به گزارش خبرآنلاین، محصولی پیش از این در کمیسیون اجتماعی هم نتوانسته بود موافقت قنبری را جلب کند. چرا که نماینده ایلام میگفت که اعتراضات مردمی و اسنادی که به نمایندگان ارائه میدهند، نشان دهنده غلط بودن آمارهای ارائه شده از سوی وزیر است.
داریوش قنبری در طرح سوالش با بیان اینکه نظام سلامت از ارکان توسعه هرکشوری است، اظهار داشت: خوشبختانه مجلس در دوره هشتم، در حوزه سلامت توجه فراوانی داشته و درراستای اجرای اصل 29 قانون اساسی، مصوبات خوبی داشته است. اما انتظار میرود که این مصوبات از سوی دولت اجرا شود.
وی بابیان اینکه دفترچههای بیمهای نونی در بسیاری از مراکز درمانی و داروخانهها فاقد اعتبار استف ادامه داد: دارندگان دفترچههای بیمه روستایی فقط دلشان خوش است که بیمه شدهاند، در حالیکه هیچ خدمتی به آنها ارائه نمیشود. کا اینکه از 28 هزرتومان هزینه یک سونوگرافی فقط 7 هزارتومان آن را بیمه پرداخت کرده است. این درحالی است که اغلب مراکز درمانی، اصلا دفترچههای بیمه را به دلیل عدم پرداخت دیون از سوی سازمانهای بیمهگر، نمیپذیرند و مردم بیچارهسرگردان هستند.
نماینده ایلام این عارضه را ظلمی به مردمی دانست که هرماه از حقوقشان مبالغی برای بیمه میپردازند و افزود: به نظر میرسد که مراکز بیمهگر به فکر منافع خودشان هستند نه مردم.
صادق محصولی در پاسخ به این سوال، سخنانش را با قدردانی از حمایت نمایندگان از اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها آغاز کرد و بعد با پذیرش مشکلاتی در پرداخت سازمانهای بیمهگر به مراکز درمانی، گفت: خوشبختانه این مشکلات تا حدودی رفع شده و الان برای پرداخت حق بیمهها وقفه چندانی نداریم و ظرف سه ماه تسویه حسابها انجام میشود.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال 89 مبلغی بالغ بر 900میلیارد تومان به صندوقهای بیمهگر و پزشکان طرف قرارداد پرداخته شده است، ادامه داد: ما برای تسویه کامل سه ماه فرصت داریم. تا کنون مطالبات تا مهر و آبان ماه را پرداخت کردهایم و معوقهای وجود ندارد. البته اسناد آذرماه تا نیمه بهمن به دست ما میرسد و پرداخت خواهیم کرد.
قنبری از وزیر راه خواست تا یکبار اعلام کند که درآمد سازمان تامین اجتماعی دقیقا چقدر است و آن را چطور هزینه میکند؟
وزیر رفاه با بیان اینکه کمبود اعتبار بیمارستانها تنها به عدم پرداخت معوقات بیمهای نیست، درباره بیمههای درمانی نیز گفت که 657 میلیارد تومان حق بیمه بیمارستانی تا کنون پرداخت شده است. البته در اوایل امسال به شدت در این زمینه مشکل داشتیم که با تلاش زیاد آن را رفع کردیم.
محصولی که میگفت وزارت رفاه هیچ دینی از سال گذشته ندارد و نسبت به قانون بودجه جاری نیز، عملکرد مناسبی داشته است، در پاسخ به اینکه سازمان تامین اجتماعی چقدر درآم دارد و چگونه آن را هزینه می کند، گفت: ما 570 میلیارد تومان درآمد داشتیم که آن را به 1120میلیارد تومان افزایش دادیم ولی 90 درصد آن برای مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی پرداخت می شود و مابقی برای بیمه شدگان هزینه میشود.
وی از تقدیر وزرای علوم و بهداشت از وی به دلیل تاکید در پرداخت معوقات سازمانهای بیمهای به بیمارستانهای آموزشی درمانی خبر داد و بخشهای از نامه دستجردی را نیز خواند و گفت: انجمن داروسازان نیز از بنده تشکر کرده است. اینها نشان میدهد که ما کارمان را در وزارت رفاه به خوبی انجام دادهایم.