در دومین شب اجرای «عالیم قاسماف» در تالار وحدت، «شهرام ناظری» طی مراسمی از این استاد موسیقی آذربایجان تجلیل کرد.
«عالم قاسیم اف» در اجرای شب دوم طی سخنانی ضمن اشاره به حضور شهرام ناظری در تالار وحدت گفت: «در ردیف اول سالن چهرهای را میبینم که همواره نام و صدایش برای من قابل احترام بوده. خوشحالم از اینکه میتوانم در ایران برنامه برگزار کنم و چنین استاد بزرگی در سالن حضور داشته باشد. از حضور استاد «شهرام ناظری» در سالن خوشحالم و برای ایشان آرزوی بهریتن ها را دارم و برای من افتخار بزرگی ست که در کنسرتم حضور دارند.»
در انتهای این برنامه محسن خباز از تهیه کنندگان کنسرت روی سن آمد و از شهرام ناظری دعوت کرد که روی صحنه بیاید تا از استاد «عالم قاسیم اف» تجلیل به عمل آید.
ناظری پس از حضور روی صحنه طی سخنانی گفت: خوشحالم که امشب این استاد بزرگ موسیقی آذربایجان این هدیه را از دست من دریافت می کنند. امیدوارم همه هنرمندان داخلی هم در این روزهای تاریخی به همدیگر عشق بورزند. موسیقی چیزی چون عشق نیست. خود شما همین الان دیدید که این هنرمند چقدر لحظات خوبی را برای ما ساختند.
وی افزود: این حس موسیقی است و این درونی و داخلی را مدیون این هنرمند و هنرشان هستیم. امیدوارم هنرمندان داخلی هم درس عشق ورزی به یکدیگر را همراه با هنر موسیقی بیاموزند تا آن حس خوب به جامعه هم منتقل شود.
در ادامه هدیه ای ویژه که منقش به پرچم ایران بود توسط شهرام ناظری به عالیم قاسم اف تقدیم شد. عکس های ایرنا از حضور ناظری و جمعی از هنرمندان در دومین شب اجرای عالیم قاسیم اف را در زیر می بینید.
کلیدر بزرگترین ،عمیقترین و زیباترین رمان سیاسی ایران نه تنها در قرن معاصر که در تمام دورانهاست ولی متاسفانه خشم خواری نویسنده اش که همیشه عصبانیت و خشونت را تداعی می کند برازنده محمود دولت آبادی نیست . نگویید که او هنرمند است و مجاز چون من در مقابل خواهم گفت پس چرا فریدون مشیری با آن همه اشعار عاشقانه که سروده و این گونه اشعار معمولا از سراینده موجودی غمگین و درونگرا می سازد ، همیشه خنده بر لب ومانند آینه محبت می نمود.
حیف است خالق گل محمد و مارال همیشه دژم و اخم آلود باشد. دوستدارش
حیف است خالق گل محمد و مارال همیشه دژم و اخم آلود باشد. دوستدارش
هرجا فرهنگ است بوی دوستی و مهربانی است و مرز و کشور نمی شناسد