arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۶۴۷۱۴
تاریخ انتشار: ۳۲ : ۰۰ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۳

روزنامه جمهوری اسلامی: مگر فوتبال چقدر فاسد است که رسایی به برزیل می‌رود؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : روزنامه «جمهوری اسلامی» در واکنش به خبر سفر حمید رسایی، نماینده مجلس شورای اسلامی به رقابت‌های جام جهانی 2014 برزیل نوشته است: نکته قابل تأمل اینست که هیچکس نمی‌پرسد آیا فوتبال کشور واقعاً بقدری فاسد است که حتی برای مسابقات جام جهانی هم باید ناظر مبارزه با فساد فرستاد؟

 این روزنامه در مطلبی با عنوان «جهت اطلاع» نوشت: محمدعلي پورمختار، رئيس كميسيون اصل 90 خانه ملت از سفر حميد رسايي رئيس كميته مبارزه با فساد اين كميسيون به كشور برزيل همزمان با برگزاري مسابقات جام جهاني فوتبال خبر داد. به گزارش عصر ايران، وي درباره دلايل سفر رسايي به برزيل، گفت: آقاي رسايي به عنوان رئيس كميته مبارزه با مفاسد و همچنين مسئول پرونده فساد در فوتبال توسط كميسيون اصل 90 و مجلس به برزيل سفر مي‌كند.

در بررسي‌هاي كميسيون، مجموعه گزارشاتي مربوط به جام جهاني نيز داشتيم كه به همين سان تصميم گرفته شد آقاي رسايي براي بررسي مسائل به برزيل اعزام شود. رئيس كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي افزود: "قرار است آقاي رسايي با سفر به برزيل از نزديك بر مباحث مرتبط با فوتبال ايران در جام جهاني نظارت كند و موضوعات مورد نظر را مورد بررسي قرار دهد." نكته قابل تأمل اينست كه هيچكس نمي‌پرسد آيا فوتبال كشور واقعاً بقدري فاسد است كه حتي براي مسابقات جام جهاني هم بايد ناظر مبارزه با فساد فرستاد؟

 * دارالافتاء مصر، با صدور فتوايي در واكنش به آواز خواندن با قرآن در اندونزي، خواندن قرآن با آلات موسيقي و آواز خواندن با آيات اين كتاب مقدس را شرعاً حرام اعلام كرد. در اين فتوا آمده است: قرآن براي مطرب خواني مردم يا آواز خواندن آنان نازل نشده؛ بلكه خداوند مسلمانان را به فهم معاني و تدبر و پندها و احكام اين كتاب مقدس امر كرده است. اين دارالافتاء تاكيد كرد: قرآني كه با موسيقي آهنگين شود، آن قرآني كه خداوند بر رسولش نازل كرده و ما آن را به عنوان يك عبادت تلاوت مي‌كنيم، نيست. دارالافتاء مصر در واكنش به آوازخواني با قرآن توسط جواني اندونزيايي به سبك "اُپرا" در يكي از كنسرت‌هاي اين كشور، فتواي مذكور را صادر كرد. امام جماعت مسجد "عمر مكرم" قاهره با اعتراض به اين اقدام، آن را بيانگر توهين به قرآن كريم دانست و از دولت اندونزي خواست به خاطر اين مسئله از مسلمانان عذرخواهي كند.

 * شيخ عيسي قاسم روحاني برجسته بحريني در خطبه‌هاي نماز جمعه منامه گفت: ما همه وطنمان را دوست داريم اما اينكه بحرين به عنوان مقر دادگاه حقوق بشر در جهان عرب انتخاب شود فاقد تفسير حقوق بشر و به نفع پايمال كنندگان حقوق بشر در بحرين است. به گزارش صداي منامه، وي افزود: در شرايطي كه رژيم آل خليفه حقوق شهروندانش را پايمال مي‌كند و احكام ستمگرانه و سختگيرانه‌اي عل?ه آنها صادر مي‌كند و كودك و زن و جوان و نوجوان را - كه تنها گناهشان مطالبه حقوقشان مي‌باشد - به قتل مي‌رساند، انتخاب بحرين به عنوان مقر اين دادگاه به تمسخر گرفتن مردم بي‌گناه بحرين و كمك به رژيم براي پايمال كردن حقوق بشر است. وي گفت: آيا اين انتخاب سرپوش گذاشتن بر اوضاع حكومت و تجاوزهايي كه نسبت به حقوق بشر انجام مي‌دهد است يا اعلام شكست اين دادگاه و عدم جديت در كار مي‌باشد؟ آيا انتخاب گورستان حقوق بشر به عنوان مقر دادگاهي كه نگهبان حقوق بشر است با عنوان دادگاه همخواني دارد؟
برچسب ها: رسایی ، برزیل
نظرات بینندگان