arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۳۸۴۱۴
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۹ - ۰۹ آبان ۱۳۹۷

تغذیه مناسب فصل پاییز برای افراد مبتلا به آلرژی

یک کارشناس تغذیه گفت که مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

یک کارشناس تغذیه گفت که مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.

«عاطفه کهنسال» گفت: میوه‌های انرژی‌زا مثل موز، میوه‌های گرم‌تر مثل انبه، میوه‌های دارای ویتامین C مانند مرکبات و سیب و خشکبارهایی مانند خرما برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه می‌شود.

پیشنهاد این کارشناس تغذیه برای افراد سرد مزاج، استفاده از دوغ و ماست همراه با نعناع و کاکوتی برای جلوگیری از درد مفاصل است.

او خاطرنشان کرد: مناسب است افراد سرد مزاج در این فصل از غذاهایی مانند دانه‌های حبوبات، کنجد، خرما و عسل بیشتر استفاده کنند.

کهنسال گفت: مصرف ترشی در فصل پاییز در افرادی که حساسیت دارند و مستعد سرماخوردگی و آنفلوانزا هستند به تشدید علایم آن‌ها کمک می‌کند.

او استفاده از سبزی‌ها را بهترین راه مبارزه با آلرژی بیان کرد و ادامه داد: جعفری، کلم پیچ، کلم برکلی و موادی که شامل کورستین مانند سیر و پیاز هستند یکی از سلاح‌های مبارزه با آلرژی هستند و بهتر است از آن‌ها در بیشتر غذاها استفاده شود.

این کارشناس تغذیه با بیان این‌که کلم بروکلی می‌تواند سینوس‌ها را تا حدودی بهبود بخشد و از آلرژی بکاهد، توصیه کرد که روزانه مقداری از این ماده در حالت خام یا بخارپز استفاده شود.

برچسب ها: آلرژی ، فصل پاییز ، تغذیه
نظرات بینندگان