arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۴۶۰۷۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۱۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹

حاجی دلیگانی: ۹۰ درصد دریافت کنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی شرکت‌های کاغذی بودند / این شرکت‌ها سال ۱۳۹۶ ثبت شده اند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس عنوان کرد: ۹۰ درصد شرکت‌های دریافت کننده ارز ۴۲۰۰ تومانی شرکت‌های کاغذی بودند که سال ۱۳۹۶ در سازمان ثبت شرکت‌ها ثبت شده اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس عنوان کرد: ۹۰ درصد شرکت‌های دریافت کننده ارز ۴۲۰۰ تومانی شرکت‌های کاغذی بودند که سال ۱۳۹۶ در سازمان ثبت شرکت‌ها ثبت شده اند.

به گزارش تسنیم، حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در مصاحبه با رادیو مشکل اصلی در تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی را متوجه مجلس و دولت دانست و گفت: ما هرچه قدر فریاد زدیم و از ابزار‌های نظارتی استفاده کردیم متاسفانه هیئت رئیسه مجلس همراهی نکرد و اجازه نداد که کار نظارتی ما به نتیجه برسد.

وی یادآور شد: جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در تاریخ ۲۱/۱/۹۷ در تلویزیون اعلام کرد هر شرکت و هر کسی می‌تواند ارز ۴۲۰۰ تومانی را به هر میزان دریافت کند که با پیگیری‌ها و تذکرات پیاپی مجلس نهایتاً دولت ۱۷ مرداد ماه همان امسال به تصمیم اشتباه خود پی برد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تصریح بر اینکه این سیاست دولت، جز مصرف نادرست و حیف و میل کردن بیت المال عایدی دیگری نداشت افزود: در کمال تاسف این ارز‌های ارزان صرف مصارفی شد که هیچ نیازی به آن نبود و ضرورتی نداشت.

حاجی دلیگانی با اشاره به نمونه‌ای از مصارف نادرست ارز ۴۲۰۰ تومانی گفت: بخشی از این ارز در اختیار آژانس‌ها قرار داده شد، آژانس‌ها این ارز‌ها را به ازای کد ملی دریافت و آن را در بازار آزاد به ریال تبدیل می‌کردند و سه برابر قیمت می‌فروختند، جالب اینجا بود که در ازای دریافت کد ملی افراد، هزینه رفت و برگشت مسافران و خواب و خوراک و هتل آن‌ها را مجانی می‌کردند.

این نماینده مجلس در ادامه تأکید کرد: رئیس جمهور و معاون اول ایشان باید در این مورد پاسخگو باشند که به چه حقی این ارز‌ها در اختیار یک عده قلیل قرار گرفت و اینطور سرمایه ملی هدر رفت. در آن شرایط که حرفی می‌زدیم ما را "دلواپسان" و سیاست زده خطاب می‌کردند.

حاجی دلیگانی عنوان کرد: طبق بررسی‌ها، ۹۰ درصد شرکت‌هایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی را دریافت کرده بودند شرکت‌های کاغذی بودند که سال ۱۳۹۶ در سازمان ثبت شرکت‌ها ثبت شده بودند.

وی همچنین گفت: به نظر می‌رسد یک دستی در کار بوده تا با ارائه راهکار‌هایی در این مقطع حساس و به منظور خالی کردن خزانه کشور از ارز، شرکت‌های کاغذی در سال ۱۳۹۶ ثبت شوند و همان شرکت‌ها در سال ۱۳۹۷ عمده ۲۱.۳ دهم میلیارد دلار را تحت عنوان واردات کالا دریافت کنند و چنین بلایی را بر سر کشور بیاورند.

نماینده مجلس این موضوع را یک کار از قبل برنامه ریزی شده دانست و گفت: از طرفی شرکت‌هایی ایجاد شدند تا ارز‌ها را دریافت کنند و از طرف دیگر در گرفتن این ارز هم شرکت‌ها فقط به اندازه یک سوم ارزش عدد وام را وثیقه گذاشتند که یعنی اگر این ارز‌ها به کشور هم برنمی گشت اهمیتی نداشت و بلکه به نفعشان هم بود.

حاجی دلیگانی ضمن درخواست از دستگاه قضایی برای ورود جدی به این قضیه تصریح کرد: این یک حق عمومی بود که به خاطر ضعف مدیریت و یا خدایی نکرده از سوی نفوذی‌ها تضعیف و پایمال شد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
0
0
.حداقل یکی از شرکتهایی که ارز ۴۲۰۰ گرفته یکی از دوستای خود م هستند که برای خرید چنددستگاه ماشین مخصوص گرفته اند وو ثبت شرکتشان قبل انقلاب بوده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
0
0
گفتن این حرف الان چه فایده ای دارد؟! اگر این رقم درست است دستگاه قضایی ورود کند و با متخلفان برخورد کند. واقعا یعنی چه ۹۰ درصد گیرندگان وام ۴۲۰۰ شرکتهای کاغذی بودند؟!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
0
0
بابا دست بردارید ....
تشت رسوایی از بوم افتاده....
داری کد میدی؟! به تو هم میگن نماینده مردم...؟!
میخواستن عطش تقاضای مردم دارا و بخش کمی قشر متوسط شهری شهرهای بزرگ که نمیخواستن ارزش دارایی هایشان کم شود و رفته بودن به سمت دلار خریدن، جواب بدن
بنوعی کنترل نقدینگی ووووو
نظرات بینندگان