ببینید/ بذرپاش، وزیر راه دولت رئیسی: جایم را در هلیکوپتر با امیرعبداللهیان عوض نکردم؛ اصلا سوار هلیکوپتر رئیس جمهور نشدم
مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی دولت رئیسی گفت: جایم را در هلیکوپتر با امیرعبداللهیان عوض نکردم. بنده، وزیر نیرو و وزیر خارجه قرار بود بعد از یک افتتاح به تهران برای جلسه هیئت دولت برگردیم که آن حادثه پیش آمد.
مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی دولت رئیسی گفت: جایم را در هلیکوپتر با امیرعبداللهیان عوض نکردم. اصلا سوار هلیکوپتر رئیس جمهور نشدم. بنده، وزیر نیرو و وزیر خارجه قرار بود بعد از یک افتتاح به تهران برای جلسه هیئت دولت برگردیم که آن حادثه پیش آمد.
مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی طی سخنانی در تشریح جزئیات حادثه بالگرد حامل رئیسی رئیسجمهور و همراهان ایشان بیان کرد: ما حدود ساعت 14.30 عملیات جستجو را شروع کردیم و یک ساعت بعد، بارندگی و مه وجود داشت و دیدِ حداقلی را مختل کرد و در منطقه و روستاها پخش شدیم تا آنها هم کمک کنند. برای شناسایی دقیق منطقه بر اساس آنتن تلفن همراه نیاز به سه آنتن بیتیاس در آن منطقه بود که یک آنتن بیتیاس وجود داشت که با استفاده از آن، حدود منطقه و روستای اوزی را مشخص کردند.