پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : آیتالله ناصر مکارم شیرازی در جمع نمازگزاران حرم مطهر رضوی اظهار کرد: زندگی گوارا همراه با حسن خلق بوده و اگر حسن خلق داشته باشیم، زندگی ما گواراترین زندگی است.
آیتالله مکارم شیرازی تصریح کرد: امام صادق(ع) میفرمایند با برکتترین زندگی، زندگیای است که همراه با حسن خلق، ارتباط دوستانه و محبتآمیز باشد و اگر این ارتباط برقرار شود، پیوندهای اجتماعی مستحکم میشود.
مرجع عالیقدر جهان تشیع اظهار کرد: روز قیامت که میشود ترازوی سنجش اعمال گذاشته و به خلوص، ارزش، ثواب عقاب عمل پرداخته میشود، مانند ترازوهای دنیا نیست و سنگینترین چیزی که در آن ترازو محاسبه میشود، حسن خلق است و اگر مردم برخورد مهربانانه با یکدیگر داشته باشند، بسیاری از اختلافات برطرف میشود.
آیت الله مکارم شیرازی گفت: در مسائل اجتماعی هم همینگونه بوده و اگر پدر خانواده حسن خلق داشته باشد، فضای آن خانواده مهربانانه است، اما اگر عکس آن باشد، فضایی خشن را شاهد هستیم و ممکن است که ضررهای جبرانناپذیری را برای فرزندان در بر داشته باشد.
وی تأکید کرد: انتقاد سازنده در جامعه باید باشد، جامعه فاقد انتقاد، جامعهای مرده است و در انتقادها دروغ، تهمت و اهانت پذیرفته نیست.
مرجع عالیقدر جهان تشیع اظهار کرد: امام علی(ع) فرمودند که ابزار ریاست صبوری، ملایمت، عدم پرخاش و غیره بوده و امیدواریم که این شیوه میان مسئولان و ارباب رجوع، اعضای خانواده، کسبه و مشتریان برقرار باشد.
آیت الله مکارم شیرازی گفت: تکفیریها پس از 1400 سال جنایات خود را آغاز کردهاند و شاهد کشت و کشتار مظلومانه مردم غزه و به ویژه کودکان بیگناه و به شکلی کاملاً وحشیانه هستیم.
وی تأکید کرد: اسلام دین رحمت، محبت و مغفرت است و امام علی(ع) میفرمایند بهترین ثروتها، ثروت قناعت بوده و قناعت گنجی تمامنشدنی است و باید به این توصیه مهم امیر مؤمنان عمل کنیم.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه حمایت آمریکا از اسرائیل احمقانه است، افزود: اگر در مسائل انرژی هستهای هم کنار بیاییم، باز این شرایط ادامه دارد.
آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد: در موضوع غزه همه واکنش نشان دادند و تنها حامی اسرائیل آمریکا بود، این گونه نمیتوان با آمریکاییها همکاری کرد و بهتر است که در بسیاری از موارد قانع باشیم و چشم و امیدمان به سمت آمریکاییها نباشد.
وی تأکید کرد: خودپسندی چیز خوبی نیست، کسی که این گونه فکر میکند، عقلش ناقص است؛ اسلام دین تواضع و فروتنی نسبت به دیگران است.