به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ وی در جمع اعضای کاروان پیاده عازم حرم امام خمینی(ره) گفته است: برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع
مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در
فیضیه، آنها را کسانی معرفی میکنند که اسلام را نشناختهاند و آنها را
متهم به توهم میکنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد
گرفتهای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟
این سخنان ، در واکنش به اظهارات اخیر حسن روحانی بیان شده است. رییس جمهور با بیان اینکه بعضی بیکار هستند و دچار توهمات میشوند، گفته بود: «عدهای مدام غصه دین و آخرت مردم را میخوردند در حالی که نه میداند، دین چیست و نه آخرت. اما همیشه قصه آخرت را می خورند»
عده ای می گفتند جنگ هر چه زودتر تمام شود! مصباح یزدی در ابتدای سخنانش می گوید: در ابتدای نهضت امام خمینی(ره) عدهای میگفتند نباید با شاه در افتاد، چرا که تنها شاه شیعه در جهان است و باید با مسالمت و مدارا از حکومت وی برای نشر تشیع استفاده شود. حتی در هشت سال دفاع مقدس نیز عدهای معتقد بودند این جنگ هرچه زودتر باید تمام شود، چرا که جنگ غیر از از دست دادن جوانها و بیوه شدن زنان و تخریب منابع و ضربه به اقتصاد کشور، حاصل دیگری ندارد!
وی با اشاره به اینکه این نحوه تحلیلها و تفسیرها از صدر اسلام تاکنون وجود داشته و دارد، خاطر نشان کرد: امام(ره) هنوز در پاریس بودند که مهندس بازرگان که یک شخصیت اسلامی و مورد احترام تلقی میشد، از سر دلسوزی و خیرخواهی به امام پیشنهاد کرد که اختلافات با شاه را تمام کنند، چرا که نمیتوان با شاه و ارتشی که دارد، مقابله کرد و این مقابله وضع را بدتر میکند و البته امام (ره)، پس از سخنان وی، شاه را رفتنی دانسته و ارتش را برادران خود خطاب کردند که بعد از رفتن شاه به جمهوری اسلامی میپیوندند.
وی ادامه داد: از همان روزی که امام (ره) در پاریس بود، بسیاری- چه بسا از سر خیر اندیشی – از امام (ره) خواستند تند و سخت برخورد نکنند، چرا که آنها روحیه برخورد نداشتند، و میخواستند راحتطلبی خود را با صلح و مدارا حفظ کنند و هرگز اجتماع و تظاهرات را برنمیتافتند، چه برسد به جان دادن.
مصباح یزدی با اشاره به اینکه تعداد کسانی که امروز حاضرند برای بقای نظام اسلامی جان خود را فدا کنند، بسیار بیش از تعداد چنین افرادی در آغاز انقلاب است، اظهار داشت: این به برکت تربیت افراد توسط امام خمینی(ره) و خلف صالح ایشان که نسخه بدل خمینی(ره) در دفاع از ارزشها و آرمان هاست، میسر شده است.
وی با اشاره به آیه قرآن کریم، ادامه داد: به تصریح قرآن کریم، دشمنان تا زمانی که شما دست از دینتان برندارید، دائما با شما در حال جنگ هستند. اما امروز دشمنان هم به این نتیجه رسیدهاند که از طریق نظامی نمیتوان به مقابله با ایران پرداخت، و لذا جنگ نرم را در پیش گرفتهاند.
عضو خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: دشمنان حتی برای لباسهای افراد نیز برنامهریزی کردهاند، بهگونهای که وقتی فردی میخواهد لباس مناسب و اسلامی تهیه کند، آن را در بازار نمییابد.
وی با اشاره به نفوذ جنگ نرم دشمن در تفکرات افراد افزود: تقریبا همه مسئولین ما در دورههای مختلف در ته دلشان باور نداشتند که بتوان حریف آمریکا شد و معتقدند که ایران در علم، تکنولوژی، صنعت و نظایر اینها به آمریکا نیازمند است و چارهای جز رابطه با آمریکا وجود ندارد و البته این رابطه، هزینهای هم دارد که طبیعتا باید پرداخت شود. یعنی از یک طرف عامل فکری و از طرف دیگر عامل روانی که راحتطلبی و رفاهطلبی است سبب شده تا این افراد، رابطه با آمریکا را مصلحت بدانند!
تو دینت را از کجا یاد گرفتهای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟وی افزود: حتی برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آنها را کسانی معرفی میکنند که اسلام را نشناختهاند و آنها را متهم به توهم میکنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفتهای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟
مصباح یزدی با اشاره به هشدار امام(ره) در خصوص نفوذ نامحرمان، اظهار داشت: برخی مسئولین به گونهای رفتار میکنند که زمینه عملی شدن این هشدار امام(ره) را فراهم کنند. جدایی دین از سیاست و بیان این مطلب که دین وظیفه روحانیت است، نه دولت، همان شعار جبهه ملی است که متأسفانه امروز از سوی برخی مسئولین عمامه به سر مطرح میشود.
