پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : «دادگاه میخواهد من را دوباره مجازات کند و این برخلاف قانون است»، این اظهارات فائزه هاشمی در مورد رسیدگی به پروندهای با اتهام «اخلال در نظم عمومی» است.
به گزارش ایسنا، فائزه هاشمی مهر ماه سال 91 به اتهام تبلیغ علیه نظام از سوی شعبه 15 دادگاه انقلاب به شش ماه حبس محکوم و در همان ماه برای گذراندن دوران محکومیتش راهی زندان اوین شد.
اواسط اسفندماه همان سال، فائزه هاشمی با گذراندن دوران محکومیتش آزاد شد. البته برای وی به اتهام اخلال در نظم زندان پروندهای جدیدی تشکیل شد.
دادستان عمومی و انقلاب تهران در حاشیه مراسم تودیع و معارفه سرپرست دادسرای جرایم رایانهای در جمع خبرنگاران درباره پرونده فائزه هاشمی گفت: پروندهای به اتهام اغتشاش در نظم زندان برای وی مطرح شده است و پرونده مذکور در مرداد ماه رسیدگی میشود.
وکیلمدافع فائزه هاشمی در همان روز به ایسنا گفت که دادگاه موکلش 16 مرداد ماه و در شعبه 15 دادگاه انقلاب برگزار میشود.
فائزه هاشمی اردیبهشت ماه سال جاری در حالی که برادرش را در دادگاه انقلاب همراهی میکرد، درباره آخرین جزییات پرونده خود مدعی شد: دستگاه قضایی میخواهد من را دو بار مجازات کند که این موضوع بر خلاف قانون است.
وی با بیان اینکه «اتهامی که به من نسبت میدهند صحت ندارد»، گفت: اگر بر فرض مثال این اتهام با عنوان اخلال در نظم زندان باشد باید به موجب قانون داخل زندان رسیدگی شود که من این محکومیت را سپری کرده و 5 روز انفرادی را در زندان تحمل کردم.
ریاحی در توضیح این پرونده گفت که موکلم زمانی که دوران محکومیت خود را در زندان بسر میبرد با همین اتهام تنبیه انضباطی شد و 5 شب را در انفرادی گذارند و دیگر جرم جدیدی نباید برایش در کیفرخواست قرار میگرفت.
وی اتهام موکلش را اخلال در نظم عمومی عنوان کرد و افزود: مجازات این اتهام طبق آییننامه زندان تا 20 روز زندان انفرادی است که موکل به موجب تصمیمی که شورای طبقهبندی زندان گرفت 5 روز را در انفرادی گذارند.
ریاحی تصریح کرد: در زمان رسیدگی به این پرونده ما دفاعیات لازم را ارائه خواهیم کرد. معتقدیم تخلفی که به خانم هاشمی نسبت داده شده از تخلفات انضباطی داخل زندان است و مجازاتش طبق آییننامه اجرای سازمان زندانها تصمیمی است که شورای طبقهبندی زندان مقرر میکند که در مورد وی در همان زمان اجرا شد.
ریاحی در تماس اخیر خبرنگار ایسنا در مورد دادگاه فائزه هاشمی گفت که ترجیح میدهم تا قبل از برگزاری دادگاه صحبتی نکنم.