لهستان: در صورت وقوع جنگ، تنها برای ۲ هفته مهمات داریم/ ذخایر تسلیحاتی ما به دلیل تامین سلاح برای اوکراین کاهش یافته/ در حال جایگزین کردن این ذخایر هستیم | سایت انتخاب
کد خبر: ۸۵۸۰۶۹
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۵ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۴

لهستان: در صورت وقوع جنگ، تنها برای ۲ هفته مهمات داریم/ ذخایر تسلیحاتی ما به دلیل تامین سلاح برای اوکراین کاهش یافته/ در حال جایگزین کردن این ذخایر هستیم

رئیس اداره امنیت ملی لهستان اذعان کرد که در صورت وقوع جنگ، این کشور تنها برای دو هفته مهمات دارد‌.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: رئیس اداره امنیت ملی لهستان اذعان کرد که در صورت وقوع جنگ، این کشور تنها برای دو هفته مهمات دارد.

داریوس لوکفسکی، رئیس اداره امنیت ملی لهستان می‌گوید که در صورت وقوع جنگ، این کشور تنها برای دو هفته نبرد، مهمات دارد.

لوکفسکی می‌گوید که لهستان با هدف تقویت ارتش، تولید سلاح را افزایش داده است تا برای مقاومت برابر حمله احتمالی روسیه، ظرفیت کافی ایجاد کرده باشد. این کشور عضو ناتو با منطقه کالینینگراد روسیه، بیش از ۲۳۱ کیلومتر مرز مشترک دارد.

لوکفسکی در پاسخ به این پرسش که در صورت وقوع جنگ آیا ذخایر زرادخانه تسلیحاتی لهستان قادر به پنج روز مقاومت است، گفت: در بسیاری حوزه‌ها و برخی مهمات چنین احتمالی وجود دارد اما این موضوع درباره همه انواع مهمات صدق نمی‌کند.

وی افزود: معتقدم که بسته به نحوه آغاز درگیری، با توجه به سطح فعلی ذخایر تسلیحاتی، می‌توانیم عملیات‌های دفاعی را برای یک یا دو هفته ادامه دهیم.

به گفته لوکفسکی، وقتی که پای تامین مهمات برای سامانه‌های تسلیحاتی قدیمی‌تر که تولید آنها متوقف شده است، به میان بیاید، شرایط به شدت بحرانی خواهد شد.

لوکفسکی می‌گوید که ذخایر تسلیحاتی لهستان به دلیل تامین سلاح برای اوکراین کاهش یافته است اما تاکید کرد که «این کاهش بسیار محتاطانه صورت گرفته و در این مرحله، در حال جایگزین کردن ذخایر هستیم.»

وی همچنین اضافه کرد مادامی که جنگ اوکراین ادامه یابد، «ما(لهستان) برای بازسازی قوای نظامی خود و تولید و جایگزینی ذخایر تسلیحاتی‌مان، زمان به دست می‌آوریم.»

نظرات بینندگان