کد خبر: ۹۱۳۵۵۲
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۰۲ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۴

هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا در غرب عراق سقوط کرد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) بامداد جمعه اعلام کرد، یک هواپیمای سوخت‌رسان KC-۱۳۵ این کشور در یک سانحه هوایی در عراق سقوط کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) بامداد جمعه اعلام کرد، یک هواپیمای سوخت‌رسان KC-۱۳۵ این کشور در یک سانحه هوایی در عراق سقوط کرد.

سنتکام در شبکه اجتماعی ایکس در بیانیه‌ای گفت که این حادثه در جریان «عملیات خشم حماسی» علیه ایران رخ داد و «تلاش‌های امدادی در جریان است.»

سنتکام افزود: ۲ هواپیما در این حادثه درگیر بودند. یکی از هواپیماها در غرب عراق سقوط کرد و هواپیمای دوم به طور امن فرود آمد. این حادثه به دلیل آتش دشمن یا دوست نبود.

آمریکا حمله تجاوزکارانه و غیرقانونی خود و رژیم صهیونیستی علیه ایران را عملیات خشم حماسی می‌نامد.

در حالی که جمهوری اسلامی ایران وارد مذاکرات جدی با آمریکا شده بود، صبح شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶)، آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند دوره گذشته و بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز کرده و به چندین نقطه در شهرهای مختلف حمله کردند.

رئیس جمهوری آمریکا با انتشار ویدئویی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» که به نظر می‌رسد پیشتر آماده شده بود، گفت: حملات نظامی گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کردیم. وزارت جنگ ایالات متحده، این عملیات را «عملیات خشم حماسی» (OPERATION EPIC FURY) نامید.

ترامپ در توجیه حملات علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: ارتش ایالات متحده در حال انجام یک عملیات عظیم و مستمر است تا از تهدید آمریکا و منافع اصلی امنیت ملی جلوگیری کنیم.

تجاوز دوباره واشنگتن - تل آویو، در حالی که جمهوری اسلامی ایران مذاکرات با آمریکا را گامی برای ایجاد شفافیت درباره صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای کشورمان برداشته بود، روندی تکراری و در عین حال فریبنده از دیپلماسی آمریکایی را در عرصه روابط بین‌الملل به تصویر کشید.

نظرات بینندگان