وی با اشاره به اینکه امام(ره) اولین وظیفه دولت را حفظ دین مردم میدانست، خاطر نشان کرد: اگر امام(ره) احساس خطر میکرد و اگر نجف و مشهد را به خاطر ساکت بودنشان مورد خطاب قرار داده و سکوت را بر علما حرام میدانست، به خاطر احساس خطر برای اسلام بود، نه برای اقتصاد، نفت و تحریم.
عضو خبرگان رهبری افزود: اینکه عدهای بگویند دولت وظیفهای برای دین مردم ندارد، بلکه وظیفه دولت فقط برداشتن تحریمها و آن هم نه با مقاومت، بلکه از راه دیپلماسی است، بر خلاف خط امام(ره) است. مگر امام(ره) برای تحریم و اقتصاد قیام کرد؟ مگر این همه شهید برای شکم و تحریم جان خود را فدا کردند؟ مگر نه این است که همه شهدا در وصیت نامه هایشان، اسلام و پیروی از امام(ره) را گوشزد کردهاند؟
امام سر از مدفن برآورَد و ببیند که مسئولین کشور چه میگویند؟وی افزود: امروز امام سر از مدفن برآورَد و ببیند که مسئولین کشور چه میگویند؟ همان مسئولینی که از سخنانشان بر میآید که امام(ره) هم اسلام را نشناخته بود؛ همان مسئولینی که برخی از کارهای اول انقلاب را اشتباه عنوان میکنند، در حالی که امام(ره) با قوت آن را تأیید کردهاند.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه کسانی که این حرفها را میزنند، عمامه به سر هستند، خاطر نشان کرد: آیا این عده فکر میکنند مردم نمیفهمند و سرشان نمیشود؟ آیا فکر میکنند با تعارفهای توخالی و استفاده دائم از لفظ مقام معظم رهبری، در حالیکه عملشان بر خلاف صریح فرمایشات رهبری است، میتوانند مردم را فریب دهند؟
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به اینکه هدف اصلی باید حفظ دین باشد، اظهار داشت: امروز دشمن در تلاش است که ولایت شیطان را به جای ولایت الله به خورد ما بدهد و عدهای نیز زمینه آن را فراهم میکنند.
وی با بیان اینکه والله برخی از بچههای خردسال از سیاستمداران غربزده بیشتر میفهمند، اظهار داشت: مردم متوجه میشوند که دشمن در برابر وادادگی مسئولین، جلوتر آمده و پرروتر میشود، اما برخی از مسئولین هنوز نفهمیدهاند.
مصباح یزدی در پایان با اشاره به اینکه به تصریح رهبری، مراد ایشان از فرهنگ، فرهنگ اسلامی انقلابی است، اظهار داشت: باید شعارهای دین و انقلاب را بیشتر درک کنیم و بدانیم فرهنگ، نه رقصهای محلی و لهجهها و گویشها، نه اسلام آمریکایی، نه اسلام سازش و نه اسلام دیپلماتیک، بلکه اسلام انقلابی است.
مشکل یک چیز است. درد بی دردی. نه مشکل نان و آب و امنیت دارند و نه بیکاری فرزندان تحصیل کرده شان
جان مادرت سانسور نکن انتخاب
درد دل این مردم
اطاعت از رئیس جمهور اطاعت از خداست
دوما اگه نمیدونی بدون که دولت به اینگونه موسسه ها یک ریال هم پول نمی دهد
سوما حضرت استاد روحانی قرار بود 100 روزه همه جوانها را بفرسته سر کار و تحول اقتصادی راه بیندازه ولی به نظرم الحق و الانصاف خوب تحولی راه انداخته ، تحولی که داره حال همه مردم رو به هم می زنه به غیر از افرادی مثل شما ها رو!!!
انتخاب جان این حرفها رو که زدیم سانسور کن عزیز
لطفن دیگر شما دم از اطاعت از امام و رهبری نزنید. جناب مصباح و تنها به درس و بحث خود بپردازید و بیش از این نامه ی اعمال خود را سنگین نفرمایید.
یا علی
ایشان شان رییس جمهور را نگاه نمی دارند
حمايتت ميكنيم
متاسفم برای شما.
روحانی مچکریم
درود بر روحانی
درود بر روحانی
تا آخرش پای تو ایستاده ایم.
زنده نگهت داره خدا
حضرت آیتاله ؛
1- قیاس بین مشی و منش مبارزاتی حضرت امام(ره) در زمان شاه با آنچه که امروز شاهد هستیم قیاسی معالفارق است ، امام یگانهای بود که در دوران طاغوت سربرافراشت تا دین خدا را در مملکتی که مذهب به نسیان رفته بود زنده کند اما امروز بمدد انقلاب اسلامی ، در اینکشور جمهوری اسلامی برپاست و رئیس قوه مجریهاش -چه شما بخواهید چه نخواهید- یک روحانی است که بازهم -چه بخواهید و چه نخواهید- با رأی مستقیم مردم انتخاب شده و از مقبولیت بخش وسیعی از آنان برخوردار است .
