پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
باز هم پاییز شده و بسیای از افراد نگرانی هایی در خصوص بیماری هایی مثل سرماخوردگی دارند. اما چگونه می توان با مشکلات رایج سرما خوردگی یک جنگ حسابی راه انداخت؟
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب شاید بتوان با سرماخوردگی بدون تب کنار آمد اما سرکار رفتن با تب واقعا سخت است. در ادامه 4 خوراکی تب بر را به شما معرفی می کنیم:
عسل و دارچین
ترکیب عسل و دارچین به علت خواص ضدعفونی کننده و آرامش دهنده خود تا حدودی به کاهش تب بیماران نیز کمک خواهد کرد. تنها کافیست امتحان کنید تا متوجه این موضوع شوید.
سیر
خواص متعدد سیر زبانزد خاص و عام است. درواقع سیر با خواص ضدعفونی و ضد التهابی خود نه تنها در فصل پاییز، بلکه در تمامی فصل های سال مفید است. سیر با کاهش میکروب های گلو و مبارزه با عفونت ها به سرعت جایگاه ضد التهابی خود را تثبیت می کند و در مانی پایدار برای درمان تب را رقم می زند.
آب هندوانه
به علت خاصیت ادرار آور و خواص آرامش بخش، هندوانه گزینه ای عالی برای کاهش تب است. البته ذکر یک نکته مهم است، اگر دچار اسهال هستید به علت ملین بودن هندوانه در مصرف این میوه احتیاط کنید.
لیموترش و لیمو شیرین
لیمو در دو نوع ترش و شیرین خود می تواند نقشی فوق العاده در درمان بیماران مبتلا به سرماخوردگی ایفا کند. درواقع لیمو خواص درمانی انکار ناپذیری دارد که بخشی از آن به ویتامین سی مرتبط است.