arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۵۲۰۶۵
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۲ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۲

گمانه‌زنی‌ها درباره محل سقوط هواپیمای مالزی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در حالی که ناو جنگی چین برای یافتن قطعاتی که ماهواره های این کشور تصویربرداری کرده وارد دریای جنوبی چین شده است، برخی گزارش ها احتمال داده است این هواپیما در اقیانوس هند و یا دریای عرب ناپدید شده باشد.

به گزارش ایرنا، رسانه های چین روز جمعه بسیاری از مطالب و سرمقاله های خود را به موضوع هواپیمای مالزیایی ام.اچ 370 اختصاص دادند که بامداد شنبه در حالی که خلبانش از نبود هیچ مشکلی خبر داده بود، ناپدید شد.

153 نفر از سرنشینان این هواپیما که با 239 مسافر و خدمه به پرواز درآمد، چینی بوده اند البته در برخی اخبار به 154 نفر نیز اشاره شده است .

چین 9 کشتی و ناو را مامور جستجو در آبهایی کرده است که تصور می شود محل سقوط احتمالی هواپیما باشد .

افزون بر آن 10 ماهواره با تغییر جهت بر روی این مناطق تمرکز کرده اند و تصاویر منتشر شده سه شی بزرگ به طول 24 متر را نشان می دهد که شاید مربوط به هواپیما باشد اما هیچ منبع موثقی این را تایید نکرده است.

سازمان هواپیمایی چین پیشنهاد کرده است تیمی از این سازمان متشکل از شماری از کارشناسان به جستجوگران ملحق شوند.

با ورود به روز هفتم ناپدیدشدن این هواپیما و گشت زنی و جستجو برای یافتن آن، مالزی اعلام کرده است جنگنده های این کشور ساعت ها بر فراز منطقه مورد نظر چین که قطعات تصویربرداری شده اند پرواز داشته اما هیچ اثری و علامتی از هواپیما دیده نشده است.

چین با کشتی ها و پنج بالگرد اعزامی بیش از 45 هزار کیلومتر را در حیطه جستجو قرار داده است و برای ورود به خلیج تایلند آماده شده و در تنگه مالاکا نیز امدادرسانی خواهد کرد.

رسانه های چین نوشتند مالزی می گوید شاید هواپیما از تنگه مالاکا عبور کرده باشد، لذا باید این احتمال را جدی گرفت و جستجوها را وسعت داد. این کشور می گوید تمامی اطلاعات رادارها را در اختیار آمریکا و چین هم قرار داده است.

بیش از 80 کشتی و هواپیمای 12 کشور دنیا در دو سوی شبه جزیره مالزی در حال جستجو برای یافتن نشانه ای از این هواپیمای بویینگ 777 هستند که از ساعت یک و 20 دقیقه بامداد شنبه در مسیر مالزی به پکن ناپدید شده است.

جستجوگران می گویند که احتمال اینکه هواپیما مدتی بعد از اینکه از رادار محو شده باز هم پرواز خود را ادامه داده باشد زیاد است و شاید حتی وارد اقیانوس هند و یا دریای عرب شده باشد.

آنها هواپیمای ایرباس 330 فرانسه را مثال می زنند که سال 2009 در سواحل برزیل ناپدید شد و به دلیل اینکه پروازش را برای مدتی ادامه داده بود پنج روز طول کشید تا پیدا شود.

هند به همین دلیل از عصر روز پنجشنبه با اعزام چند فروند هواپیما و کشتی ردیاب به عملیات تجسس برای یافتن هواپیمای مفقودالاثر مالزیایی پیوست.

این کشتی ها عازم دریای شرق جزایر آندمان و نیکوبار برای یافتن اثری از هواپیمای مسافربری مالزیایی شده اند.

از سوی دیگر لی که چیانگ نخست وزیر چین تاکیدکرده است امید مردم نباید به یاس تبدیل شود. باید جستجو را با تمام توان انجام ادامه داد.

سفارت چین در مالزی نیز اعلام کرده است سرعت بخشیدن به جستجوها اولویت نخست است.

این سفارت از مالزی خواسته است به خواسته ها و نیازهای خانواده های مسافران این هواپیما توجه جدی نشان داده و اطلاعات لازم را در اختیار آنها قرار دهد.

تیم ویژه ای از چین و مالزی برای پاسخگویی به سوالات و ابهامات تشکیل شده است اما هیچکس واقعا جواب درستی برای بزرگترین معمای تاریخ پروازهای هواپیمایی ندارد.

امروز شین هوا گزارش کرد که نگرانی از افزایش اختلالات روحی و روانی خانواده های مسافران چینی فزونی گرفته است.

این خبرگزاری نوشت: به رغم آنکه به خانواده ها گفته شده است برای شنیدن اخبار ناخوشایند آماده باشند ولی دچار مشکلات روحی و روانی شده اند .

کارشناسان معتقدند که با افزایش نگرانی ها به دلیل طولانی شدن مدت زمان ناپدیدشدن مسافران خطر افسردگی و بی اشتهایی و تغییرات فیزیکی نامناسب خانواده های آنان را تهدید می کند.
نظرات بینندگان