arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۸۱۷۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۷ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۳

تولید سوسیس و کالباس با ضایعات مرغ

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزارت بهداشت با توجه به سودجویی برخی از تولیدکنندگان سوسیس و کالباس و استفاده از ضایعات مرغ در محصولاتشان، هرگونه استفاده از خمیر مرغ در این فرآورده‌های گوشتی را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، برخی از شرکت‌ها ضایعات مضر و غیرقابل استفاده مرغ از جمله پوست و اجزای درونی آن را از قصابی‌ها خریداری کرده و پس از یک فرآیند محصولی به نام "خمیر مرغ" استخراج می‌کنند.

این محصول در برخی از صنایع غیرغذایی می‌تواند کاربرد داشته باشد اما برخی از تولیدکنندگان سودجو سوسیس و کالباس از آن در محصولاتشان استفاده می‌کنند.

وزارت بهداشت هرگونه استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس و کالباس را اکیدا ممنوع کرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱
0
3
هر دم از این باغ بری میرسد، تازه تر از تازه تری میرسد...
نظرات بینندگان