سس رژیمی بهترین سسی است که خیال شما را از بابت خوردن سالاد و غذاهای فست فودی راحت میکند و شما میتوانید در منزل این سسهای رژیمی را بهراحتی تهیه کنید.
سسها یکی از هیجانانگیزترین چاشنیها در دنیای آشپزی هستند که بسیار محبوب و پر طرفداراناند. سسها در انواع و طعمهای گوناگون موجودند که برای سرو غذاهای اصلی، پیش غذا و سالادها استفاده میشوند. سسها در دنیای فست فود نیز بسیار پر کاربرد و محبوب هستند، طوری که میتوان گفت هرکدام از این فست فودها با نوع خاصی از سسها سرو میشوند. امروز میتوانید انواع سس را در طعمها و رنگهای گوناگون داخل سوپر مارکتها و فروشگاههای مواد غذایی تهیه کنید. اما سسهای بازاری معمولا پر چرب و دارای افزودنیهای مضر خوراکی هستند که برای تهیه آنها معمولا از تخم مرغ و روغن مایع استفاده میشود. یکی از دغدغههای افرادی که رژیم دارند، سس سالاد است که به دلیل کالری زیاد نمیتوانند آن را مصرف کنند. خوردن سالاد به تنهایی هم برای خیلی از افراد مزه ندارد و دوست دارند آن را همراه با یک چاشنی خوشمزه سرو کنند. اگر شما هم رژیم دارید و برای خوردن سس سالاد دچار مشکل هستید، ما در این مطلب میخواهیم 5 مدل سس رژیمی خوشمزه و آسان را به شما آموزش بدهیم تا در منزل تهیه کنید و از خوردن آنها با خیال راحت لذت ببرید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
سس رنچ یونانی
مواد لازم
ماست یونانی: سه چهارم لیوان
سیر رنده شده: 1 حبه
جعفری خرد شده: یک چهارم لیوان
پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
پودر پیاز: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این سس خوشمزه ماست یونانی را داخل شیشه بریزید، سپس سیر رنده شده، جعفری و پیازچه خرد شده، سس خردل، پودر پیاز، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. این سس برای فست فود و سالاد بسیار مناسب است.
سس چیلی لیمو
مواد لازم
روغن زیتون: دو سوم لیوان
آبلیمو: یک دوم لیوان
فلفل چیلی تازه: 2 قاشق غذاخوری
عسل: 2 قاشق غذاخوری
سیر له شده: 1 حبه
طرز تهیه
برای درست کردن این سس خوشمزه اول روغن زیتون را داخل ظرف بریزید و آبلیمو، فلفل چیلی تازه، عسل و سیر له شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. این سس برای سالاد بسیار مناسب است.
سس ایتالیایی
مواد لازم
روغن زیتون: دو سوم لیوان
سرکه قرمز: یک چهارم لیوان
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
سیر له شده: 1 حبه
پنیر پارمسان: 3 قاشق غذاخوری
عسل: 1 قاشق چایخوری
آویشن: یک دوم قاشق چایخوری
پودر پیاز: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه
روغن زیتون را داخل یک ظرف مناسب بریزید، سپس سرکه قرمز، جعفری و ریحانه خرد شده، سیر رنده شده، پنیر پارمسان، عسل، آویشن، پودر پیاز، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و با گوشتکوب برقی بزنید تا سرکه و روغن با هم مخلوط شوند. این سس برای فست فود و سالاد مناسب است.
سس سیر
مواد لازم
سیر له شده: 1 حبه
ماست چکیده: دو سوم لیوان
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این سس خوشمزه ابتدا ماست چکیده را داخل یک ظرف یا شیشه بریزید، سپس سیر رنده شده، آبلیمو و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. این سس هم برای فست فود و سالاد بسیار مناسب است.
سس گشنیز
مواد لازم
گشنیز خرد شده: 1 فنجان
سیر رنده شده: 1 حبه
روغن زیتون: یک دوم فنجان
عسل: 1 قاشق چایخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای درست کردن سس گشنیز ابتدا روغن زیتون را داخل یک شیشه بریزید، سپس گشنیز خرد شده، سیر رنده شده، عسل، آبلیمو و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. این سس خوشمزه هم برای فست فود و سالاد مناسب است.
نکته مهم
همه این پنج مدل سس را میتوانید داخل شیشه دربسته و تمیز بریزید و به مدت 2 هفته داخل یخچال از آن نگهداری کنید.
فرارو