arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۲۶۵۰۷
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۰۸ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۲

کیهان: قضاوت ناطق در مورد فتنه، دمیدن در آتش فتنه بود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سخنگوی حزب کارگزاران که حزب متبوع وی بیشترین سهم را در کابینه جدید دارد می‌گوید جای یک اقتصاددان برجسته در تیم اقتصادی دولت خالی است.

حسین مرعشی در مصاحبه با مجله آسمان گفته است: جای یک اقتصاددان برجسته در تیم اقتصادی دولت خالی است. در واقع از این جهت علی‌رغم احترامی که برای سه بزرگوار (نوبخت سازمان برنامه و بودجه، طیب‌نیا وزیر اقتصاد و احتمالا آقای سیف به عنوان رئیس کل بانک مرکزی) قائل هستم اما در تیم اقتصادی دو مسئله از نظر من مهم است؛ یکی اینکه این تیم فاقد یک عنصر برجسته از اقتصاددانان کشور است. دوم اینکه این ستاد نسبت به برنامه اجرایی دولت و به تناسب آن قوی نیست.

وی می‌افزاید: ستاد اقتصادی دولت تناسبش با بدنه ضعیف است.

یادآور می‌شود هم‌اکنون معاون اول رئیس‌جمهور (جهانگیری)، رئیس کل بانک مرکزی، وزرای صنعت و معدن، نفت، راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی از نزدیکان حزب کارگزاران به شمار می‌روند و محمدعلی نجفی نیز هرچند برای وزارت آموزش و پرورش رأی نیاورد اما به سمت معاونت رئیس‌جمهور و ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری منصوب شد.

مرعشی در ادامه این مصاحبه به قضاوت ناطق پس از نمازجمعه 26 تیر 1388 - که دمیدن در آتش فتنه بود - پرداخته و می‌گوید: آقای ناطق گفت همین طور که جمله به جمله آقای هاشمی را گوش می‌کردم، می‌گفتم شیرمادر حلالت، خدا خیرت بدهد، بارک‌ا...، احسنت. می‌گفت آقای هاشمی با این خطبه معجزه کرد. ببینید نتیجه آن خطبه آرام‌بخش، متین، رسا، راهگشا و کارساز این شد که آقای هاشمی دیگر نیاید خطبه بخواند.

برخلاف ادعای مرعشی همان خطبه تحریک‌کننده فتنه‌گران برای فتنه‌گری‌های بزرگ‌تر در نماز جمعه روز قدس (27 شهریور)، 13 آبان، 16 آذر و 6 دی (روز عاشورا) بود. برخی حاضران در نماز جمعه 26 تیر فتنه‌گرانی بود که با کفش و اختلاط زن و مرد در صف نماز جمعه ایستادند و پس از این تظاهر اقدام به آشوبگری و فحاشی علیه نظام کردند.

مرعشی در پایان این مصاحبه از احتمال برخی ریزش‌ها در دولت جدید خبر داده و درباره نقش خود می‌نویسد: من ته صف دولت جدید را جمع می‌کنم. بالاخره قطاری که راه ‌افتاده یکسری ریزش خواهد داشت، من آخرین نفری هستم که ته صف را جمع می‌کنم و کمک می‌کنم. در واقع بدون اینکه سمتی از آقای روحانی انتظار داشته باشم و سمتی را بخواهم از آقای روحانی قبول کنم، ته صف را جمع می‌کنم هر کسی نتوانست هدفش را پیش ببرد و کنار ماند و رنجید همه اینها را ته صف دوباره جمع می‌کنم و توی صف می‌آورم.
نظرات بینندگان