arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۰۹۲۰۹
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۲

آل اسحاق: هاشمی با توجه به شرایط کشور نمی آید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: احساس می کنم که هاشمی با توجه شرایط و اقتضائات کشور نمی آید.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، یحیی آل اسحاق بعداز ظهر پنجشنبه در نشستی با خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به سوالی در خصوص آمدن یا نیامدن هاشمی اظهار داشت: تشخیص آمدن و یا نیامدن هاشمی با خود اوست و آقای هاشمی تشخیص سیاسی بسیار بالایی دارد و دارای توان تجزیه و تحلیل خوبی است و هیچکس نمی تواند در مورد آمدن و یا نیامدن او تصمیم بگیرد.

وی بیان داشت: خیلی ها به دنبال آمدن هاشمی هستند و ایشان را تحت فشار قرار می دهند اما آمدن و نیامدن او دست خودش است.

آل اسحاق در خصوص نظر خود در مورد آمدن و یا نیامدن هاشمی گفت: احساس می کنم که وی با توجه شرایط و اقتضائات کشور نمی آید و هاشمی به صراحت بیان کرده وقتی افراد دیگری هستند ضرورتی به حضورش نیست.

وی بیان داشت: با این حال هاشمی توان و ارتباطات بالایی دارد و اینکه می تواند مشکلات کشور را رفع کند بستگی به برنامه ها و مجموعه مدیریتی او دارد.

اتهامات دولت به موتلفه سیاسی است

وی در پاسخ به سوالی در خصوص اتهام حامیان دولت به برخی  اعضای موتلفه مبتنی بر نقش داشتن آنان در گرانیها به خصوص گرانی پسته گفت: اداره امور اجرایی کشور در دست موتلفه نبوده و این حزب صادرکننده پسته نیست.

آل اسحاق بیان کرد: موتلفه در حوزه اقتصادی نقشی ندارد و برخی اتهامات به این حزب سیاسی است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تا آخر در صحنه انتخابات حضور می یابد، گفت: کسی که می خواهد در انتخابات شرکت کند علاوه بر مشروعیت باید مقبولیت و محبوبیت هم داشته باشد.

جامعتین را به عنوان فصل الخطاب کاندیدا قبول داریم

آل اسحاق با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور و احاطه اش به مسائل اقتصادی افزود: اگر قرار شود مشکلات کشور حل شود باید کسی مثل من در صحنه حضور یابد.

وی بیان کرد: با این حال هیچکس به تنهایی قادر به رفع مشکلات نیست و نیاز به یک تیم هماهنگ، همدل و با برنامه است.

این کاندیدای جبهه پیروان امام و رهبری اضافه کرد: برنامه ها و روش من برای اداره کشور روشی اعتدالی است و برای خودم مشروعیتی برای حضور قائل هستم اما اگر مردم قبول کردند، می مانم.

وی با اشاره به تکثر کاندیدا در جریان اصولگرایی افزود: این تکثر موجب شکسته شدن آرای اصولگرایان می شود اما به دنبال مکانیسمی هستیم که این تکثر را به وحدت برسانیم و هر کس مقبولیت بیشتری داشته باشد در صحنه می ماند.

آل اسحاق اضافه کرد: جامعتین را به عنوان فصل الخطاب می دانیم و اگر به نتیجه نرسیدیم، رای آنها را به عنوان حکمیت قبول می کنیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین درپاسخ به سوالی در خصوص علت بالا رفتن تورم در زمان وزارت او در دولت سازندگی گفت: در آن دوران به علت جنگ، خسارت هزار میلیارد تومانی به کشور وارد شده بود و خطوط تولید و زیربناها باید شکل می گرفت و منابع هم به دلیل تحریمها کم بود.

وی افزود: امکان استقراض از خارج وجود نداشت و مردم هم پس انداز نداشتند براین اساس بخش زیادی از منابع را صرف سرمایه گذاری کردیم.

آل اسحاق اظهار داشت: با این حال در آن تورم 45درصدی، نرخ تورم کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم پنج درصد بود.

موتلفه با توجه به نیاز کشور کاندیدا معرفی کرده است

این کاندیدای جبهه پیروان امام و رهبری همچنین بیان داشت: موتلفه در 50سال گذشته به دنبال قدرت و معرفی وزیر نبوده اما بعد 50سال که احساس کردند توانایی اجرایی پیدا کرده اند و هم با توجه به نیاز کشور، در انتخابات حضور یافتند.

وی همچنین از ادبیات تهاجمی در برخورد با دنیا انتقاد کرد و گفت: سیاست ما باید برمبنای عزت، حکمت و مصلحت باشد.

وی بر برخورد تعاملی در مناسبات سیاسی تاکید کرد و افزود: یک سری از هزینه هایی که بدون فایده برما تحمیل شده، ناشی از ادبیات تهاجمی در سیاست خارجی است.

آل اسحاق در خصوص مذامره با آمریکا نیز گفت: وظیفه دولت کار اجرایی است و سیاست خارجی کلان کشور را مقام معظم رهبری براساس قانون تدوین می کنند.

وی عنوان کرد: دولت باید مجری سیاست های نظام در بحث سیاست خارجی باشد.
نظرات بینندگان