arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۲۰۸۶۷
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۰۹ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۴

مصباح یزدی: برخی سخنان امام و ولی خود را تفسیر به رأی می کنند / بعضی ها به محض این که به قدرت می‌رسند نفرات قبل از خود را مقصر می‌دانند؛ این یعنی بی بصیرتی

در جهان، رهبری به سادگی امام(ره) با ملت خود سخن نگفته؛ اما آنقدر از سخنان واضح و روشن ایشان از سوی برخی خواص تفسیر به رأی شد که ایشان فرمودند نمی دانم که دیگر چگونه سخن بگویم که دیگر از سخن من تفسیر به رأی نکنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مصباح یزدی: برخی سخنان امام و ولی خود را تفسیر به رأی می کنند / بعضی ها به محض این که به قدرت می‌رسند نفرات قبل از خود را مقصر می‌دانند؛ این یعنی بی بصیرتی

رییس موسسه آموزشی امام خمینی(ره) گفت: در جهان، رهبری به سادگی امام(ره) با ملت خود سخن نگفته؛ اما آنقدر از سخنان واضح و روشن ایشان از سوی برخی خواص تفسیر به رأی شد که ایشان فرمودند نمی دانم که دیگر چگونه سخن بگویم که دیگر از سخن من تفسیر به رأی نکنند.

به گزارش «انتخاب»، آیت الله مصباح یزدی، رییس موسسه آموزشی امام خمینی(ره) در جمع دانشجویان شرکت کننده در طرح  خط امام ویژه مسؤولان بسیج دانشجویی در مسجد امام رضا(ع) دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: بصیرت به شما کمک می‌کند تا معمار سیاست انقلاب را که از طرف خداوند و به نیابت از امام معصوم است به خوبی بشناسید.

آیت الله مصباح یزدی خاطر نشان کرد: در انقلاب برخی بزرگان و صاحبان مقام‌های دینی و غیر دینی تا حدی تزلزل پیدا کردند که امام خمینی(ره) در زمان حیات خود مجبور شد یکی از آنان را عزل کند زیرا اطاعت از رهبری در میان خواص ما به خوبی جا نیفتاده است.

وی افزود: کسانی حرف ولی و رهبر خود را به تفسیر به رأی می‌کنند. در جهان، رهبری به سادگی امام(ره) با ملت خود سخن نگفته؛ اما آنقدر از سخنان واضح و روشن ایشان از سوی برخی خواص تفسیر به رأی شد که ایشان فرمودند نمی دانم که دیگر چگونه سخن بگویم که دیگر از سخن من تفسیر به رأی نکنند.

 رییس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان این که معرفت، تقوا و بصیرت سه ضلع مثلثی هستند که ما را در شناخت مسیر خداوند کمک می‌کنند، گفت: گاهی می‌بینیم برخی دارای معرفت و شناخت خوب نسبت به مسائل هستند و در زندگی افراد باتقوایی محسوب می‌شوند؛ اما در زندگی خطاهای عجیبی انجام می‌دهند.

وی با بیان این که مبدأ سکولاریسم بر مبنای جدا کردن دین از سیاست است، بیان داشت: سکولاریسم معتقد است مردم باید در انتخابات سرنوشت خود را برگزینند؛ اما حکومت حق ندارد به آنان نحوه چگونه زندگی کردن را تذکر بدهد و آنان هر گونه بخواهند می‌توانند زندگی کنند.

نماینده خبرگان رهبری با بیان این که اگر می‌خواهید در حوادث گم نشوید با بصیرت با حوادث برخورد کنید، افزود: برخی به محض این که به قدرت می‌رسند نفرات قبل از خود را مقصر می‌دانند و این نشان از بی بصیرتی و کمبود ایمان آنان است؛ اما در مقابل بزرگان دین ما می‌داند که براساس ظرفیت هر فرد تا چه اندازه وی را حمایت کند.
نظرات بینندگان