2- جنابعالی آنچنان سخن میگوئید که انگار این رئیس جمهور در کشوری دیگر و توسط مردمی بیگانه با دین و فرهنگ ایرانیان انتخاب ، و به ملت ایران تحمیل شده است!! ظاهراً تنها کسانی سعادت مصونیت از انتقادات تندوتیز حضرتعالی را دارند که افکار و عقایدشان کمترین زاویهای با افکار و عقاید شما نداشته باشد!! حالا اگر مردم ، چنین افرادی را مناسب تشخیص ندهند و انتخاب نکنند تکلیف چیست ؟ سئوال اساسی این است که شما بعنوان مرجع تقلید مورد احترام ، آیا باید ایراد و انتقاد از عملکرد ، رفتار و سخنان رئیس جمهور هم کسوتتان و دولت وی را مستمراً رسانهای کنید تا موجب تنش و جنجال در جامعه و تشویش اذهان مردمی شود که رفع مشکلات عدیده معیشتیشان را به تدبیر آنها گره زدهاند یا آنکه بنا به شیوه سایر مراجع عظام تقلید در اینکشور ،انتقادات ، نقطهنظرات و رهنمودهای خود را باید بصورت مکتوب به ایشان منعکس کنید و یا در جلسات خصوصی با رئیس جمهور مطرح نمائید؟ آیا اینگونه بیمحابا رئیس جمهور منتخب مردم را مورد عتاب و خطاب قرار دادن بیش از همه تأمین سوژه خبری یرای رسانههای معاند بیگانه نیست ؟ چه کسانی از بیان اینگونه سخنان سود مییرند ، ملتی که روحانی را از میان چهارکاندیدای ریاست جمهوری کشور برگزید تا زمام امور اجرائی کشور را با هزار امید و آرزوی محقق نشده در دولت قبل، بدستش بدهد یا بیگانگانی که از ناامیدی مردم ، وجود شکاف در میان مسئولین دولتی و مراجع دینی و جنجالآفرینی سیاسی در کشور شادمان میشوند ؟
4- جناب آقای روحانی در کسوت روحانیت ، مدارج علمی را در اسکاتلند طی و موفق به اخذ دکترا از دانشگاههای آنکشور شد اما علیرغم سالها مراوده و مباحثه با اساتید علوم فلسفه و حقوق دانشگاهها و زندگی در مهد دمکراسی غرب هرگز از لباس روحانیت جدا نشد و اصالتش را فراموش نکرد و امروز نه تنها مایه افتخار و اعتبار و احترام کشورمان در جهان شده بلکه باید اسباب سرافرازی حوزه علمیه هم باشد که توانسته چنین انسان فرهیختهای را به جامعه سیاسی ایران و جهان معرفی کند ، آیا ظالمانه نیست که ایشان با آنهمه سوابق درخشان تحصیلی و مبارزاتی ،در ابتدای قبول مسئولیت سنگین اداره امور اجرائی کشور با کوهی از مشکلات و تنگناهای سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی اینچنین مورد بیمهری و انتقاد تند و علنی آنهم از سوی استاد حوزه علمیه قرار گیرد ؟ آیا اینقبیل رفتارهای پرخاشگرانه مورد قبول رهبری معظم انقلاب که بکرات تنشزدائی و دوری از جنجالآفرینی و تخریب دولتمردان را توصیه میفرمایند میباشد ؟
جناب آقای مصباح ، 8 سال حکومت دروغ و تزویر و ریا که فقط یکی از ثمراتش رویش قارچگونه دهها مفسد اقتصادی و مالی بود را تحمل کردید حداقل چهار سال هم به این دولت فرصت بدهید تا به وعدههایش عمل کند که اگر چنین نکرد آنگاه مستوجب هرگونه شماتت و بدخلقی و انتقاد حضرتعالی باشد .
گویا شما هنوز با عقاید جناب ایشان آشنا نشده اید.
من به عنوان یک ایرانی فقط میدانم در این برهه زمانی باید پشتیبان دولت منتخب باشم
اتفاقا مردم حیلی هم سرشان میشود وبه همین دلیل اگثریت قاطع آنها به نامزد توصیه شده جنابعالی رای ندادند.همان علمایی که سنگ آنان را به سینه میزنید،آیتالله مکارم ،ریس دولتی که سما اطاعت از اورا ااطاعت از خدا قلمداد میکردید،فریبکار وارایه دهنده آمار دروغ معرقی کرده اند.که البته کاش بهنگام این کار را میکردند