پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فصل بهار از راه رسیده و کم کم نوبت به خوراکی های مختلف می رسد که در فصل بهار خودنمایی کنند. درست است که خوراکی های نوبرانه اغلب بسیار گران قیمت هستند اما اواخر فصل بهار مصادف است با ارزان شدن و در دسترس بودن این خوراکی ها.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، میوه های فصل بهار و خوراکی های طبیعی این فصل منابع مناسبی از ویتامین ها هستند:
_ شاهتوت و توتفرنگی منبع غنی ویتامین C هستند
_ طالبی، زردآلو، آلو، هلو و شلیل منابع قوی ویتامین A محسوب می شوند
_سیب گلاب منبع خوبی از فیبر غذایی و پكتین است كه در حفظ سلامت انسان و پیشگیری از یبوست نقش مهمی دارد
_هندوانه به تأمین آب مورد نیاز بدن كمک می كند
_انواع سبزی خوردن مانند نعنا، ریحان، مرزه، جعفری، ترخون، شوید، پیازچه و سایر سبزیها مانند سیر تازه، كنگر، ریواس و كرفس حاوی ارزش تغذیهای بالایی هستند
_انواع مرکبات و میوه های تازه فصل بهار سرشار از ویتامین C است
_سبزیجات فصل بهار برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز بسیار مهم است
جالب است بدانید که میوههای نوبرانه یعنی میوههایی كه تازه به بازار عرضه میشوند از نظر طعم، رنگ و بو و كیفیت، بافتی متفاوت با میوه های رسیده دارند و ارزش غذایی پایین تری نیز دارند.
بنابراین بهتر است میوهها و سبزیها را زمانی خریداری نماییم كه تازه و رسیده باشند و به مقداركافی در مراكز فروش سبزی و میوه وجود داشته باشند، زیرا چنین میوهها و سبزیهایی از هر نظر مفیدتر و مناسبترند.