و آن هم تحقق خواست ملت است.
واقعیت این است که اگر دستور آرامش در تغییرات در ابتدای انتصاب استانداران و فرمانداران صادر شده بود اما اکنون با مشخص شدن عملکرد هر یک از استانداران باید به هدفی والاتر اندیشید که همان انتخابات مجلس است و دلواپسان نگران این بخش تغییرات هستند.
دلواپسان به دو انتقاد و بهانهجویی رضایت نمیدهند و به طور حتم برای روزهای آینده هم دلواپسیهایی دارند. آن زمان است که خواهند گفت استاندارها را بیخیال؛ موضوع جدید را بچسب. به هر حال در این روزها که کشور با دو موضوع مهم انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان و همچنین روند اجرای توافق هستهای مواجه است کاش دلواپسان هم دلواپسیهای دیگری داشتند و باور میکردند دولت تنها به پیشرفت کشور میاندیشد و گرایش جناحی را باور ندارد البته مشخص است دلواپسان چنین موضوعی را باور دارند اما گرایشات جناحی آنها را به سمتی میبرد که منافع گروهی خود را پررنگتر و نزدیکتر میبینند.
آرمان